Thursday 1 October 2015

Ce am mâncat ieri

Săptămâna trecută vă întrebam dacă ați fi interesate de articole gen ”What I ate today” și cele mai multe dintre voi ați răspuns afirmativ propunerii mele. Eu citesc/urmăresc cu mare interes acest tip de postări din care mă inspir mai mereu. De aceea m-am gândit că ar fi interesant să vă arăt cam ce mănânc eu într-o zi, dar vă avertizez că va fi the real deal. Nu o să vă arăt doar salate și smoothie-uri pentru că astea dau bine. Încerc să mănânc cât mai sănătos, dar în același timp îmi mai fac și mici pofte. Uneori chiar o mai dau cu bâta-n baltă rău de tot, așa că așteptați-vă la orice din partea mea. :D

Pentru că eu nu pot garanta că voi posta la sfârșitul zilei articolul, cum reușește Deena, de exemplu, voi intitula această serie ”Ce am mâncat ieri”. Voi poza meniul de miercuri, o dată la două-trei săptămâni, iar articolul îl veți putea citi următoarea zi.

De mai bine de o lună îmi încep zilele cu un pahar cu apă caldă în care am stors o jumătate de lămâie. Beneficiile acestei băuturi sunt multiple (găsiți mlte articole pe net), eu mă simt tare bine de când fac asta și vă recomand și vouă să încercați.

După o jumătate de oră, micul dejun: o  jumătate de chiflă din făină integrală, jumătate de avocado și o feliuță de șunculiță X2.
În cazul în care vă întrebați de ce ele se află pe tocător și tocătorul în pat: mă durea burta îngrozitor la acea oră și nu eram în stare să stau la masă, așa că mi-am lat toate ingredientele și mi-am făcut sandvișurile în pat. :D

O cafeluță cu lapte și îndulcitor pe post de gustare. Băuturile calde mereu îmi umplu stomacul și îmi țin de foame.

La prânz am mâncat o porție de supă cu legume și orzo. E una dintre cele mai bune supe pe care le-am mâncat vreodată și vă recomand să o încercați. Pentru zilele mai reci e minunată. e o supă mai groasă. Aceasta este rețeta, căreia eu i-am mai adăugat și câteva fâșii de piept de pui: http://www.gimmesomeoven.com/italian-orzo-spinach-soup-recipe/

Iubi a venit acasă cu înghețată (pentru că l-am pus eu să cumpere, hihi) așa că m-am delectat cu una cu Oreo. O bunătate!!

Aveam niște copănele scoase la dezghețat și nu știam ce să fac cu ele. Și nici nu voiam să pierd prea mult timp prin bucătărie. Așa că am scos carnea de pe os și am pus-o pe grill alături de două cepe și o roșie. Iubeeeesc ceapa pe grătar/grill. Am fiert și niște mazăre și gata cina.

Acesta a fost meniul meu de ieri. Al vostru care a fost? 

2 comments:

  1. cat de bine arata ultima poza! o sa incerc sa fac si eu ceapa la grill :)

    ReplyDelete
  2. La Deena urmăream cu foarte mare interes genul ăsta de postări și mă bucur că te-ai decis să integrezi și tu o astfel de rubrică! Eu nu prea îndrăznesc, nu cred că sunt tocmai cel mai bun exemplu. :))
    Cu înghețata mi-ai făcut o poftă teribilă, iar ceapă la grill trebuie neapărat să încerc!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...