Tuesday 5 May 2015

Cumpărăturile de astăzi

Astăzi mi-am cumpărat câteva produse necesare (zic eu!) și aveam de gând să vă vorbesc puțin despre ele pe pagina mea de facebook. Dar pentru că nu am nicio idee pentru articolul din seara aceasta, m-am gândit să public pe blog achizițiile făcute, cu tot cu motivele pentru care le-am cumpărat, primele impresii (unde e cazul) și așteptările pe care le am din partea lor.
Prima dată am fost în Yves Rocher pentru a beneficia de oferta de 3 geluri de duș la preț de 2. Din păcate nu știu să vă spun dacă această ofertă e valabilă pentru toată lumea, sau dacă am beneficiat eu de ea pentru că acum câteva zile am mai cumpărat câteva geluri de duș de la ei. Atunci mi-au dat un pliant cu reducerea pe care astăzi am folosit-o, pliant pe care după aceea mi l-au reținut. Dar dacă vă plac gelurile lor de duș și aveți magazin Yves Rocher în oraș, eu zic că merită să mergeți să întrebați de ofertă.
Eu mi-am ales încă un gel de duș cu Cafea din Brazilia, bineînțeles, pe care vreau să-l iau cu mine în UK. La sugestia voastră mi-am luat și varianta cu Nucă de Macadamia care miroase absolut delicios. A treia variantă pe care am ales-o a fost cea cu Carambolă de Malaezia, pentru că din câte am înțeles ar fi o variantă nou apărută și i-a plăcut și mamei mele cum miroase. Aroma acestui gel de duș mă duce cu gândul la sucurile Tropicana pe care le beam când eram mici. Nu știu dacă acum se mai comercializează. (17,80 lei toate trei)

Și pentru că am cumpărat de la ei, m-au răsplătit și cu o variantă mini (de 5 ml) a apei de parfum So Elixir Purple. Nu pot să spun că mirosul ei mă dă pe spate, dar uitați-vă și voi cât de drăgălașă este sticluța! M-am îndrăgostit!

De la Kallos mi-am recumpărat șamponul Silver Reflex pe care îl folosesc pentru a elimina tonurile gălbui din părul meu. Mi se pare destul de puternic, mult mai puternic decât șamponul mov pe care îl foloseam în Anglia. Îmi place să îl țin puțin mai mult pe păr și astfel obțin acele șuvițe mov pe care probabil le-ați remarcat în pozele mele. (9,5 lei)
Cu apa micelară am o problemă. Nu prea mai găsesc apa micelară Garnier cu capac roz, iar unde o găsesc, costă minim 22 de lei. Așa de tare s-a scumpit de toamna trecută sau am nimerit eu magazine care o dau mai scump? Pentru că anul trecut avea același preț ca cea de la L`Oreal,  până-n 16 lei. Din acest motiv am tot amânat să o cumpăr, crezând că vor să mă jecmănească. :)) Pentru că rămăsesem fără, astăzi am fost nevoită să o achiziționez pe cea de la L`Oreal, care îmi place, știți deja, doar că are jumătate din cantitatea pe care o are cea de la Garnier. (15,70 lei)

Și am bifat și primul produs de pe wishlist-ul publicat ieri, yay!! Maybelline Lash Sensational. Sunt foarte entuziasmată să îl încerc, am auzit prea multe păreri bune despre el. Sper să ofere volumul pe care mi-l doresc atât de mult. Am intrat prima dată în DM pentru că speram să mai fie încă la ofertă, dar se pare că nu mai era pentru că acolo costa 48,5 lei. L-am cumpărat din Carrefour până la urmă, cu 37,8 lei. :) 

Și tot astăzi am ridicat și comanda plasată pe site-ul e.l.f. acum câteva zile. Am prins ambele produse la preț întreg și mi-a fost tare ciudă când am văzut că următoarea zi au avut reducere de 40% la toate produsele. Bafta mea! :))
Mi-am comandat primer-ul pentru pleoape pentru că mai aveam foarte puțin și mă chinuiam de fiecare dată să scot produs din tub. Am mai comandat și Healthy Glow Bronzer în nuanța Sun Kissed pe care l-am avut acum mulți ani și care îmi plăcea la nebunie. Pe atunci îl foloseam pe post de blush, pentru că nu aveam altul și nici nu știam cum se folosește de fapt un bronzer. Ce vremuri... :)) Acum cred că îl voi folosi mai mult pe post de highlighter. Voi vedea. Vă țin la curent.



Cam aceasta a fost captua mea de astăzi. Trebuie să recunosc faptul că de când am ajuns acasă tot adulmec gelurile de duș. :)) 
Voi ce v-ați mai cumpărat în ultima vreme? 

16 comments:

  1. Eu ador samponul Kallos. Imi plac suvitele mele gri, mi-as dori ca tot parul sa mi-l fac asa, dar din pacate nu iese uniform. Xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, așa e, nu iese uniform. Și mie îmi place efectul pe care îl oferă. :)

      Delete
  2. O multime de bunatati.
    Eu am spus ca o sa incep rimelul de la Maybelline doar dupa ce voi termina rimelul pe care il folosesc in prezent dar nu cred ca mai rezist. Tentatia e mult prea mare. ;))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu mai aveam puțin din cel vechi și deja nu îmi mai plăcea efectul pe care-l oferea, așa că azi am cedat. :D Te pup și eu!

      Delete
  3. Dacă erai prin București și știam că-ți place bronzerul ăla, ți-l dădeam pe al meu, că eu nu prea-l folosesc - ca bronzer mi se pare mult prea sidefat, iar ca iluminator merge, e acceptabil, dar am opțiuni mai bune.
    Sunt tare curioasă dacă o să-ți placă și ție rimelul! Cât despre micelara Garnier... da, cam ăsta-i cel mai mic preț de ceva vreme, dar îl mai bagă la ofertă uneori - în Cora a fost acum vreo lună, iar acum e în DM... în ambele dăți a fost vreo 16-17 lei. Partea nasoală e că atunci când o reduc se golesc imediat rafturile. :))) Eu n-am găsit-o când am fost în Cora, iar acum n-am găsit-o nici în DM, dar mi-a zis o tanti de acolo că o să aducă marfă joi - poate mă fac să mă duc degeaba, atât le trebuie! :))
    Să le folosești pe toate cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu știu încă felul în care voi folosi bronzer-ul de data asta, cel mai probabil pe post de iluminator. Îmi place să le mai schimb și bronzer-ul ăsta are valoare sentimentală pentru mine, așa că nu mă deranjează să-l am în colecție, chiar dacă nu-l voi folosi foarte des. :)
      Cora nu avem în Galați... în DM nu m-am uitat după Garnier, acum îmi pare rău. Ce aiurea că s-a scumpit, chiar era super ofertă când costa doar vreo 16 lei. :)
      Ms mult! :*

      Delete
  4. Si eu am primit oferta aceea cu 3 la pret de 2 dupa ce am facut cumparaturi in YR, dar n-am mai trecut pe acolo si am depasit perioada in care puteam sa ma folosesc de ea. :D
    Gelurile lor de dus ma tenteaza in continuare, sampoanele ma lasa rece, cel putin cel cu urzica pe care l-am avut eu, mi-a distrus scalpul. :|

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am încercat șampoanele lor până acum și nici nu mă tentează. Cu atât mai puțin dacă spui că nu sunt cine știe ce. :D

      Delete
  5. Gelurile de dus de la YR miros senzational. Preferatul meu e cel cu boabe de cafea...am avut nenumarate sticlute. De curand mi-am luat si varianta cu carambola, miroase atat de fain.
    Imi place foarte mult rimelul Lash Sensational. Cu primerul NYX Big&Loud efectul e si mai spectaculos.
    Chiar ieri am dat o comanda la elf si ma uitam dupa chestia aia rotunda...dar ma uitam la blush-uri si iluminatoare, nu la pudra bronzanta ....next time. Primerul l-am avut si eu si mi-a placut. E bun si pretul e foarte bun.
    Am folosit si eu samponul de la Kallos in vremea in care eram blonda si face o treaba foarte buna.

    Sa le folosesti cu drag.
    Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Azi am testat și eu pentru prima dată varianta cu Carambola, îmi place și mie. Într-adevăr, LAsh Sensational e minunat. Nu știam de primerul NYX de care spui, o să studiez problema. :D
      Mersi frumos pentru păreri, te pup și eu!

      Delete
  6. Apa Garnier am luat-o si eu zilele trecute cu 17 lei din Auchan.

    ReplyDelete
  7. Sa le folosesti cu placere :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...