Sunday 17 May 2015

Ce se află în geanta mea mică

Nu știu de ce am tot amânat acest gen de articol pe blog... de fapt știu, dar nu vă spun. Muhahahah! E o altă idee de articol pe care la un moment dat  o voi pune în practică. Fingers crossed! Dar să revenim la oile noastre... astăzi vreau să vă prezint ce iau cu mine în geanta mea mică. În ultimul timp am preferat-o pe aceasta în locul genții mai mari (o să vă spun și ce car în aceea într-un articol viitor). Mi-e mai ușor să mă mișc prin mulțime cu ea. :)) V-am mai prezentat această geantă și în articolul cu diverse favorite ale lunii aprilie.Geanta este de la Primark, am dat 8 lire pe ea și presimt că o să fim prietene mult timp. Deși nu e foarte mare, e destul de încăpătoare. Ba chiar nu o folosesc eu ”la capacitate maximă”. Atunci când prefer să iau o geantă mică cu mine, îmi place să o încarc doar cu lucrurile esențiale, cu ceea ce știu sigur că îmi va fi de folos. Cu gențile mari e altă poveste... hehe!!
Are trei buzunare înauntru, unul prevăzut cu fermoar în care de obicei îmi țin telefonul, telefonul pe care nu-l veți vedea în imagini pentru că am pozat cu el. Pe celelalte două tind să le ignor, sunt prea micuțe.




După cum puteți vedea din poza de mai sus, ar mai fi loc și de alte lucruri în geantă, dar n-are rost să car de dragul de-a căra.


În primul rând am în geantă portofelul meu drag. Și acesta e cumpărat de la Primark. Mă săturasem de portofelul meu mare și am vrut unul micuț și drăgălaș. E bej și mă temeam că se va înnegri pe margini imediat, dar îl folosesc de aproape două luni și arată ca în prima zi. Încă!

Cheia nu avea cum să lipsească, și alături de ea,minunatul meu breloc primit în dar de la #mybff :D

Gumele mele preferate sunt cele de la Airwaves, varianta Extreme.

În ceea ce privește produsele de machiaj, eu nu iau cu mine decât pudra, rujul pe care îl port în acea zi (astăzi am purtat Revlon Lip Butter în nuanța Sorbet) și un anticearcăn cu putere mare de acoperire, să fiu pregătită în eventualitatea în care fondul de ten dispare de pe zonele mai roșii (ca de exemplu din jurul nasului) și simt nevoia unor retușuri. Pudra este Creme Puff de la MAx Factor, iar anticearcănul este Collection Lasting Perfection Concealer.

O mostră de parfum e întotdeauna binevenită, iar de gelul antibacterial nici nu mai spun. Parfumelul e un Chanel, iar gelul e Mad about You de la Bath & BodyWorks.

Șervețelele nazale nu-mi lipsesc niciodată, iar când se întâmplă să uit de ele, e jale.

Și nu în ultimul rând, în geanta mea se află hrană pentru pisici. De obicei am un pliculeț cu hrană umedă, dar și o pungă cu bobițe uscate. Hrănesc mereu pisicile pe care le întâlnesc în drumul meu și tare amărâtă sunt atunci când nu am nimic la mine pentru ele și nici vreun magazin aproape de unde să le pot cumpăra ceva. Azi am dat toate bobițele pe care le aveam în geantă, de aceea nu am mai avut ce poza. :)

Am așa un sentiment de deja vu, sper că nu am mai publicat un astfel de articol pentru că ar fi penibil să vă prezint aceleași lucruri de două ori. :)) Dacă totuși s-a înatâmplat, să-mi fie cu iertare, vârsta își spune cuvântul. Haha!

Și acum e rândul vostru: ce vă luați cu voi în gențile mici?
 Că în alea mari îmi imaginez că vă luați... tot! :))

5 comments:

  1. Hmm... cum de nu m.am gandit la pliculet pt pisici? Eu port mereu pungulita cu bobite si am o strangere de inima cand le vad cum infuleca disperate si ma intreb daca au de unde sa bea apa dupa (stiu ca provoaca sete de zile mari bobitele). Mi.ai dat o super idee cu pliculetul!
    Roxanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa!! Mă mir că nu te-ai gândit la asta până acum. Eu dau pliculețe în special pisicilor mai micuțe sau celor bătrâne care mănâncă greu bobițele. Am un moșulică la bloc care îmi rupe sufletul în mii de bucăți de âte ori îl vâd cât se chinuie să mănânce...

      Delete
  2. Ce idee bună mi-ai dat, eu când am făcut un articol de genul ăsta am prezentat conținutul genții mari. Totuși, acum e dezastru și în geanta mică: hârțogăraia e nelipsită, un balsam de buze (sau mai multe) și tot felul de nimicuri, inclusiv gunoaie uneori, fiindcă dacă nu găsesc coș de gunoi (ceea ce se întâmplă des pe aici) le bag în geantă.
    Foarte drăguț din partea ta că hrănești pisicuțele care-ți ies în cale!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu fac la fel, pun în geantă când nu găsesc un coș. În geanta mică tind să curăț mai des, pentru că altfel nu-mi încap obiectele necesare. :))
      Toată lumea ar trebui să le hrănească. Și pe câței la fel. :)

      Delete
  3. Doaaamne, eu car toata casa si in geanta mica si in geanta mare. Imagineaza-ti ca intr-o zi am bagat geanta mica in geanta mare si am plecat :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...