Thursday 30 April 2015

Favoritele lunii aprilie

V-am prezentat zilele trecute favoritele lunii aprilie care nu includeau produse de îngrijire sau de machiaj (puteți citi acel articol aici dacă v-a scăpat) dar astăzi a venit și rândul acestora. Voi trișa puțin pentru că două produse au intrat în rutina mea în a doua jumătate a lunii, dar le iubesc prea mult ca să nu le includ în acest articol.

Primul produs care m-a făcut să trișez este gelul de duș cu cafea de la Yves Rocher. Îmi place prea mult ca să nu-l includ în favoritele lunii aprilie, pentru că, să fim serioși, până apuc să scriu favoritele lunii mai sigur e terminat. Am tânjit mult după gelurile de duș Yves Rocher cât am fost în Anglia, iar când am ajuns aici au fost primele pe lista de cumpărături. Mi-am mai luat și unul cu portocale, dar nu l-am folosit decât o dată, pentru că acesta cu cafea e irezistibil și mă face de fiecare dată să întind mâna spre el. 

Un alt produs delicios din punct de vedere olfactiv este șamponul uscat Batiste varianta Eden - sugar melon &honeysuckle. Miroase a acadele și de fiecare dată când îl folosesc îmi amintește de copilărie și de bunătățile pe care le mâncam atunci fără să mă gândesc la siluetă... Sper să ajungă cât de curând această variantă și în România pentru că trebuie să o încercați!

Al doilea produs pe care îl folosesc de mai puțin de două săptămâni dar care era musai să fie menționat este fondul de ten Rimmel Lasting Finish 25 hr. Fetele din blogosfera românească m-au convins să-l cumpăr și le mulțumesc pentru asta, pentru că îl ador. E greu să găsesc un fond de ten bun și ieftin care să se împace cu tenul meu foarte gras, iar acesta bifează toate căsuțele. Nu voi mai spune nimic despre el acum pentru că va urmă în curând un review detaliat al său.

L`Oreal Triple Active Anti-Shine a devenit crema mea ”de zile calde”. Știți deja că îmi place foarte mult pentru că îmi hidratează tenul, dar în același timp controlează și secreția de sebum. Dacă sunteți curioase să aflați mai multe despre ea, găsiți review-ul pe care i l-am făcut aici.

Pe buze în cele mai multe zile am tot alternat două rujuri. Nuanța Whisper din gama de rujuri mate P.S. Love... de la Primark - un nude care mi se potrivește perfect și pe care îl puteți vedea pe buzele mele în antepenultimul selfie de pe Instagram. :)) (follow me @di.diana).

Cel de-al doilea este un Maybelline Color Drama Intense Velvet Lip Pencil în nuanța Minimalist (review & swatch aici).

Oja Essie în nuanța Lilacism rar mi-a părăsit unghiuțele. Este o nuanță tare simpatică (o vedeți pe unghii în poza de mai sus) se aplică divin și, cel mai important, rezistă pe unghii zile întregi.


Acestea au fost preferatele mele din luna aprilie. 
Ale voastre care au fost? Avem preferate comune?

12 comments:

  1. Si eu am folosit la maxim gelul de dus cu cafea de la YR si chiar il voi include si eu in favoritele lui aprilie. :) ♥
    E demential!
    Imi plac pozeleee! :D
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu vorbești de poze frumoase? :P Te pup!!

      Delete
  2. Sufletul imi plange pentru tine ca de abia acum ai ajunsa sa te bucuri de gelul cu cafea!:)) Eu am pierdut sirul cate am folosit. Musai ia-l si pe cel cu nuca de macadamia.E dulce si mancabil! Am nevoie de sampon d-ala Batiste. Musai. Musai! Cu fondul ala de ten eu tot mai stau in mari dubii....:))O sa investighez!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îl iau și pe ăla, mai ales că 3 for 2 la gelurile de YR acum. Ai nevoie, ai nevoie, mi-e ciudă că nu am putut aduce și eu mai multe șampoane Batiste. Deja e pe ducă rezerva mea...

      Delete
  3. Si mie imi plac tare mult pozele, ai o adevarata gradina in camera ta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi frumos, Anca, pentru toate comentariile frumoase pe care mi le lași de fiecare dată. :*

      Delete
  4. A mai făcut o victimă gelul de duș cu cafea! :))) E genial, n-are cum să te lase indiferent(ă)!
    M-ai făcut să visez la mirosul șamponului uscat, sper să apară cât mai repede și la noi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da. Eu îl știam de câțiva ani, dar nu m-am putut bucura la momentul respectiv decât de un tub. Acum cred că o să fac stocuri și pentru Anglia .. :))

      Delete
  5. Ha! Bine ai venit in clubul innebunitelor dupa gelul de dus cu cafea de la YR. Iti recomand si varianta cu nuca de macadamia, ca in alt comm mai sus. Mentionai si varianta cu portocale, mie nu mi-a placut, o prefer pe cea cu grepfruit de o mie de ori. P.S. Astept un gel de dus de la YR cu carambola, cel mai nou aparut. Abia astept sa vad cum miroase. Te pup,
    Elisa, www.diversitate.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sună bine și cel cu grapefruit, sunt sigură că mi-ar plăcea. Și pe cel cu macadamia o să-l încerc, habar n-am cum miroase, pe acela nu l-am mai avut. Pupici!

      Delete
  6. mi-ai adus aminte de gelul cafelos, al meu e ascuns saracu in fundu` dulapului, vreau sa il folosesc la vara :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...