Wednesday 13 May 2015

Top 10 cele mai recumpărate produse

Acum câteva zile, în timp ce îmi conturam buzele cu un anume creion de buze, mi-am dat seama că de vreo 7-8 ani acesta nu-mi lipsește din colecție. Se termină, cumpăr altul și tot așa. Apoi am realizat că mai am câteva astfel de produse, și astfel s-a născut ideea acestui articol. Înițial voiam să includ în top doar 5 produse, dar mi s-au părut prea puține pentru că sunt fidelă multora și ar fi fost nedrept să exclud atât de multe. Așa că am decis să fac un top 10 al produselor pe care le-am cumpărat de cele mai multe ori. Astfel vă puteți face o idee despre produsele pe care le iubesc cu disperare și care, de când le-am descoperit, nu mi-au mai lipsit din casă. Cu siguranță le-ați mai văzut în articolele cu produse favorite sau consumate, așa că mari surprize nu vor fi. Dar prin această postare vreau să întăresc faptul că LE IUBESC.


Nu le voi menționa într-o ordine anume, nu mai știu exact de câte ori am cumpărat produsul x sau y, ca să nu mai spun că un ruj se termină mult mai greu decât o face un șampon uscat deci o încercare de a le pune în ordine nu ar fi fost foarte corectă și relevantă.

Pentru că lip liner-ul mi-a dat ideea articolului, voi începe cu el. Este vorba despre AVON Ultra Glimmerstick în nuanța Pink Bouquet. Acum mulți ani îl foloseam cu singurul ruj din colecție (despre care vă voi vorbi mai jos). Se potrivesc perfect. Cred că până prin 2013 a fost singurul creion de buze pe care l-am avut. Altul nu-mi trebuia. Ulterior am început să-mi măresc colecția de rujuri cu diferite nuanțe de roz și am constatat că Pink Bouquet se  potrivește cu toate! Nu știu cum face, dar e lip liner-ul perfect pentru mine. Se întinde frumos, este pigmentat exact cât trebuie, rezistă pe buze. E un creion minunat pe care sper să nu-l scoată vreodată de pe piață cei de la AVON.

Rujul de care vă spuneam mai sus este tot de la AVON, Ultra Color Riche în nuanța Frostiest Mauve. Ani de zile a fost singurul ruj pe care l-am purtat. Mi se părea că toate celelalte îmi vin oribil și doar cu acesta eram mulțumită. Am consumat nenumărate tuburi, parcă îl mâncam. L-am iubit atât de mult încât după ce am fost machiată la nuntă, am șters de pe buze rujul pe care makeup artist-ul mi-l aplicase și m-am dat cu acesta. Dovadă de dragoste mai mare față de un ruj nu există, zic eu! De prin 2011 am început să-mi deschid orizonturile (*-*) și să încerc și alte rujuri, astfel că acum am vreo 60 de bucăți și din acest motiv Frostiest Mauve nu mai primește aceeași atenție. Dar tot va rămâne unul dintre preferatele mele și nu-mi va lipsi vreodată.

Eu sunt genul de persoană care va folosi mereu dermatograf. Dacă nu îl aplic mă simt... goală! Ani la rând am căutat un dermatograf bun, rezistent la apă pentru că am ochii foarte sensibili și lăcrimez des. Toate m-au dezamăgit până la acesta: Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal 001 Black. E ieftin și bun. Nu am niciun reproș să-i fac. Rezistă de dimineața până seara. Poate nu are aceeași intensitate ca atunci când a fost proaspăt aplicat, dar încă este acolo și după mai bine de 10 ore! Ceea ce cu alte creioane nu pățeam. Se aplică ușor, este foarte cremos, rămâne la locul lui, nu se scurge. De când l-am descoprit numai pe acesta l-am folosit, nu-mi mai trebuie altul.

e.l.f. Eyelid Primer. Știu, știu, toată lumea se aștepta să-l includ. Cred că am consumat zeci de astfel de primere. Zeci! Am pleoapele extrem de uleioase și micuțul ăsta face față cu brio. Nu are rost să investesc în alte primere mai scumpe pentru că acesta îmi oferă tot ce îmi doresc la un preț de nimic. Fardurile se așază impecabil peste, nu se strâng în pliul pleoapei, nu-și pierd intensitatea de-a lungul zilei. De fapt, nici nu are rost să mai vorbesc despre el, știu deja că toată lumea îl iubește.

REVLON COLORSTAY. Nu cred că există persoană cu tenul gras care să nu-l fi avut. Deși în timp i-au schimbat formula și nu mai e la fel de eficient ca în anii trecuți, tot rămâne unul dintre preferatele mele și nu pot concepe să nu-l am. El e baza de fiecare dată când vreau să fiu sigură că machiajul meu va rezista ore întregi. De ani de zile nu-mi lipsește din colecție. E prietenul meu cel mai bun.

e.l.f. Eyebrow Kit. Sprâncenele sunt foarte importante pentru mine și am început să mi le conturez dinainte de a ști că există primer pentru pleoape. Pfft! :)) Vorbesc serios! Am început prin a le contura ușor cu un creion dermatograf, apoi cu farduri, până am încercat acest kit de la e.l.f. care e demențial. Eu folosesc doar ceara, rar aplic și fardul deasupra. Oferă un aspect natural sprâncenelor, rezistă de dimineața până seara, nu se absoarbe așa cum se întâmpla cu fardurile (tenul gras mânâncă tot!), se aplică ușor și unde mai pui că e și foarte ieftin?

Șampoanele uscate Batiste. Nu mai au nevoie de nicio prezentare pe blogul meu, am început să vă vorbesc despre ele încă din primele articole pe care le-am publicat. Le iubesc și niciun alt șampon uscat încercat de mine nu le-a putut lua locul. Am încercat toate variantele lor, unele îmi plac mai mult decât altele și în afară de variantele pentru volum și pentru hidratare, vi le recomand pe toate! Și pentru că nu e frumos să le iubesc în halul acesta și să nu aibă un articol numai al lor pe blog, promit că în viitorul foarte apropiat voi remedia această problemă.

Dove Hair Nourishing Oil Care Leave-In Spray. În ultimii ani am înțeles cât de benefic este pentru părul meu să-l spăl cât mai rar. De două, maxim de 3 ori pe săptămână. Între spălări părul meu are nevoie de hidratare, așa că acest balsam leave-in de la Dove este salvarea mea. Îl hidratează, îl hrănește și, foarte important, mă ajută să-l descurc mult mai ușor. Părul meu e dependent de el. Nu mai știu câte astfel de tuburi am terminat de-a lungul timpului, știu doar că au fost foarte multe și că vor mai fi.

Garnier Pure-Active Exfobrusher Spot Fighter. Un alt produs minunat căruia nu i-am făcut review. Încă! V-am mai spus cu diferite ocazii că efectiv mi-a schimbat aspectul tenului și că din 2012 face parte din rutina mea de îngrijire a tenului. Dacă până acum nu mi s-a obișnuit tenul cu el și încă își face treaba exemplar, cu siguranță nici nu se va obișnui în viitorul apropiat. Ceea ce nu poate decât să mă bucure. L-am recomandat multor persoane și toate au fost extrem de încântate de el și pe bună dreptate. Curăță în profunzime, exfoliază tenul blând, previne apariția coșurilor datorită acidului salicilic din compoziție. E un produs foarte, foarte bun.

Și închei în forță, cu apa micelară. Momentan o am pe cea de la L`Oreal, dar în egală măsură o includ și pe cea de la Garnier. Deși nu au apărut de foarte mult timp pe piață, am consumat extrem de multe bidonașe. Noi, femeile, ne putem împărți în două categorii: cele care termină apa micelară foarte greu și cele care o termină în mai puțin de o lună. Eu fac parte din cea de-a doua categorie, de aceea apa micelară reușește să intre și ea în topul meu.

                                 Sunt curioasă, voi ce produse ați fi inclus într-un astfel de top?

23 comments:

  1. m-am uitat dar la noi nu este spot fighter, ceva asemanatordar nu chiar cel din imagine...totusi sunt curioasa sa il incerc :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Găsesști exact la fel pe aoro.ro. :)

      Delete
  2. In clipa cand pot, iau minunea aia de la Dove. Iar in weekend ghici cine ia creion din ala negru? Hai ca iti dau o singura sansa!:)) Posibil sa arunc o privire si la creionul ala de buze, nu de alta dar singurul contur din colectie in momentul de fata e visiniu. Mdea. Nu imi place sa imi conturez buzele. Is that weird? 100% de acord cu Colorstay (imi trebuie si mie iar ca tare dor imi e), cu micelarele (eu sunt din categoria care consuma Garnier in 3-4 luni, dar L'oreal se duce si la mine intr-o luna jumate din cauza de orificiu deficitar) si cu Batiste...Batiste care ziceam ca nu imi trebuie a devenit iubirea mea. Apropos: te-am intrebat de kit-ul pentru sprancene, am dat comanda la Elf si...am uitat sa il cumpar!:))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu buzele pe care le ai te cred și eu că n-ai nevoie de contur. Mie îmi trebuie pentru că nu am conturul natural bine definit. Altfel aș renunța și eu la pasul ăsta :)
      Știu că tu faci parte din prima categorie, la tine m-am gândit în primul rând atunci când am făcut ”împărțeala” :))
      Și... nu pot să cred că ai uitat de kit!!! =)))

      Delete
    2. Mda, mommy brain ramane mommy brain si dupa ce creste copilul! Data viitoare il iau!:P
      Ti se pare cu buzele. serios. Am buze asimetrice si ciudatele si as avea nevoie de contur. Nu stiu de ce fug asa de el! Ma simt onorata sa reprezint categoria cumpatatelor la micelara. Uite chiar, cu ocazia asta te intreb ca sa ma dumiresc: tu cum si cand o folosesti? Pe toata fata? Inainte, dupa demachiere? Care e faza de o bei asa?:)))

      Delete
    3. Da, înainte. Folosesc vreo 5 dischete demachiante pentru față și ochi. Dar le îmbib bine cu produs, nu pun doar în centru cum am văzut că fac unele. Nu suport sa simt cum trag de față...

      Delete
  3. Te inteleg. :D Am facut si eu un articol pe blog cu chestii de-astea. :))
    Micelara Garnier e si printre preferatele mele, eu fac parte din prima categorie. Consum un Garnier in 3-4 luni. :D
    Vorba mamei, "daca un lucru merge bine, de ce sa-l schimbi?" <3
    :*

    ReplyDelete
  4. Frumos articol,pe lista mea am trecut creionul si fondul de ten :) si Dove as vrea dar nu stiu unde se gaseste ,l-am cautat pe 1001 cosmetice dar nu e .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu știu ce să-ți spun, eu îl cumpăr din Anglia. Dar e posibil ca variantele de la Gliss să fie asemănătoare...

      Delete
  5. Cred ca esti prima persoana cu pleoapele uleioase care lauda primerul de ochi de la Elf. Cred ca am citit eu numai pareri contra pana acum. Am sa ii dau o sansa pentru ca imi plac produsele lor in general. Si o sa incerc si Spot Fighter de la Garnier. M-am uitat zilele astea pe Aoro la produse de curatare, dar cred ca nu l-am observat ca altfel imi sarea in ochi. Multumesc pentru recomandari! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinceră să fiu eu nu am auzit pe nimeni vorbind rău de primer-ul pentru ochi de la e.l.f. :P Cu ocazia asta m-ai provocat să fac și un articol despre el cu o demonstrație. Chiar e bun.
      Mai uită-te pe site după Garnier-ul exfobrusher. Este acolo. :)
      Cu mare plăcere! :)

      Delete
  6. De acord cu primerul, micelara și cu Batiste (chiar dacă la noi abia a început iubirea, sunt sigură că va fi de durată).
    Eu de kit-ul pentru sprâncene m-am cam plictisit, nu știu de ce. :)) E minunat, sunt de acord, dar am simțit nevoia să-l las o vreme uitat într-un colț și nu știu sigur dacă mă va fideliza, am chef de experimentat toate produsele de pe planetă la capitolul ăsta. :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te cred că te-ai plictisit, și eu mi-am cumpărat un creion de la Soap&Glory, dar tot kit-ul rămâne baza. :)

      Delete
  7. Dermatograful ma tenteaza rau de tot, chiar daca mai am 3 in colectie, la fel ca tine, mereu sunt in cautarea creionului perfect. Am ochii foarte sensibili si imi curg lacrimi si daca bate vantul. Acum folosesc un creion de la Radiant, care ar trebui sa fie waterproof, dar mi se pare ca nu prea este, deoarece, dupa cateva ore de la aplicare, am urme negre sub ochi. In mod cert o sa cumpar Rimmel ScandalEyes Waterproof Kohl Kajal:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neapărat, neapărat încearcă-l pe acesta de la Rimmel. Dar vezi că mai au un dermatograf care nu e waterproof. Să fie exact cel cu denumirea pe care am scris-o eu în articol :)

      Delete
  8. Foarte util articol !
    Si eu folosesc primerul si kitul de sprancene de la ELF (intr-adevar foarte bune si ieftine).
    Fetelor, aici gasiti Garnier exfo. http://www.aoro.ro/garnier/pure-active-gel-de-curatare-cu-pensula/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur că îți place articolul. :)

      Delete
  9. Primerul, samponul uscat si lotiunea micelara sunt si pe lista mea.
    Le iubesc si nu mi-as putea imagina viata fara ele. ;))
    Pupici

    ReplyDelete
  10. viata cu batiste e mult mai usoara :)).

    ReplyDelete
  11. Kitul de sprancene de la ELF e chiar minunat. Sunt de acord cu tine in tot ceea ce spui despre el . In ceea ce priveste fondul de te Revlon Colostay uite ca eu sunt prima persoana cu tenul gras care nu il detine :))) . Dar stiu sigur ca o sa il cumpar pentru ca toate lumea il lauda . Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...