Friday 24 April 2015

Promoții și reduceri la hăinuțe frumoase

Iar n-am avut ce face și am intrat ”puțin” pe site-ul sheinside. Mi-am mai pus în wishlist câteva modele, printre care și cele de mai jos. Cineva să mă scoată de aici!! :))
             





 Au o grămadă de reduceri și promoții, ahh! Intrați aici dacă vreți să le vedeți pe toate!










9 comments:

  1. Fustaaaa:X Cineva trebuie sa imi interzica sa mai cumpar genul asta de fuste! In curand o sa ma copleseasca!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuu.. De ce? Să mai lăsăm panatalonii și să purtăm cât mai multe fuste! :)

      Delete
  2. Nu ma tenteaza absolut deloc siteul cu pricina. Majoritatea pieselor arata intr un fel in poze si altfel in realitate. Rosul e de fapt roz, finisajele sunt de proasta calitate etc. Sigur, sunt destul de ieftine hainele,dar, ca la majoritatea chinezariilor, se si vede ca sunt ieftine. Admit ca poti nimeri si piese bune, dar e o loterie. Poate ca blogger care colaborezi cu site ul si primesti o suma sa ti alegi niste hainute e ok, n ai ce pierde. Dar sa dau din banii mei si sa vad ca griul din poze e negru de fapt, ca acea capa care pe site arata ca in reviste in realitate arata de parca e a bunicii...thx,but no thx ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îmi pare rău dacă ți-ai comandat ceva de la ei și nu ai fost încântată... Mi-am comandat și eu de câteva ori și nu am fost niciodată dezamăgită, dimpotrivă. Am avut grijă ce aleg în primul rând. Și poate vei fi surprinsă, dar am comandat cu BANII MEI. Nu mi-au oferit niciodată hăinuțe sau bani pentru a-mi alege ce vreau eu. :) Ei oferă haine gratis blogger-ilor cu mii, MII de abonați, ceea ce e departe de a fi cazul meu. :) În cel mai bun caz am avut o mică reducere, dar asta s-a întâmplat la o singură comandă.
      Îi susțin pentru că îmi plac la nebunie hainele lor și pentru că până acum nu am avut nicio problemă cu ele. :)

      Delete
  3. Vai, ce frumoasă e fusta cu imprimeu floral. Superb imprimeul!

    ReplyDelete
  4. Cred ca fusta aia o sa devina rapid out of stock :)

    ReplyDelete
  5. Avem cam aceleasi gusturi, imi place tot ce-ai ales :D dar trebuie sa recunosc ca preferata mea este bluzita din prima poza!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...