Sunday 1 February 2015

Favoritele lunilor decembrie și ianuarie

 În luna decembrie am descoperit câteva produse foarte bune pe care însă nu le-am putut introduce în favoritele anului 2014. Deși ajunsesem să le iubesc, nu intraseră în rutina mea decât în ultima lună a anului și nu ar fi fost corect să le includ în acel articol. Având în vedere că încă le folosesc cu mare plăcere, am decis să unesc cu favoritele lunii ianuarie și favoritele lunii decembrie.


MUA Undress Your Skin Ilumminating Foundation. O perioadă am uitat de el, dar pentru că am rămas fără Colorstay și True Match am început să dau atenție și celorlalte produse din colecție și mi-am reamintit de cât de mult îmi place acesta. Oferă acoperire medie spre mare și rezistă câteva ore bune pe ten. Am spus mai multe despre el în acest articol.

Rimmel Wake Me Up. O iubire mai veche de-a mea. L-am folosit în special în zilele în care tenul meu părea lipsit de viață, obosit. În lunile reci rezistă și el ore bune pe față (setat cu pudră).
Bourjois Blush - Frosted Rose. L-am cumpărat în luna decembrie și de atunci l-am folosit aproape cu fiecare ocazie în care m-am machiat. Nu mă așteptam să-mi placă atât de mult. Acum e unul dintre blush-urile mele preferate, dcă nu chiar preferatul.

MAC Select Sheer/Loose Powder. Am primit-o de Crăciun și, la fel ca și în cazul blush-ului Bourjois, aproape că nu mi-a părăsit tenul. I-am dedicat un review AICI.

Clinique All About Shadow Single - Sugar Cane. L-am ”scos de la naftalină” în luna ianuarie. E un fard special conceput pentru a ilumina zona arcadei sau colțul interior al ochiului. Dar eu sunt o rebelă și-l folosesc și pe pomeți. Sâc!

L`Oreal Colour Riche L`Ombre Pure. După cum spuneam și în acest articol în care le-am făcut un review, iubesc aceste farduri și le-am folosit foarte des în ultima perioadă, în special nuanțele Soleil Levant și Argentic.

Revlon Lip Butter - Sorbet & Rimmel London - 006 Pink Blush. Am cumpărat aceste două produse pentru buze cu punctele de pe cardul de la Boots. Mi-au plăcut foarte mult nuanțele și am abuzat de ele în ultimele săptămâni. Ambele sunt foarte hidratante, pigmentate, rezistente.


La capitolul oje, sclipiciul a fost la putere. Preferatele mele de la Crăciun încoace au fost aceste 3 oje: Essie - Toggle to the top, Deborah Lippmann - Moon Dance și China Glaze - Luna (o puteți vedea pe unghii AICI). Le-am purtat pe toate unghiile sau doar pe inelar, în combinație cu alte oje simple.


Samy Fat Hair Amplifying Hair Spray. Vă prezint cel mai bun fixativ încercat de mine până acum. Menține orice fel de coafură fără să încarce părul deloc. E singurul fixativ după aplicarea căruia îmi pot pieptăna părul fără să simt că îl smulg. Deși la început se poate simți puțin sârmos, e de ajuns să dau cu mâna de câteva ori prin el, iar acel efect dispare, însă coafura rămâne intactă. Îl iubesc. Și costă doar 3 lire. Dacă aveți ocazia, încercați-l!

Mitchum Powder Fresh Anti-Perspirant & Deodorant. Am auzit-o prima dată pe Zoella vorbind despre acest produs. Deși îmi place de ea, nu am mers niciodată pe o recomandare de-a ei. Dar pentru că eram în căutarea unui deodorant eficient și pentru că le-am încercat pe toate cele populare, am zis să-i dau o șansă. Nu am mai fost de mult atât de mulțumită de un astfel de produs. Chiar mă protejează împotriva transpirației de dimineața până seara inclusiv în zilele cu multă activitate fizică. Și îi iubesc mirosul pudrat. Și pe acesta vi-l recomand cu mare drag dacă vă iese în cale. Tot în jur de 3 lire costă.

Kleenex Shine Absorbing Sheets. Am mai folosit hârtii absorbante de sebum și mi s-au părut în regulă, dar nu m-au făcut să devin dependentă de ele. Acestea de la Kleenex însă sunt minunate. O hârtie e de ajuns pentru a absorbi tot sebumul dintr-o zonă, nu trebuie să folosesc 10 pentru toată fața, ci 3-4 îmi sunt de ajuns. Fața mea chiar devine mată după ce le folosesc. Le iubesc și acum chiar sunt dependentă de ele.


CK IN2U for Her. Iubitul meu Lady Million a fost înlocuit în ultima perioadă de parfumurile din poza de mai sus. Cel de la CK are un miros fresh, light, citric și m-a însoțit în timpul zilei.

Thierry Mugler - Alien. Acesta a fost parfumul de seară, având un miros mai puternic și mai rafinat. Cred că îi voi face un review în care îl voi descrie în detaliu.


    Ați încercat vreun produs din cele menșionate în acest articol? Le iubiți și voi cum le iubesc eu?

23 comments:

  1. Foarte faina selectia de produse! Pe unele as vrea sa le incerc si eu ^^
    Kisse
    www.andreeaserban.ro

    ReplyDelete
  2. toate sunt super. eu iubesc Angel , Alien ma sufoca.pupp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu cred că am testat Angel, nu știu ce să spun. :*

      Delete
  3. Alien este un parfum deosebit! Eu il folosesc destul de rar in ultima vreme. :(

    ReplyDelete
  4. Faine produse, nu cred că am încercat vreunul! La blush mi-a rămas gândul, e super cute și chiar am avut mai de mult tentativa de a-l achiziționa. Nu mai rețin din ce motiv n-am făcut-o.
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebuie să-l încerci, chiar își merită faima. :) :*

      Delete
  5. hihi, acum ca am vazut fondul de ten de la MUA, la tine....mi-am adus aminte ca am dat si eu o comanda care trebuie sa ajunga pe 3 :) can't wait!
    ojele sunt minunate :D in special, cea visinie mi-a atras atentia.
    te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ajuns comanda?? Sunt curioasă ce ți-ai luat. Pupici!!

      Delete
  6. Foarte dragute produsele! Sa stii ca ma tentezi tare cu fdt de la MUA si mai este si ieftin!! Ntz ntz..
    Te pup :*:*

    ReplyDelete
  7. Trebuie sa incerc si eu un fond de ten de la Rimmel. Musai!
    Cred ca m-as intelege foarte bine cu CK IN2U for Her. mi se pare...revigorant! ;))
    Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Dee. Și eu cred că ți-ar plăcea parfumul de la CK. Cât despre fdt Rimmel... mă uimești că nu ai testat niciunul până acum... Dar nu e timpul pierdut. :*

      Delete
  8. Am si eu fondul de ten de la Rimmel si imi place muuuult! Dar pentru ca e sticluta sparta si lipita de mine cu scotch, mi se pare ca a intrat aer totusi si si-a schimbat mirosul. Nu stiu daca e doar o impresie, mai cercetez. Oricum cateva luni o sa folosesc doar bb cream-ul hydreane, ca il iubesc.
    As vrea sa incerc si eu un blush Bourjois, pare dulce de tot.
    Si parfumul Alien imi place mult de tot. Chiar si In2U. Din intamplare am o miniatura la munca si l-am pufait de vreo doua ori pe mana. :D
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmm..păi cum ai reușit să spragi sticluța? Păcat. :P :*
      Sigur ți-ar plăcea blush-ul Bourjois. :)

      Delete
    2. Nu am spart-o eu. :D S-a spart la munca si mi-a fost mila sa il arunc, asa ca l-am luat acasa. :D
      Cand ajung in Bucuresti incerc un blush, sa vad cum e. De luat trebuie sa iau ceva. :D Am un fard de pleoape in ambalaj din asta, dar e foarte tare, pietros si total nepigmentat. De-asta trebuie sa incerc neaparat inainte sa cumpar.
      :*

      Delete
  9. Imi doresc si eu sa incerc fondul de ten Rimmel Wake Me Up, dar am citit pe internet ca nu e bun pentru tenul gras....inca ma mai gandesc daca ii dau o sansa sa vad cum se comporta la mine :).
    Blush Bourjois am avut si eu si mi-a placut mult. Ambalajul e dragalas iar produsul excelent. Insa acum imi dau seama ca habar nu am pe unde e....ori l-am ratacit ori l-am dat cuiva... Pff.. :D
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Știi că și eu am tenul gras, dar pe perioada iernii să știi că acest fond d ten se comportă foarte bine. Eu îl setez mereu cu pudră și sunt tare mulțumită de el. Cred că sunt deja la a treia sticluță, și asa spune multe :)
      Eu nu aș fi dat nimănui blush-ul BJ. :)) :*

      Delete
  10. Mi-ai reamintit ca vreau sa testez Wake me Up. Ojele alea imi iau mintile. So much glitter!:X:X

    ReplyDelete
  11. Sunt innebunita dupa blushurile Bourjois iar nuantele lor sunt superbe.
    Cred ca o sa incerc si eu fondul de ten MUA, chiar sunt curioasa.

    ReplyDelete
  12. mitchum am incercat si eu vara trecuta, varianta neparfumata. a fost bun ca si antiperspirant, mi-ar fi placut sa fie parfumat, ca asa am eu un cuc si cred ca daca are oleaca de parfum e mai bun, dar imi usca groaznic zona axilei.

    ReplyDelete
  13. Sunt superbe ojele, arata foarte bine!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...