Wednesday 18 February 2015

Pregătește-te cu mine: zi de shopping

Hey, lume!! Cine își mai amintește de mine? :)) Au trecut două săptămâni de la ultimul articol publicat pe blog și credeți-mă, multe s-au întâmplat în această perioadă, dar cel mai important dintre toate: am schimbat prefixul!! Încă nu-mi vine să cred, nu m-am obișnuit cu ideea, eu tot copil mă simt. :)) Motivul pentru care am absentat în această perioadă a fost legat tocmai de acest ”eveniment”. Mi-am dorit să fac ceva deosebit, diferit pentru petrecerea de ziua mea. Câteva proiecte diy simple, am zis eu. Numai că ceea ce părea simplu s-a dovedit a mânca foarte, foarte, foooarte mult timp și de aceea nu am mai avut timp de blog absolut deloc. Nu numai că nu am avut timp să scriu, dar nici de a le citi pe preferatele mele nu s-a găsit. Am multe de recuperat, multe să vă povestesc și să vă arăt. Am zis totuși să încep cu un articol pentru care am pozat înainte de a lua pauza și pe care nu am mai apucat să-l scriu. Este un ”get ready with me - shopping edition”. Mai pe românește, cum mă pregătesc atunci când ies la cumpărături. 

Deșteptarea mi-o dă motanul meu, Cola, care îmi cere să îl las afară. Nu mă lasă până nu mă ridic din pat :))

Primul lucru pe care îl fac este, evident, să mă spăl pe dinți. Iubesc această periuță electrică și nu m-aș mai întoarce la una normală. Periuța specială de limbă îmi este și ea foarte utilă, nici nu se compară cu chestiile acelea abrazive de pe spatele periuțelor de dinți normale, care, chipurile, ar fi pentru curățarea limbii. Am uitat să pozez pasta de dinți, dar vă asigur că folosesc. :)) Momentan am Colgate și nu-mi place deloc. 

Când stau în casă fac duș după ce iau micul dejun. Dar atunci când trebuie să plec, mi se pare că economisesc mai mult timp dacă fac duș imediat după ce mă spăl pe dinți. Acest lapte de la Palmolive miroase drăgălaș, dar mă enervează că e prea lichid. Burețelul e incredibil de moale, îl ador.

Pentru curățarea feței în fiecare dimineață folosesc  Garnier Pure Active Anti-Imperfection Cleansing Gel. E perfect, simt că mă trezește, lasă o senzație răcoritoare pe ten.

Pentru anul acesta mi-am propus să folosesc cât mai des loțiuni sau unturi de corp. Pe aceasta de la Victoria`s Secret o folosesc mereu imediat după duș. Îmi place tare mult cum miroase și îmi place că las în duș în urma mea un miros atât de plăcut.  

Eu nu știu cum rezistă unele fără creme hidratante, pentru că eu una nu pot. După ce mi-am spălat fața trebuie să folosesc o cremă imediat, altfel  senzația aceea de față care strânge îmi provoacă o stare de nervozitate, mamă-mamă. Pentru ten folosesc de la Neutrogena - Oil Free Moisturiser, iar pentru zona din jurul ochilor folosesc de la Yves Rocher Elixir 7.9. 

După toate cremuirile e timpul în sfârșit pentru micul dejun. De când am renunțat la carne, acesta constă aproape în fiecare zi din lapte (preferabil de soia când îmi amintesc să cumpăr eu, altfel soțul cumpără de vacă) și cereale integrale. Bun!!

E timpul pentru machiaj și cineva care vrea să se răzbune pentru că nu a fost lăsat afară (nu-l las afară când știu că trebuie să plec de acasă), mă chinuie!! :))

Cam acestea sunt produsele pe care le folosesc. În ultimul timp am optat pentru un machiaj al ochilor destul de rapid și simplu, dar care îmi scoate albastrul lor în evidență: din paleta NAKED 2 folosesc Chopper pe toată pleoapa superioară, iar în colțul exterior, Busted. Și pentru că tot se poartă machiajul anilor 90, încet, încet încep să mă dau și pe rujuri maronii și chiar îmi place cum arată. 

La final aplic câteva pufuri din CK IN2U. E parfumul meu de ”shopping”. E destul de fresh și nu mă deranjează când bate vântul și îl simt. Nici nu e foarte persistent, deci e prefer să-l fie folosesc când ies doar pentru câteva ore. 

 Iar acesta este ”produsul” final :)) Am optat pentru părul împletit pentru că e mai lejer așa când am de umblat mult.

Voi cum vă pregătiți atunci când trebuie să mergeți la shopping? Faceți ceva în mod special?

20 comments:

  1. Hmmm... asa de cute esti cu parul blond. Inocenta. La multi ani intarziat! Sa fii fericita si sanatoasa si sa ne uimesti mereu cu postarile tale frumoase. Imi plac genul asta de postari. E nice sa vezi cate persoane- atatea tipuri de rutina. Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc frumos, Alina, pentru urări, pentru aprecieri! O să mă străduiesc să vin mereu cu articole interesante. Poate faci și tu o astfel de postare să văd și rutina ta. :) :*

      Delete
    2. Ma intreb cum ar fi sa fac.....ma gandesc la idee. E ok de pus in practica. Cu drag :D. Citesc cu drag postarile tale :*!

      Delete
    3. Și eu m-am gândit mult înainte. E mai ușor de realizat sub formă de video. Dar sunt sigură că vei găsi o abordare potrivită. De abia aștept varianta ta. :*

      Delete
  2. La multi ani! ;)

    eu schimb prefixul in octombrie. e cam ciudat, dar cred ca ne vom obisnui si cu varsta asta :)).

    ce tare e Cola! :))

    am vazut lotiunea aia de la vs, dar nu mi-a captat atentia in mod special. pana acum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Crede-mă, e foarte ciudat. O să vezi la momentul respectiv. Cred că o să mă obișnuiesc la fel de greu cum m-am obișnuit și cu statutul de soție. :))
      Sunt sigură că ți-ar plăcea această loțiune. MAi multe fete o au și toate o adoră.:) :*

      Delete
  3. Foarte frumoasa rutina ta imi place tot ce folosesti mai putin rujurile in nuante maronii. Am incercat sa le dau o sansa dar pe buzele mele mici si subtiri nu arata deloc bine prefer tot luciul de buze. Esti foarte frumoasaaa !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te înțeleg la partea cu rujurile. Nu ni se potrivesc toate. Uite, de exemplu eu nu aș putea purta niciodată doar gloss pe buze. Îmi face buzele inexistente. Până și soțul meu care mă place oricum e de acord în privința asta. :))
      Mulțumesc, ești tare drăguță. :)

      Delete
  4. Imi plac maxim postarile astea! ♥
    Imi place machiajul si coafura, te prinde bine blondul :)
    La multi aaaani! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi, mersi, mersi și... mersi! :D
      Te pup, Lorena!

      Delete
  5. Bine ai revenit! Ce drăguță e ideea postării! Eu nu știu dacă am un ritual exact, depinde de prea mulți factori. :))
    Cola e așa de haios. :))
    Văd că ai pus mâna pe câteva produse YR... ai găsit acolo? Cum ți se pare Sexy Pulp? Eu îl ador!
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te înțeleg la partea cu factorii. :)) Oricum ar fi interesant să vedem cât mai multe variante. :D
      Produsele YR le-am primit de Crăciun. Încă nu știu ce să zic de gelul de ochi, mă ustură puțin când îl aplic, în schimb mascara e demențială. La prima aplicare mi s-a părut prea naturală pentru gustul meu... apoi am citit review-ul tău și i-am ai dat o șansă și m-am îndrăgostit. Nu știu dacă am apucat să-ți comentez la postare atunci. Așa că îți mulțumesc acum. :*

      Delete
  6. Ce frumu esti! La multi ani, sa fii sanatoasa! :*
    Pai... eu nu ma pregatesc cand merg la shopping. De obicei, daca am nevoie de ceva cumpar de la mine de la munca, iar ce nu am acolo iau cand ies de la munca. De obicei imi dau cu un strop de parfum (un tester) fix inainte sa plec de la magazin, ca sa fie aroma proaspata. Dar de cand am La vie est belle nu mai e nevoie nici asta, pentru ca persista de dimineata pana seara.
    Situatia se schimba cand merg la Bucales pentru cumparaturi. Ma ferchezuiesc frumos, mama la fel, ne imbracam frumusel si mergem hop top la shopping. <3
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că ești singura persoană care nu iese în mod special la shopping. Nu știu dacă să te consider norocoasă sau nu :))
      Ah, cât mi-e de dor să ies cu mama la cumpărături... :)
      Mulțumesc! :*

      Delete
  7. Palmolivul din imagine este defapt un lapte de baie, adica un spumant de baie :) gelul de dus il gasesti numai in gramaj mai mic. Si eu m-a pacalit la fel:))
    La multi ani!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. L-am avut pe celălalt, l-am inclus în ultimul articol cu produse consumate. Și-l aveam și pe acesta chipurile să facă spumă, dar nu mi se pare că face deloc. Ori astea de la Poundland sunt f diluate. :) Așa că am zis să-l folosesc pe post de gel de duș, pentru mine e aceeași mâncare de pește. Cum am spus, e aproape identic cu celălalt în gramaj mai mic de care spui, doar că mult mai lichid. :)) Eu nu am o mare pasiune pentru gelurile de duș cum au celelalte fete de pe aici, sper să nu mă judece nimeni. :))
      Ms mult!!

      Delete
  8. Toata lumea isi aminteste de tine!!! Ce nebunie este cu lotiunile de corp VS. Deci trebuie sa am si eu una...
    Pupici!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, observ că mai toată lumea îți amintește de mine, ceea ce nu poate decât să mă bucure. :P
      Chiar trebuie să ai una, eu vreau cât mai multe deși nu sunt o împătimită a loțiunilor de corp. :*

      Delete
  9. La multi ani cu sanatate si cu multa fericire! :* :*
    Imi place rezultatul final. <3
    Eu adesea merg nemachiata la cumparaturi (rusinica mie) daca trebuie sa plec direct de acasa. Daca merg dupa serviciu..arat decent. ;))
    Pupici

    ReplyDelete
  10. are ceva ca-ti spun si eu la multi ani intarziat si aici? :D Cola e simpatic rau, eu as adora un pisic care sa mi se oglindeasca :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...