Monday 23 February 2015

Homeware haul

   În ultimul timp am cumpărat tot felul de lucrușoare pentru casă care mi-s foarte, foarte dragi. V-am mai spus și cu alte ocazii că mie îmi place să mă plimb prin magazinele cu ”castroane” la fel de mult cum îmi place să mă plimb și prin cele cu haine sau makeup. Ador să urmăresc pe youtube homeware hauls și mă bucur tare mult că în ultimul timp tot mai multe fete postează astfel de filmulețe. 
   Aseară eram în dubii, nu știam dacă v-ar plăcea să vedeți un astfel de articol pe blog, așa că v-am întrebat pe pagina mea de facebook ce ați alege dintre un review pentru o paletă de farduri și un homeware haul. Am fost suprinsă să văd că s-a votat în unanimitate a doua variantă.
Lucrurile pe care vi le voi arăta mai jos sunt cumpărate în ultima lună de la diverse magazine și câteva de la un car boot sale. Bineînțeles că le-am selectat pe cele mai ochioase și mai interesante, nu am vrut să vă plictisesc cu castroane simple și linguri de lemn. 

   Veți observa că vor predomina bulinuțele și floricelele. Se pare că îmi plac foarte mult din moment ce se găsesc pe foarte multe dintre lucrurile cumpărate. De asemena va predomina și rozul dar asta doar pentru că nu exista și o altă variantă de culoare. Îmi place rozul, dar cu măsură. :)

     Farfuriile din imagine mi-au atras privirea de cum am intrat în magazin (Poundland, pentru cunăscătoare). Nu aveam în plan să cumpăr așa ceva și deja aveam niște sacoșe foarte grele în mână, dar nu le-am putut rezista. Mai am două mici, adânci, cu același model pe margini, doar că pe bleo. Cred că le-ați mai văzut pe acelea în articolele One day, One hour. 
    Aceeași poveste și în ceea ce privește cana... eram la rând în Primark pentru a plăti ceva și ea stătea cumințică pe margine și aștepta să o iau acasă. Mereu m-a enervat sloganul ”live, laugh, love”, mi se pare prea cheesy, dar fac abstracție de el și mă bucur de floricelele roz pe fundalul bleo. :)

   Am văzut la Zoella un șorț de bucătărie tare simpatic, cu volănașe. Mi-am dorit și eu tare mult unul, dar nu am reușit să aflu de unde l-a cumpărat ea. În ASDA l-am văzut pe acesta. Nu are volănașe, dar partea de jos vine ca o fustiță cloș. E adorabil! Și are și bulinuțe!

    Produsele din imaginea de mai jos au fost cumpărate de la un car boot sale. Dacă nu știți despre ce e vorba, vă invit să citiți acest articol. Se apropia ziua mea și știam că aveam nevoie de cât mai multe boluri de sticlă pentru a pune în practică ideea mea, așa că acestea au venit la fix. Ca să nu mai spun că am dat pe tot ce se vede în imagine (plus încă un bol cu picior pe care am uitat să-l pozez și în care acum stau mostrele de parfumuri) £1,50. Bargain!!
   Pe chestiuța pe care o țin în mână o folosesc pentru a-mi depozita rujurile lungi, gen Rimmel Apocalips, Revlon Balm Stain etc. Arată foarte bine rujurile în ea.

    Că tot veni vorba de ziua mea, în Wilko am dat peste acest suport rotativ de tort și mi s-a părut minunat. Și credeți-mă, mi-a scurtat munca la tort cu vreo două ore. Deși e doar din plastic, tortul a arătat foarte bine pe el la final, pentru că am decis să nu-l mut pe un platou special.

     Tot din Wilko am cumpărat și vaza din imagine. Am căutat cu disperare una frumoasă și nu foarte scumpă. Frumoase am mai văzut, dar ieftine nu prea. Pe aceasta am dat £6 ceea ce mi se pare puțin cam mult, dar m-a atras tare mult design-ul ei. Ce-i drept, ea cică nu e vază, ci un fel de suport de lumânare, dar eu o voi folosi în scopul precizat mai sus.
    Mult timp am căutat și un burner/warmer pentru tartele Yankee care să nu coste prea mult. Tot ce găseam era de la £6 în sus. Pe cel din imagine l-am găsit în Poundland până la urmă, deci m-a costat doar o liră. Îmi pare rău că nu l-am găsit pe alb...

    Tot din Poundland am luat și produsele de mai jos. Mai am o ramă foto la fel, doar că puțin mai mare. Mai aveam nevoie de una pentru display-ul de care vă ziceam mai sus. E din plastic, se simte ieftin dar nu se vede la fel. :)) Și oricum nu are rost să investesc în rame foto scumpe care, probabil vor rămâne pe aici când ne vom întoarce definitiv în România.
   Sunt de părere că niciodată nu am destule cutiuțe și coșulețe pentru a depozita diverse chestiuțe. Soțul meu poate confirma cu tristețe acest lucru. :)) Pe aceasta cu siguranță o voi modifica prin tehnica șervețelului pentru că mi se pare cam trist acel gri. Acum o folosesc pentru a depozita bețigașele de urechi și e perfectă în acest sens pentru că are capac. Altfel motanul meu mi le scoate și le împărștie prin toată camera.

    Am văzut acest caiet/dosar de rețete în WH Smith când căutam cu totul altceva. Era la reducere, puțin peste £5. Nu l-am cumpărat. Tare rău mi-a părut pentru că era ultimul și eram sigură că și dacă mă întorc a doua zi după el nu-l mai găsesc. Am intrat în același magazin după vreo săptămână și, surpiză: încă era acolo. Bineînțeles că l-am cumpărat fără a mai sta pe gânduri. Mi-am dorit dintodeauna să am un astfel de dosărel în care să-mi scriu rețetele. Are un arc la mijloc, ceea ce înseamnă că pot oricând să adaug alte foi, are pagini cu buzunărașe, separatoare. E perfect. :)
Ah, da... și e Cath Kidston inspired.


   Mănuși duble de bucătărie. Le-am văzut, mi-au plăcut, le-am luat crezând că vor costa £4, dar când am ajuns la casă mi s-au cerut doar 2 lire pentru ele. Aveau prețul redus, yay!! A doua zi m-am dus să cumpăr o pereche și pentru mama. De data aceasta vindea o femeie. Mi-a cerut £4. Și i-am spus că pe celelalte am dat doar 2. Mi-a spus că e imposibil pentru că e colecție nouă și nu aveau cum să fie reduse. Oh, well... se pare că fusesem norocoasă cu o seară în urmă. :))

    Pentru final am lăsat articolul meu preferat: cântarul acesta de bucătărie. Aveau în Lidl mai multe modele, dar acesta mi s-a părut cel mai drăgălaș. Îmi mai picase cu tronc unul, dar ce să fac cu două? :)) Mi se pare perfect pentru bucătăria albă în stil shabby chic la care visez și pe care o voi avea peste câțiva ani. Fingers crossed! Și btw, acesta nu e roz, e lila, da? :))

Ce vă place cel mai mult din tot ce v-am arătat în acest articol?
(sper să vă placă măcar un lucru, haha!!)

22 comments:

  1. Ce drăguțe sunt toate! Caietul de rețete e mult prea simpatic, vreau și eeeu!

    ReplyDelete
  2. Mie imi plac toate. :)))
    Cel mai mult si mai mult imi place sortuletul insa. E duuuuulce, un kilometru de dulce!
    Pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc. :)) Un km de dulce, ai dreptate! :*

      Delete
  3. Câte chestiuțe drăguțe și girly! Să le folosești cu drag! :)

    ReplyDelete
  4. Sunt foarte frumoase toate, dar ca sa aleg ceva , aleg manusile de bucatarie- imi trebuie si mie, sper sa gasesc ceva dragut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îmi mai trebuie și mie o pereche, pe aceste anu am apucat să le folosesc, sunt prea albe și mi-e milă. :))

      Delete
  5. Mvaaaai! Cred ca stii deja ca sunt lesinata dupa tot ce e shabby chic si inflorat! Le-as pupa de frumusele ce sunt! Mihai isi da ochii peste cap daca ma vede cu floricele, dar na, asta e, are doua fete in casa, asa ca nu prea are multe de spus!:))

    ReplyDelete
  6. Ce tare! Nu stiam ca sunt si filmulete de-astea pe yt..ia sa caut :D
    Mi-a placut postarea ta, si eu ma uit dupa tot felul de dracii cand ajung prin market-uri, nici nu prea am unde sa le pun :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vai, cum să nu știi?? Eu sunt obsedată!:))

      Delete
  7. ce lucruri faine :). si mie-mi plac postarile de acest gen :).

    ReplyDelete
  8. Faine lucrusoare, am avut si eu ocazia sa intru in Poundland si Asda.
    Sortul cu buline e dragalas foc, suportul ala rotativ pentru tort e foarte util, si eu visez la unul, dar as vrea sa vina si cu ceva indemanare la pachet.
    xo

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Da, și mie mi-ar prinde bine mai multă îndemânare...

      Delete
  9. ce faina-i cana! mi-a ramas gandul la ea... :)
    te invit sa citesti ultima mea postare, daca ai placerea

    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/2015/02/prima-mea-comanda-makeup-academy-pareri.html

    ReplyDelete
  10. superbe toate! si mie imi plac lucrusoarele astea!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...