Monday 28 September 2015

Nivea Q10 Plus Serum Pearls | Review

Citeam acum ceva timp un articol foarte interesant scris de Caroline Hirons în care spunea ce tipuri de produse ar trebui introduse la fiecare 10 ani în rutina de îngrijire a tenului. Pentru vârsta de 30 de ani (vârsta mea) recomandă folosirea zilnică a unui serum. Aceste produse tind să fie foarte scumpe, așa că am tot amânat achiziționarea unuia. Pe foarte multe bloguri românești am citit numai de bine despre serumul Nivea Q10 Plus Serum Pearls și am zis să îl încerc și eu, mai ales că are un preț mai mult decât rezonabil pentru ceea ce este. Am început să-l folosesc pe la începutul lunii august, așa că am avut timp să-mi fac o părere destul de clară despre el.

Produsul vine într-un tub de plastic transparent, iar dozarea se face cu ajutorul unei pompițe. Perlele plutesc într-un gel hidratant, iar în momentul dispersiei cele două se combină și se formează o cremă foarte fină care intră imediat în piele. Recunosc, mi-ar fi plăcut să iasă din tub perlele ”întregi”, dar nu asta e important până la urmă, ci ceea ce face produsul. 


Ingrediente:
Aqua, Cyclomethicone, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Propylene Glycol, Methylpropanediol, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Dimethiconol, Chondrus Crispus Powder, Sodium Acrylic Acid/VP Crosspolymer, PVM/MA Copolymer, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Calcium Chloride, 1,2-Hexanediol, Algin, Sodium Laureth Sulfate, Phenoxyethanol, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Parfum, CI 11680, CI 12085, CI 77891
Acest serum conține coenzima Q10, creatină și acid hialuronic care împreună luptă împotriva ridurilor deja existente și previn apariția formării altora. Îmi place că nu e nevoie de mult produs pentru a acoperi toată fața (eu îl folosesc și pe gât). Cu două pompițe mi-am făcut treaba, ceea ce înseamnă că e foarte spornic. Intră imediat în piele și nu lasă filtru gras. Eu l-am folosit doar seara, înaintea cremei hidratante, dar cred că voi începe să-l folosesc și dimineața pentru că m-am lămurit că nu încarcă deloc tenul și că îl pot folosi liniștită sub machiaj.

De când am început să-l folosesc tenul meu a devenit mult mai catifelat, mai luminos, mai ferm. Am început să-l exfoliez mai rar pentru că nu-mi mai simt porii la fel de încărcați. Liniile fine sunt mai puțin vizibile într-adevăr, iar tenul meu arată mai tânăr. Pentru mine e o plăcere să-l folosesc și pentru că îmi place la nebunie parfumul său. 

Sunt mult mai încântată de acest produs decât m-aș fi așteptat și îl recomand mai ales persoanelor care au peste 25 de ani.

Eu l-am cumpărat din Boots cu £14, iar din câte știu în România prețul ar fi de 45 de lei pentru 40 ml.

L-ați încercat? Ce părere aveți despre el?

3 comments:

  1. Si mie mi-ar fi placut sa iasa perlele intregi din tub, dar tot imi place mult acest ser, chiar daca nu l-am cumparat inca. L-am mai testat in magazine si e pe lista de dorinte. :) Un produs foarte bun care miroase special.

    ReplyDelete
  2. Si eu il folosesc si-mi place foarte mult! :)
    Sa il folosesti cu placere in continuare!
    Pupici

    ReplyDelete
  3. o sa ma uit si eu dupa el, mai ales ca mi se termina serumul!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...