Saturday 28 February 2015

Favoritele lunii februarie

    Sinceră să fiu, nu aveam niciun chef de scris în seara asta, dar mi-am dat seama  că mâine e 1 martie, începem să vorbim despre primăvară și ar fi păcat să readucem iarna în discuție, nu? Așa că vă vorbesc acum despre favoritele lunii februarie și de mâine vorbim numai despre mărțișoare și ghiocei!


După cum v-am obișnuit, voi include în favoritele lunii doar produsele pe care le-am iubit muuult, mult. Pentru luna februarie sunt cam puține, dar deosebite.

Voi începe cu burețelul Miracle Complexion Sponge de la Real Techniques. O perioadă am uitat de el, dar luna trecută a reintrat în rutina mea și aproape că am uitat de pensulele de față. Fondul de ten aplicat cu el arată foarte natural iar porii sunt mai estompați.


   Luna februarie a fost o lună în care rar am purtat culori puternice pe pleoape. În cele mai multe zile am purtat un fard auriu cu unul maroniu în colțul extern al ochiului. Genul de machiaj pe care l-am purtat aproape toată luna îl puteți vedea în articolul acesta. În prima jumătate a lunii am folosit paleta NAKED 2 pentru a-mi satisface nevoia de auriu, așa cum vă arătam și în articolul de mai sus. După jumătatea lunii, adică după ce am primit această minunăție de ziua mea, nu am mai folosit altă paletă. Paleta Too Faced Chocolate Bar mi-am dorit-o enorm și am avut marele noroc să o primesc de la o prietenă dragă. Aproape că nu-mi venea să o pozez la lumină artificială pentru acest articol, dar va beneficia de un articol întreg dedicat ei și atunci veți vedea poze cu ea la lumină naturală. Dar ca să revin la nuanțele folosite cel mai des... pe toată pleoapa mobilă am folosit Creme Brulee, iar în colțul extern Haute Chocolate. Și gata, nu vă mai spun nimic de ea, review-ul va fi postat în curând.


   O mascara care m-a impresionat foarte tare este Sexy Pulp de la Yves Rocher. Deși am spus că nu o voi deschide până nu voi termina ceea ce am deja, nu m-am putut abține. Chiar dacă nu a fost dragoste de la prima aplicare, lucrurile s-au schimbat și acum îmi place foarte, foarte mult.

Kat Von D Tattoo Liner. Un tuș despre care am auzit o grămadă de lucruri bune, dar nu mă așteptam să-mi placă chiar atât de mult. Niciodată codițele nu mi-au arătat mai bine. Efectiv face treaba pentru mine. Și ghiciți ce? Va beneficia de un review și el, așa că nu vă dau toate detaliile acum. Muhahaha!




   Pe buze am combinat cel mai des creionul de la Rimmel  1000 kisses în nuanța Cappuccino cu rujul L`Oreal Paris Natural în nuanța Sensual Rose, astfel încercând să mai renunț la eternul ruj roz. Totuși, în zilele în care am vrut puțin roz pe buze am întins mâna spre Flirtatious de la e.l.f.


    Jimmy Choo Blossom a fost o mare supriză pentru mine. Un cadou neașteptat de ziua mea, dar care m-a suprins prin aroma lui. Un fel de vată de zahăr fresh. Un parfum cu care simt că am grăbit puțin primăvara și de care nu mă mai satur. Da, urmează și review-ul. :)

    favotiCam acestea au fost produsele pe care le-am iubit în scurta lună februarie. După cum ați citit, cele mai multe dintre ele vor avea parte de review-uri individuale pe blog. Nu știu exact în ce ordine vor apărea, dar dacă doriți să aflați mai multe despre un produs mai repede, spuneți-mi în comentarii și mă voi conforma.


    Nu pot să nu menționez și serialul Scandal după care sunt înnebunită, v-am mai spus și cu alte ocazii. Dacă nu l-ați început, vi-l recomand din toată inima. Cu siguranță o să vă placă.

   

Voi ce ați iubit în luna februarie?

15 comments:

  1. Parfumul! Parfumuuuuuul! La el astept review!
    Sexy Pulp imi place si mie mult, la fel si rujurile L'Oréal. Am si eu unul trandafiriu si tare mult imi place despre dumnealui. <3
    Pupic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok, o să lucrez cât mai repede la review-ul pt parfum :)
      Eu nu am decât un ruj L`Oreal. Trebuie să remediez problema. :))

      Delete
  2. Rimelul Sexy Pulp mi-o dat si mie batai de cap la inceput din cauza periei babane. Dar dupa cateva aplicari m-am obisnuit

    ReplyDelete
  3. Deci nu vreau să mai văd paleta aia de farduri. Nu vreeeau! Miroase prea mișto, îmi venea să gust din farduri după ce am adulmecat-o. :)) Dar parcă nu-mi vine să-mi iau o nouă paletă de farduri doar pentru miros. Nu încă. :))
    Mă bucur că și ție ți-a plăcut rimelul! Mie rujul ăla de la Elf nu-mi place mai deloc, dar poate am prins eu din vreun lot prost.
    Abia aștept să ne vorbești despre tușul de ochi! Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, paleta e bestială. Eu zic că merită. Dacă îți miroase cineva pleoapele? :))
      Eu iubesc rujul e.l.f. și clar nu mă așteptam. cu siguranță ai nimerit un lot prost.
      Vine și review-ul pentru tuș. :) :*

      Delete
  4. Frumoase alegerile tale! cand am vazut prima imagine, am salivat dupa ciocolata, dupa aia am vazut ca e paleta si am salivat dupa culorile din ea!

    ReplyDelete
    Replies
    1. La fel a făcut și șoțul meu, prima dată a acrezut că-i ciocolată. :))

      Delete
  5. acea paletuta ma tenteaza tare de tot <3

    ReplyDelete
  6. Am si eu rujul de la Elf in aceeasi nuanta, dar l-am folosit doar de cateva ori si nu stiu de ce pentru ca este o nuanta foarte frumoasa. Cred ca primavara aceasta va fi folosit mai intens. Interesante alegeri, mai ales paletutaaa <3 pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Scoate-l de la naftalină, e bestial pt primăvară :)

      Delete
    2. Chiar ieri l-am scos si l-am purtat. Am primit multe complimente pentru el <3

      Delete
  7. My God, ce de minunatii! Paleta aia ma face sa inghit in sec, recunosc. Cat despre parfum...musai sa fug sa il miros daca il gasesc. Suna a ceva ce mi-ar placea foarte tare!:) Pe mine Sexy Pylp nu m-a impresionat. Mi s-a parut ok si atat! Ma simt ciudat ca eu nu l-am iubit cum il iubeste toata lumea!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să-mi spui dacă ai apucat să miroși parfumul. Mie îmi place la nebunie. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...