Sunday 24 May 2015

Vară 2015. 5 nuanțe de rujuri pentru machiajul de zi

Îmi era dor să vă scriu despre rujuri, știți cât de mult îmi plac. Anul trecut pe vremea aceasta vă vorbeam despre rujurile perfecte pentru primăvară-vară (în viziunea mea). Anul acesta vă voi propune 5 nuanțe de rujuri pentru vară, mai cuminți, potrivite pentru perioada zilei. De fapt, 3 nuanțe sunt mai discrete, iar două mai vibrante.
Eu am tot purtat aceste nuanțe în ultima perioadă și cu siguranță voi abuza de ele și în lunile ce vor urma. Articolul își propune să vă inspire, să vă dea câteva idei, dar voi știți cel mai bine ce vi se potrivește și ce vă place să purtați. Alegerile mele sunt următoarele:



Rimmel London Lasting Finish Lipstick - 006 Pink Blush. Este un roz discret, ușor sidefat, care merge combinat cu orice tip de machiaj. Rujurile de la Rimmel sunt cremoase, hidratante, pigmentate. E o plăcere să-l folosesc și e genul de ruj pe care-l pot aplica și fără să mă uit în oglindă. :)


Maybelline ColorDrama Intense Velvet Lip Pencil - 140 Minimalist. Un ruj care seamănă cu cel de mai sus, nefiind însă la fel de lucios. Este sidefat și conține particule aurii. Poate fi purtat cu succes ziua, dar și seara la un machiaj smokey. V-am mai vorbit despre el și aici.



Revlon Colorburst Matte Balm - 205 Elusive. Un roz stins, pudrat. Formula acestui ruj este foarte diferită față de formulele celorlalte rujuri pe care le dețin. Este un ruj foarte cremos, hidratant, dar mat.


Primark P.S. I love... - PS2493-00. A venit rândul unui ruj mai strident. Știu că e mai greu de procurat, întrucât nu avem Primark în România, de aceea am și un dupe pentru el: NYX - Stella. Nu l-am propus de la început pe acesta pentru că nu mai e al meu, i l-am dat mamei mele, dar după cum puteți vedea din swatch-uri sunt aproape identice, cel de la NYX fiind mai intens și mai pigmentat.
Nu e anotimp mai potrivit pentru aceste nuanțe decât vara, iar în razele soarelui arată minunat.
 


Maybelline Color Sensational - 902 Fuchsia Flash. Singurul ruj dintre cele 5 pe care vi l-am propus și vara trecută. Parcă nu e vară dacă nu port și un ruj fucsia, iar aceasta este nuanța perfectă. Este un ruj cremos, lucios, foarte pigmentat și rezistent. Deși am multe nuanțe asemănătoare, tot spre acesta întind mâna mai mereu.


Ce părere aveți despre propunerile mele? Este vreo nuanță propusă pe care nu ați purta-o?

19 comments:

  1. oooo, eu am o groaza, renunt la orice, numai la ruj nu!!! :))

    ReplyDelete
  2. Cum de nu a ajuns si chanel-la diva in zop 5???

    ReplyDelete
    Replies
    1. După cum am precizat, am vrut să includ nuanțe mai discrete, de zi. :) Eu îl port și pe acela ziua, dar pentru unii e prea mult. L-aș include într-un top cu rujuri pentru seară. :)

      Delete
    2. Am inteles :)

      Delete
  3. Sper sa mai gasesc nuanta asta in Primark, mai stii cat a costat? Vreau si un Revlon Colorbust urgent. Imi plac rujurile mai stridente, mai ales ca nu port machiaj puternic.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, a costat o liră. :D Încă mai am bulinuța cu prețul pe el. :)) Cred că-l vei mai găsi. :)

      Delete
  4. Foarte dragute alegeri! Eu sunt mai lenesa cand vine vorba de ruj, sau uneori prefer culoarea pe care buzele mele o au in mod natural. Dar mereu intind mana spre rozuri dragute, mate de preferat, sau glossuri subtile :D
    Kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, eu le iubesc, nu aș putea renunța la partea cu rujatul.. :D

      Delete
  5. Ce de roooz! :)) Îmi plac toate foarte mult!
    Mie mi s-a pus pata pe culorile turbate la rujuri și vara asta sigur o să abuzez de ele! :D
    Te pup! :*

    ReplyDelete
  6. Toate arata excelent!
    Nici eu nu zic ca-i vara pana nu port un strop de fucsia! ;))
    Pupici

    ReplyDelete
  7. Foarte frumoase toate, dar cel mai tare ma atrage Matte Balm-ul. Eu vara tind spre doua extreme: ori nuante absolut turbate de nu te poti uita la mine(fuchsia, portocaliu), ori nude cand prind un pic de culoare.

    ReplyDelete
  8. Cel de la Maybelline imi place cel mai mult (Fuchsia Flash) ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro

    ReplyDelete
  9. Ce frumoase sunt! Si eu tot cu rozurile sunt mai mult si mai nou, cu nuantele de portocaliu.
    De la Maybelline am si eu un Vivid, Vivid Rose pe numele lui din buletin. :))

    ReplyDelete
  10. Imi place mult cum arata rujul mat de la Revlon! ♥

    ReplyDelete
  11. Rujul mat, dar si cel de la Primark imi plac foarte mult, eu port ce-mi vine, nu conteaza ca e rosu, visiniu, portocaliu sau doar balsam de buze. Vara oricum nu prea port machiaj. xo

    ReplyDelete
  12. wonderful the third, I love it!
    I follow your blog with GFC now, if you want follow my blog (if you like it!) you are welcome dear :)
    have a nice day.
    flò

    http://lafloppola.blogspot.it

    ReplyDelete
  13. Cel de la NYX e superb, trebuie sa il procur si eu!

    ReplyDelete
  14. Ce-mi plac ultimele trei nuante, sunt geniale ♥ dar desigur ca preferatul meu dintre toate este cel care nu se gaseste in Romania.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...