Saturday 9 May 2015

Manichiura zilei cu Essence The Gel Nail Polish - 2 în 1

A trecut ceva timp de la ultima manichiură publicată pe blog și am și o explicație pentru această absență. În ultimul timp unghiile îmi cresc foarte greu și am reușit acum 3 săptămâni să-mi rup vreo două din carne. Evident, am fost nevoită să le scurtez pe toate și de atunci tot aștept să crească la o lungime decentă. Dar cum îmi doresc foarte mult să vă vorbesc despre noile mele oje de la Essence, voi ignora acest aspect. Imaginați-vă că am unghii lungi și frumoase, ok? :P
Acum câteva săptămâni am constatat că nu mai am nicio ojă roz în colecție. Singura pe care o mai aveam și pe care mă bazam s-a  uscat. Așa că am ieșit în căutarea unei oje roz. Mi-au sărit în ochi ojele Essence și am ales două nuanțe, Forgive Me și #Lucky (8,9 lei bucata). Ulterior am aflat că fac parte dintr-o colecție recent lansată, Essence The Gel Nail Polish


Prima dată am testat nuanța 13 Forgive Me. Am fost puțin dezamăgită când am aplicat primul strat pentru că rezultatul nu era unul uniform. L-am aplicat imediat și pe al doilea și atunci mi-a venit inima la loc. În 2 straturi oja era perfect opacă, s-a uscat destul de repede și a rezistat pe unghii foarte bine fără top-coat 4 zile, când am fost nevoită s-o șterg pentru a o aplica pe cealaltă. La capitolul luciu trebuie să recunosc că mă așteptam la mai mult, având în vedere că pretinde un efect de gel. Dar după cum se vede și din poza a doua, este o ojă destul de lucioasă.

un strat de ojă
două straturi

Cealaltă nuanță, 09 # Lucky m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de ea. Mi se pare perfectă din toate punctele de vedere. După ce am aplicat primul strat am fost tare surprinsă să constat că mi-a acoperit unghiile perfect, că e perfect opacă  și că lucește foarte frumos. Am fost atât de impresionată încât am lăsat un singur strat pe unghii timp de 24 de ore  să văd cum se comportă . Am făcut și baie în acea zi și oja nu s-a ciobit deloc! Wow! A doua zi am aplicat și al doilea strat și da, efectul de gel se vedea. Oja strălucea ca și cum aș fi aplicat un top coat. La capitolul rezistență stă la fel de bine, se vede cum îmi crește unghia la cuticule, și ea tot nu se ciobește.

un strat de ojă
două straturi

Din partea mea aceste oje primesc un mare DA și cu siguranță mai vreau și alte nuanțe. 
Le-ați încercat? Ce nuanțe v-ați dori din această colecție?

18 comments:

  1. Uau, sunt tare frumoase!
    Nu am incercat niciuna, dar daca o sa le aduca la mine la munca sigur imi voi lua si eu una. Si cu asta imi calc cuvantul de a cumpara numa' L'Oréal. Pai daca sunt frumoase, ce sa fac? :D Si mai ales ca pe timp de vara avem nevoie de culoare, multa multa culoare!
    :*

    ReplyDelete
  2. IMI PLAC oje essence, manichiura e tare cute!!! pup

    ReplyDelete
  3. Sunt asa de frumoase! Si eu imi doresc minim doua, trebuie sa ies la ,,vanatoare" :))
    Kisses from Anytta,
    glamupdoll.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie, chiar trebuie! Și eu mai vreau. :P

      Delete
  4. Prima nuanta e atat de cute <3

    ReplyDelete
  5. Nu mi-am mai luat o ojă de la Essence de un car de vreme, iar majoritatea pe care le am sunt din colecțiile sclipicioase. :))
    Mi-ai stârnit interesul, cu prima ocazie în care ajung la un stand Essence (curând, că tot îl caut pe Make me brow care se ascunde de mine) o să mă uit la gama asta, să văd ce nuanțe mai au! Îmi plac cele două alese de tine, dar am destule nuanțe asemănătoare (la mine în colecție e muuult roz :)) ).
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te cred că ai destule roz. :)) Nu știu ce se întaâmplase cu mine de rămăsesem fără... :))

      Delete
  6. Mi-am luat si eu una gri-mov..superba. mie mi-a rezistat ceva mai putin..3 zile :))
    Pe mine ma deranjeaza ca e f.groasa.se aplica bine dar dureaza ceva mai mult decat sunt invatata sa astept.
    Eu am cumparat si top coat-ul si ii da un luciu mai intens.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că depinde de la culoare la culoare. Și ale mele au fost diferite, după cum am spus și în articol. Cât despre rezitență...tu speli vase, nu? Că eu nu prea am mai spălat în ultimul timp... :))

      Delete
  7. Ce dragute sunt ojele :) Si eu vreau sa-mi cumpar ceva nuante din aceasta colectie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să ne spui ce nuanțe ți-ai ales. :*

      Delete
  8. Ce frumoasa e Lucky! ♥♥♥ Face combinatie buna cu parul tau blond, exact ca un ruj fuchsia. :)

    ReplyDelete
  9. Ma faci sa le mai dau o sansa!
    Daca spui ca stau bine la capitolul rezistenta, trebuie sa le incerc si eu. :D
    Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...