Thursday 11 September 2014

Produse terminate #7

Așa cum vă spuneam în ultimul articol publicat, înainte să plec din România am reușit să pozez recipientele produselor pe care le-am terminat în luna august. De când sunt aici, până să reușesc să scriu acest articol, am mai terminat alte câteva produse pe care le voi menționa la sfârșitul acestui articol. Produsele din postarea de astăzi ce au beneficiat deja de un review pe blog vor fi marcate cu acest semn ”*”, iar dacă veți  trece numele lor  în search-ul de pe blog, veți găsi imediat articolele respective. 

Palmer`s Cocoa Butter Formula Natural Bronze* - cea mai bună loțiune autobronzantă încercată de mine până acum. În articolul pe care i l-am dedicat vorbesc și despre cum o folosesc, cât rezistă etc.
Apa micelară Garnier* - Cea mai bună apă micelară considerând calitatea și cantitatea la un preț foarte mic.
L`oreal Miracle Cleansing Oil -  uleiul  de curățare preferat, știți deja că îl ador.
Schwarkopf got2b 2 sexy volumising hairspray - nu pot să spun că am fost plăcut impresionată de acest fixativ. Pe lângă faptul că nu a avut o putere foarte mare, a mai și încărcat părul.

Soap & Glory Sugar Crush Body Wash - îi ador mirosul. Probabil dacă nu eram așa înnebunită și nu îl foloseam și pe post de săpun lichid, mai aveam și acum din el.
Bourjois Reveille moi - am mai spus că pentru mine a fost o dezamăgire în articolul despre produsele dezamăgitoare.
Nivea Supreme Touch - chiar mi-a plăcut din toate punctele de vedere. Sigur îl voi recumpăra.
Kallos mască de păr cu placentă - nu i-am dedicat un review, dar am lăudat-o de atâtea ori,că m-am săturat eu. E bună!!

Palmer`s Coconut Oil Formula shampoo - mi-a plăcut foarte mult și deja am cumpărat altul.
Garnier Pure Active Exfobrusher* - cred că e cel mai lăudat produs pentru îgrijirea tenului de pe blogul meu.
Nivea Intimo - it did the job.
Movie Colors Red - l-am trecut la produse dezamăgitoare. Prost nuanțator!

Anti-perspirant Nivea Men - mi-am ”făcut” vara cu el, ca să spun așa. E mai bun ca varianta pentru femei.
DKNY Be delicious - s-a terminat, dragul de el. Sunt înnebunită după acest parfum, am zis-o de foarte multe ori.
Charles Worthington Salon at Home  split ends binder - mi-a făcut plăcere să-l folosesc, dar nu pot să spun că făcea mare lucru. Când uitam să-l aplic părul meu nu-i simțea lipsa.
Olay Instant Hydration Eye Cream - mi-a plăcut faptul că-mi lăsa zona din jurul ochilor foarte fină și că se absorbea imediat, dar nu pot să spun că oferea prea multă hidratare
Dove Go Fresh travel size - îl purtam mereu în geantă când mergeam la sală sau la bazin. Mi-a plăcut și sigur o să-mi mai iau unul să am în geantă
Peroxid 6% - pentru vopsitul sprâncenelor

Blush Natural Collection, Peach Melba - din păcate ce mai rămăsese din el se făcuse bucățele, așa că mi-a fost imposibil să-l mai folosesc. Cu siguranță îl voi recumpăra
Maybelline Insta Age Rewind Eraser - cred că e cel mai bun concealer încercat de mine până acum. Cam scump pentru cantitatea oferită, dar merită
Mascara Collection Does it All 5 in 1 - până la urmă m-am înțeles cu ea și am folosit-o în special pe genele inferioare pentru că are o putere de rezistență foarte mare, deși nu e waterproof
Urban Decay DeSlick Setting Spray - un produs dezamăgitor, nu controlează secreția de sebum așa cum se laudă. Vreau totuși să încerc și varianta All Nighter.
Garnier 5 Sec Perfect Blur* - nu aveam cum să termin un produs atât de prost, dar nici nu avea rost să-l păstrez sau să-l ofer cuiva
e.l.f. Daily Brush Cleaner* - tare utilă mi-a fost soluția asta. Trebuie să-mi comand neapărat alta

Și acum a venit rândul produselor pe care le-am terminat în ultimele două săptămâni de când sunt aici.
Batiste Dry Shampoo, travel size* - cam puțin produs în aceste mini tuburi. Bine, cred că pe acesta l-am nimerit deja folosit (era mrdar capacul pe interior), că prea s-a dus repede.
Pudră translucidă Max Factor Creme Puff* - pudra mea preferată, deja mi-am luat alta, dar de data aceasta nuanța mea, nu varianta translucidă.
Rimmel Scandaleyes Kohl Kajal Eye Liner - dermatograful meu preferat. Nu știu de ce acesta s-a uscat deja și fiind atât de mic, a devenit și foarte greu de ascuțit, așa că mai bine cumpăr altul.
Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner - era mai bun când se afla în celălalt tub. Cred că odată cu noul ambalaj au schimbat și formula și nu îmi place la fel de mult.
e.l.f. Eyebrow Kit* - când se termină ceara trebuie să arunc produsul pentru că fardul singur nu face mare lucru. Un produs foarte, foarte bun pentru prețul foarte mic.
Ruj Saffron - M-a atras  culoarea atunci când l-am cumpărat, dar aplicarea e groaznică. Se întinde foarte, foarte greu pe buze, așa că mai bine renunț la el mai ales că acum am mai multe rujuri cu nuanțe asemănătoare.
Mostră Benefit Porefessional - până acum cel mai bun primer pentru estomparea porilor încercat de mine.
Tratament Farmec cu vitamina B5 - mai am puțin din el, dar îl am de  aproape 2 ani, în formula veche și nu cred că mai poate fi la fel de eficient.

Ce produse menționate în acest articol ați încercat și v-au plăcut?

Ușor, ușor voi reintra în normal în ceea ce privește frecvența cu care postez și vor fi mai multe articole care se vor încadra în categoria lifestyle, inclusiv o rubrică pentru care sunt foarte entuziasmată și care sper să vă placă. Hint: are legătură cu Londra! 
Hihi, până data viitoare, vă pup!!

13 comments:

  1. Ai fost foarte harnica :)) Eu niciodata nu reusesc sa termin prea multe produse. Incerc sa le alternez astfel incat sa nu uit de niciun produs. Nu am incercat prea multe dintre cele mentionate de tine, dar in mod sigur pot spune ca apa micelara de la Garnier si masca de la Kallos sunt preferatele mele :)

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pâi eu nu cumpăr prea multe produse de același fel, de aceea reușesc să le termin. :)

      Delete
  2. Ai terminat multe produse, iar eu mi-am facut wishlist din postarea ta: autobronzantul, micelara Garnier, gelul de dus Nivea si produsul acela exfoliant de la Garnier. ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, ce tare!!! Sunt produse foarte bune, nu vei regreta că le-ai cumpărat! :*

      Delete
  3. Doamne, cate ai adunat! m-am reapucat si eu de strans ambalaje goale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. He, he, nu-mi place mie să păstrez ambalaje goale, dar n-am de ales. :))

      Delete
  4. Toate arata asa de bine si sunt asa de colorate!! Ai fost pusa pe treaba, nu gluma! :)) Eu tot spun ca imi voi lua acele batiste, dar mereu aman. Te pup!! :*

    ReplyDelete
  5. Hint: cred ca e vorba de "1 hour..." ???? :)) cu siguranta:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuu...cum să fie vorba de asta? Păi rubrica aceea deja există pe blog. Eu vorbesc de una nouă. :P

      Delete
    2. Ohhh, atunci sunt tare curioasa:))

      Delete
  6. Ce harnică ai fost! Micelara Garnier, pudra Max Factor, placenta Kallos și loțiunea pentru unghii de la Farmec sunt și printre favoritele mele!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...