Saturday 5 September 2015

Produse dezamăgitoare #4

După mai bine de un an de la ultimul articol de acest gen, iată că revin cu o altă selecție de produse pe care regret că le-am cumpărat. Unele dintre ele nu mi se par deloc produse bune, iar altele pur și simplu nu mi s-au potrivit mie, dar pot funcționa foarte bine pentru alte persoane


Kiehl`s Micro-Blur Skin Perfector - Produsul de la care aveam mari așteptări și care m-a dezamăgit cel mai mult. De fiecare dată când îl folosesc e ca și cum nu aș fi făcut-o. Am scris tot ce aveam pe suflt despre el în acest articol.
Benefit They`re Real Push-Up Liner - Nu am avut produsul decât în variantă mini, dar având în vedere că a avut același sistem de aplicare, îmi pot da cu părerea. Din păcate (sau din fericire, dat fiind faptul că e atât de scump) e un gel liner foarte greu de folosit. E greu să te obișnuiești cu acel vârf cauciucat, iar când o faci, intervin alte probleme. La un ochi îmi ieșea codița perfect, dar la al doilea era aproape imposibil să dozez aceeași cantitate de produs pentru a face o codiță cât mai asemănătoare cu prima. Ca să nu mai spun că uneori ieșea gelul ”în biluțe” și era foarte greu de realizat o linie subțire. Pentru cine reușește să=l folosească cu suuces: kudos!

Essence Lipliner - 12 Wish Me a Rose - Vă spuneam în articolul despre favoritele lunii august cât de mult îmi place creionul de buze de la Essence în nuanța 07 Cute Pink. Când mi l-am cumpărat pe acela, mi-am mai luat unul în nuanța Wish Me a Rose. Au o consistență total diferită. În timp ce Cute Pink e foarte pigmentat și cremos, Wish Me a Rose are mina foarte dură, trebuie apăsat foarte tare ca să se vadă culoarea. Pur și simplu zgârie atunci când este aplicat și trebuie insistat foarte mult pentru ca nuanța să devină opacă pe buze. În poza de mai jos am tras o singură linie cu fiecare nuanță și puteți vedea și voi diferența...

Essence Kajal Pencil - 08 Teddy - Un alt creion de la Essence, de data aceasta unul kajal, pentru ochi. Are o nuanță foarte frumoasă, iar mina este moale. Pentru a se oține o nuanță intensă trebuie inisitat de câteva ori, după cum se poate vedea și în poză. Din păcate eu mi l-am cumpărat pentru a-l aplica pe linia apei, iar acolo nu se vede oricât de mult aș insista. Doar rădăcinile genelor inferioare prind puțină culoare, care dispare însă foarte repede, nefiind un creion waterproof. Se aplică bine la baza pleoapei superioare, dar nu pentru asta l-am cumpărat, așa că pentru mine e o dezamăgire.

Maybelline Expression Kajal  - 37 Green  - Un alt creion pe care l-am luat pentru linia apei, dar care nu se vede deloc odată aplicat. Are o nuanță superbă, dar din păcate nu face ceea ce mi-aș dori eu să facă. Dacă știți vreun creion în aceeași nuanță de la altă firmă care să se vadă pe linia apei, spuneți-mi și mie. Îmi doresc de foarte mult timp unul.

L`Oreal Elvive Full Restore Conditioning Repairing Spray - leave-in - L-am cumpărat pe acesta pentru că cel pe care îl foloseam de obicei, de la Dove, nu era de găsit. Cele două nici nu se compară. Acesta de la Elvive nu aduce nicio îmbunătățire părului, nici măcar de moment. Ba mai mult, îl încarcă și mă obligă să-mi spăl părul mai repede decât mi-aș dori. Chiar nu-l recomand.
John Frieda Frizz Ease Perfect Finish Polishing Serum - Produsele John Frida sunt destul de apreciate aici, în UK însă eu nu am fost deloc impresioantă de acest produs. Îmi doream ceva care să ofere strălucire părului între spălări, un produs care să poată fi aplicat și pe părul uscat. Din păcate strălucirea pe care o oferă nu durează mai mult de două - trei ore. Și sunt indulgentă chiar. Aplicat pe părul umed aproape că nu face nicio diferență. S-a întâmplat să uit să-l aplic și mi-am simțit părul la fel ca atunci când îl foloseam. Păcat. 

Ciate mini - Sugar Plum - Mi-am dorit foarte mult o ojă Ciate, bineînțeles, în special din cauza sticluței adorabile. Am primit una în varianta mini, cadou la o revistă cumpărată. Deși este o nuanță superbă, calitatea ojei nu e nici pe departe așa cum mă așteptam. Primul strat se aplică cu dungi, iar pentru a obține o nuanță opacă și frumos întinsă trebuie să aplic 3 straturi. Ceea ce nu-mi place să fac, pentru că oja arată urât lângă cuticule și se și usucă extrem de greu. Nu știu dacă are vreo legătură faptul că oja e mini și pensula e poate puțin diferită din acest motiv.

Nu mai am următoarele două produse, dar le-am pozat pentru articole cu produse terminate, așa că voi posta acele poze.
L`Oreal Super Liner Eye Liner Gel Intenza - Black - Un gel liner care nu m-a impresionat deloc. Încă de la început mi-am dorit să-l termin cât mai repede pentru a-mi cumpăra altul. N-am reușit. Deși era un gel waterproof, mie nu-mi rezista pe pleoape de dimineața până seara, uneori dispărea pe bucăți, alteori își pierdea foarte mult din intensitate. Un alt aspect care nu mi-a plăcut deloc a fost faptul că nu era un negru intens, așa cum îmi doresc să fie un astfel de produs. 

COLAB Dry Shampoo London  - Înainte de a vorbi despre produsul în sine, vreau să precizez faptul că poza face pare dintr-o serie de poze cu produsele pe care le-am consumat în luna mai, în România fiind. Pentru că am luat o pauză destul de lungă de la blogging, nu am mai apucat să scriu și, respectiv, să public acel articol însă încă am pozele. Nu știu dacă mai are rost să-l public acum, deși părerile despre produsele consumate atunci rămân aceleași. Vom vedea. 
Probabil știți sau nu știți despre șamponul uscat lansat cu mare tam-tam de modelul și youtuberița Ruth Crilly. Evident, am fost curioasă să încerc o variantă și am ales-o pe cea cu capac negru, London. După cum se vede și în poză, sunt mare fan al șampoanelor Batiste. COLAB este total diferit. Nu lasă deloc reziduu alb pe păr, ceea ce poate fi un plus, dar din acest motiv aveam tendința să folosesc mai mult. Oricât aș fi folosit însă, nu simțeam că absoarbe tot sebumul. Iar dacă îl absorbea pe moment, peste zi, tot trecând mâna prin păr simțeam cum mi se îngrașă. Lucru care nu mi se întâmplă când folosesc Batiste. Dar motivul principal pentru care acest produs se află în lista dezamăgirilor, este că nu oferea deloc textură și volum părului. Eu am mare nevoie de așa ceva pentru că am părul foarte fin și lung, respectiv greu! Nu-mi place să-mi stea lipit de cap și mizez pe șampoanele uscate pentru a-mi oferi acel va va voom pe care mi-l doresc. Recomand șamponul uscat COLAB doar persoanelor cărora li se îngrașă foarte greu și foarte puțin părul și care nu au alte pretenții de la un astfel de produs. 

Ați încercat vreun produs menționat în acest articol? Vă doriți să o faceți?
Pe voi ce produs v-a dezamăgit în ultima perioadă?

16 comments:

  1. Foarte interesant...atât creionul de buze cât și kajalul Teddy îmi plac la nebunie. Probabil am nimerit alt lot sau ceva de genul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Păi de asta am și vrut să arăt în poză diferența dintre cele două creioane de buze. Unul e wow și altul... Poate că da, am nimerit eu un lot prost. Mi-ar fi plăcut și mie să le iubesc,la prețul ăsta mi-aș fi luat mult mai multe culori... :)

      Delete
  2. Daca vrei un creion bun turcoaz, incearca Master Drama de la Maybelline sau cel pe care scrie GEL, de la essence. Sunt foarte bune ambele. :D
    Pe mine m-a dezamagit un gel de dus Yves Rocher pentru ca miroase a soda.
    Si cel mai nou parfum Yves Rocher, mi se pare ca inca nici nu e lansat. Pentru ca miroase a La vie est belle. Nu stiu de ce au innebunit toti de o vreme cu parfumurile care seamana cu La vie est belle. Exista deja un parfum cu mirosul asta, nu inteleg de trebuie sa apara inca 10. Poate au impresia ca vor vinde mai bine daca fac parfumuri mai ieftine, dar cu un miros asemanator. Pentru mine, Lavi e unul singur.
    Si cam atat, cred... :-?
    Puuup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi de ponturi, o să le caut să văd dacă le găsesc. Până acum nu mi-au sărit în ochi. Sper să fie și pe-aici...
      Eu cred că scot același parfum de n ori pentru că... nu au inspirație. De ce să nu copieze dacă au de unde, nu? ;)
      Pupici!

      Delete
  3. N-am incercat produsele folosite de tine, dar am adunat si eu cateva care nu s-au ridicat la asteptarile mele. Unul dintre ele a fost tusul Glam' Eyes de la Rimmel, care-mi provoaca usturimi groaznice.Un altul este deodorantul Rexona, care pentru mine nu face nimic. Nici cu produsele Vichy din gama Aqualia nu m-am inteles. A, da, si rujurile Miss Sporty...culoare superba, dar dupa 5 minute aveam ruj pe maini, pe haine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu Rexona nu m-am înțeles nici eu niciodată. Glam Eyes nu am încercat, dar mă tenta. Bine că mi-ai zis. :D Ar trebui să faci și tu un astfel de articol. :*

      Delete
    2. Cu Rexona nu m-am înțeles nici eu niciodată. Glam Eyes nu am încercat, dar mă tenta. Bine că mi-ai zis. :D Ar trebui să faci și tu un astfel de articol. :*

      Delete
  4. Ce pacat ca ai nimerit atat de multe produse care te-au dezamagit. Si eu am fost dezamagita de un creion essence waterproof Stays no matter what. Mi se pare ridicol faptul ca se ascute atat de dificil, iar aplicarea trebuie facuta de doua trei ori pentru a fi cat de cat noticeable. Poate si eu am nimerit un lot prost :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, buuun. Deci nu sunt eu prea pretențioasă. :D

      Delete
  5. Din fericire, (pot sa spun din fericire?) nu am folosit niciun produs din lista ta.
    Cute Pink ma tenteaza in continuare si cred ca o sa-l caut si eu prin magazine. E chiar cute! :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poți, poți. Mi-e ciudă și mie când nimeresc produse proaste. :*

      Delete
  6. ce pacat ca oja nu e buna, asa o nuanta draguta are... :(

    ReplyDelete
  7. Am rămas surprinsă să văd pe listă Benefit They`re Real Push-Up Liner, chiar mă cam tenta să-l încerc, îmi părea interesant vârful ăla.
    Legat de creionul de buze Essence, mai mult ca sigur ai prins un lot prost, am nuanța Wish Me a Rose și e foarte cremos, fin și puternic pigmentat. Al meu are capacul argintiu, nu știu dacă are vreo importanță. :))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate tu te vei descurca cu acel vârf. Eu nu am putut...
      Să știi că m-am gândit și eu la treaba cu capacul . :))
      Pupici!

      Delete
  8. cred ca acel sampon uscat s-ar potrivi cu coama mea, sa o mai linisteasca :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...