Wednesday 29 April 2015

I love drugstore makeup tag

Am fost nominalizată acum câteva săptămâni să fac această leapșă, dar am fost ferm convinsă că am mai făcut-o. Uitându-mă în arhiva blogului meu am constatat că de fapt făcusem o altă leapșă asemănătoare, și anume Cinderella tag. Așa că am undă verde să răspund întrebărilor din I love drugstore makeup tag.
Dacă nu știți la ce se referă termenul ”drugstore” o să vă spun că este vorba despre produsele de machiaj care în alte țări se găsesc și în farmacii, produse care sunt mai ieftine decât marile brand-uri, cum ar fi Chanel, Lancome, Estee Lauder etc.


1. What is your favorite drugstore makeup brand overall?
Prima dată m-am gândit la Rimmel, apoi mi-am dat seama că L`Oreal îmi place și mai mult. Îmi place fondul de ten True Match la nebunie, pudra minerală, Îmi plac fardurile și rimelurile... Deci, da, L`Oreal for me!

2. What are your favorite face, cheek and lip products?
Pentru față câștigă de data aceasta Revlon Colorstay, deși în Cinderella tag am ales True Match de la L`Oreal. Pentru obraji voi alege blush-ul în nuanța Peach Melba de la Natural Collection. Pentru buze mi-e imposibil să aleg doar unul, îmi plac rujurile de la Revlon, Maybelline, Rimmel, dar și MUA sau e.l.f.

3. Least favorite product?
E atât de greu să menționez un singur produs la acest punct... De-a lungul timpului am încercat foarte multe produse care m-au dezamăgit, multe dintre ele drugstore. Am 3 articole deja scrise despe produsele pe care le-am încercat și pe care nu le-aș recomanda, iar încă unul va urma de îndată ce mă întorc în Anglia și mă ”reunesc” cu restul colecției. Până atunci puteți citi despre celalalte dezamăgiri aici, aici și aici.

4. What is the best makeup bargain?
Sunt mai multe, dar aleg e.l.f. Eye Primer pe care l-am tot recumpărat.

5. What is your favorite underdog product?
Cred că e.l.f. Eyebrow Kit. Iubesc kit-ul acesta și nu aud vorbindu-se despre el atât de des cât ar trebui.

6. A drugstore product that is overpriced.
Ca să fiu sinceră, deși le iubesc, cam toate produsele L`Oreal sunt mai scumpe decât ar trebui. Pot include aici și produsele Revlon sau Bourjois.

7. Show your best drugstore dupes
Makeup Revolution London Redemption Palette Iconic 2 este un dupe perfect după Urban Decay NAKED 2.

8. Drugstore product that isn`t worth the hype?
L`Oreal False Lash Flutter  Midnight Blacks. E bunicică, dar nu extraordinară cum o laudă alții. I-am făcut un review aici.


Voi cum ați fi răspuns întrebărilor de mai sus?



6 comments:

  1. greu de decis... Avem multe in comun. pupici

    ReplyDelete
  2. Eu cred că sunt ghinionoasă la produsele Rimmel, până acum mi-au plăcut în mod deosebit doar un concealer și ojele, din câte-mi amintesc. :( Cu fondurile de ten nu prea mă înțeleg, cu rimelurile nici atât... rujurile trebuie totuși să le încerc!
    Sunt de acord cu primerul Elf, kit-ul pentru sprâncene Elf și că produsele L`Oreal au prețuri cam mari (dar și când sunt la reduceri, nu sunt de ratat!).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu cred că cele mai multe rujuri de la Rimmel le am... Sunt ieftine și bune, trebuie să le încerci. Cu fondurile de ten e o loterie, unora ni se potrivesc, altora nu. Eu ador fondul lor de ten Wake Me Up și l-am recumpărat de foarte multe ori. Dar Lasting Finish cred că îmi place și mai mult :)

      Delete
  3. subscriu si eu la ce ai zis - primerul elf este genial si ireal de ieftin :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...