Monday 18 May 2015

One day, One hour #23

Minune, am reușit să pozez pentru One day, One hour! Știu că vă place această rubrică și îmi pare rău că de mai bine de o lună nu ați mai văzut-o pe blog, dar credeți-mă, aproape în fiecare seară mi-am spus că a doua zi voi poza și a doua dimineață, evident, am uitat... Excepție făcând două zile când am pozat pentru vreo 3-4 ore apoi mi-am mai amintit abia seara.

Dacă nu mă credeți, vă las drept dovadă această poză, făcută atunci când plecam de la socrii mei pentru că mi se pare adorabilă. Pozasem de dimineață și urma să pozez și la ei. Și credeți-mă, aveam ce să vă arăt! Dar mi-am amintit exact la plecare, când am ieșit pe poartă și am scos telefonul să pozez această capră și acest ieduț. Mamă, ce nervi aveam pe mine! :)) Vă puteți imagina.

Să lăsăm glumele deoparte și să trecem la lucruri serioase. Cu o mică excepție, am reușit să pozez la fiecare oră. Fac progrese.

~ 9 a.m.
O vorbă înțeleaptă spune: ”Eat cake for breakfast!” Cum să nu te conformezi? :)) Glumesc, ziua de ieri a fost o excepție, nu mânânc așa ceva în fiecare zi. Plus că e un tort făcut de mama fără blat, făcut doar din iaurt cu 0% grăsime, smântână slabă, îndulcitor și fructe. Nu m-am simțit vinovată. :D

~ 10 a.m.
Înainte să plecăm la biserică nu puteam să nu pozez salcâmul din fața blocului. Are niște flori superbe, și mă uimește faptul că sunt roz, pentru că sunt sigură că atunci când eram mică avea florile albe... hmmm...

~ 11 a.m.
Gata și slujba. M-am bucurat că am reușit să fac o poză înainte să stingă toate luminile. :)

~ 12 p.m.
Am mers pe faleză pentru că nu am apucat să o văd de când sunt în țară. Am fost surprinse să constatăm că la acea oră era pliiin! De obicei seara se aglomerează acolo, de aceea preferăm să mergem mai devreme, dar ieri se pare că toată lumea a gândit așa. :))

~ 13
Am mers la o terasă și am păpat chestii bune pe care nu le-am pozat pentru că mi-a fost rușine de ospătari sunt sigură că nu vă interesau. :))  În schimb am pozat priveliștea minunată. Love it!!

~ 14
Am mâncat și câte o înghețată că prea ne făcea cu ochiul, iar afară era extrem de cald.

~ 15
Și ne-am luat rămas bun de la faleză pentru moment. Sper să o mai văd până plec, deși sunt slabe șanse, mai am multe alte locuri de vizitat și puțin timp la dispoziție.

~ 16
Când am ajuns acasă mi-am comandat un tricou de pe uăiuăi.ro că de mult îmi doream unul. De abia aștept să-l primesc. Nu vă spun încă ce mesaj am ales, dar cu siguranță veți afla dintr-o postare viitoare.
Mi-a plăcut la nebunie mesajul de la final. ”Tari ai sî ti mai fudulești”. Word!! :))

~ 17
Am pozat pentru articolul de ieri, în care vă arăt ce se află în geanta mea mică. L-ați văzut?

~ 18
Am aruncat pisicilor niște cărniță. La un moment dat erau vreo patru, dar telefonul meu era complet descărcat și nu le-am putut poza atunci. Tare mi-s dragi. :)

~ 19
Dolofanul meu ne atrage mereu atenția, chiar și atunci când doarme. :) Dar nu vă lăsați păcălite, nu e chiar atât de gras, doar îl dezavantaja poziția. :D

~ 21
Ups, se pare că între 20 și 21 am uitat să pozez, dar nu am făcut nimic special, doar m-am uitat la filmulețe de pe youtube și am mai citit niște articole noi de pe blogurile preferate. Pe la 21 am făcut cam aceleași lucruri.

~ 22
Motanul nostru curios. :)

~ 23
Până pe la miezul nopții am stat pe skype cu ceilalți doi motani ai mei. :) Unul mai frumos ca altul :P

Astfel s-a încheiat ziua mea de ieri. Total diferită față cea de azi. La ora la care termin de scris acest articol (15:21) eu sunt încă în pijamale. :)) Nu e nimic, îmi iau revanșa mâine.

Voi cum v-ați petrecut ziua de ieri?

3 comments:

  1. Vai, ce poftă de înghețată mi-ai făcut... la ora asta. :))
    Motanul tău cred că e cel mai dolofan motan pe care l-am văzut vreodată. :)) I l-am arătat și prietenului meu, e prea haios! Mi-a plăcut și mesajul primit la plasarea comenzii, nu știam de site-ul ăsta. :D
    Kisses

    ReplyDelete
  2. O zi frumoasa, frumoasa!
    Tortul acela...oh tortul acela.... <3
    Si faleza...ce frumos....
    Doamne ce motan dolofan. Cred ca e un rasftata si jumatate! ;))
    Pupici

    ReplyDelete
  3. Arata prea bine tortul ala sa fie facut cu iaurt...mama ta e un maestru...foarte tare rubrica...eu daca as face-o as poza din ora in ora biroul :))

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...