Tuesday 16 September 2014

Beauty haul de septembrie



Astăzi am pentru voi un haul. Nu e unul foarte interesant, veți observa că sunt produse pe care le-am cumpărat over and over again (dar asta nu dovedește decât că le iubesc), multe dintre ele sunt produse menționate și în articolul precedent în care vorbeam despre produse consumate. Am doar câteva produse pe care nu le-am încercat până acum, așa că sper ca acest articol să nu fie unul plictisitor. 


Garnier Pure Active Exfobrusher a fost chiar primul produs cumpărat de când am ajuns înapoi în Anglia, mai ales că aerul condiționat din avion mereu produce neplăceri tenului meu. Chiar nu pot trăi fără el.
Loreal Miracle Cleansing Oil a fost un produs care mi-a lipsit după ce mi-am terminat rezervele în România. Mi-e tare drag să-l folosesc.
Aussie 3 Minute Miracle. Am auzit atât de multe despre acest produs, încât era imperios necesar să-l testez și eu la un moment dat. Chiar nu mai țin minte dacă am mai avut sau nu varianta travel size... Cert e că e un produs dezamăgitor. Mă așteptam să fie mai puternic decât un balsam normal, dar nu e. Îmi lasă părul foarte, foarte încurcat. Ca să nu mai vorbesc de mirosul care nu-mi place deloc. Măcar mi-am satisfăcut curiozitatea.
Dove Hair Therapy Leave-in Conditioner. Inițial am zis că nu-mi trebuie urgent și că mai pot sta fără el câteva săptămâni, dar m-am înșelat. Își are rolul lui în rutina mea de îngrijire a părului, așa că de acum nu-mi va mai lipsi.
Palmer`s Cocoa Butter Formula Conditioning Shampoo. Mă împac tare bine cu el, prețul e foarte bun pentru un șampon fără sulfați, așa că l-am recumpărat.


Aveam nevoie de un ulei pentru vârfuri și Argan Oil of Morocco Penetrating Oil mi-a făcut cu ochiul. Nu am mai încercat nimic din această gamă, așa că voi veni cu păreri când mă voi lămuri.
L`oreal Triple Active Anti-Shine. My go to cremă de față. :)) Are și un review la mine pe blog, așa că dacă vreți să aflați de ce am cumpărat-o pentru a patra (sau a cincea?) oară, scrieți-i numele în căsuța de search a blogului!
După cum spuneam, tenul meu a luat-o razna după călătoria cu avionul și mi-au apărut niște coșulețe în zona bărbiei. Clean&Clear Advantage spot control treatment gel e foarte bun pentru a ”extermina” rapid coșurile. Mai am unul, dar i l-am lăsat mamei în România știind că mie îmi apar coșuri extrem de rar și nu am nevoie de el, dom`le...
După chixul pe care l-am dat cu 3 Minute Miracle, m-am dus fuguța și mi-am recumpărat masca de păr de la Charles Worthington despre care știu că nu are cum să dea greș. 


Tare mult se mai vorbește despre noul produs pentru sprăncene de la Benefit și cum că Maybelline Brow Drama ar fi un dupe după el. Așa că trebuia să-l testez. Voi reveni cu o părere completă despre el într-un articol. Știe cineva dacă se găsește și în România?
Rimmel Scandaleyes Kohl Kajal Waterproof Eyeliner. Mă săturasem să aplic gel liner pe linia apei. Micuțul ăsta își face treaba foarte bine.
Max Factor Creme Puff. Iubesc această pudră și imediat ce am terminat-o pe cealaltă a trebuit să-mi cumpăr alta. De data aceasta, în nuanța mea, nu am mai luat translucent pentru că aplică culoare. Dacă vreți să aflați mai multe despre ea, găsiți un review pe blog.
The Body Shop All in one InstaBlur Primer. Știți că sunt în căutarea primer-ului perfect și deși mi-am propus să nu mai dau banii pe primere din drugstore pentru că sunt apă de ploaie, nu m-am putut abține și l-am luat pe acesta pentru că e ridicat în slăvi de fetele de pe youtube pe care le urmăresc. Când mă lămuresc cum stă treaba și cu el vă dau de știre.

Voi ce v-ați mai luat ”bun” în ultimul timp?

16 comments:

  1. si am vazut uleiul asta loreal in grecia, dar nu stiam care e treaba. sa scrii despre primer tbs, acum e trendul cu blur.pupi

    ReplyDelete
  2. Să le folosești pe toate cu plăcere! Și în ultimul meu articol cu achiziții s-au regăsit destul de multe produse recumpărate. :D
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Ma inspira tare mult postarile tale, acum imi doresc cateva dintre produse si nu e prea bine :)
    Pup

    ReplyDelete
  4. Ok, imi TREBUIE uleiul L'oreal. Imi TREBUIE. Si al meu va fi daca tipa care da comenzi in Anglia da si pe Superdrug. Si sper sa dea!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. E foarte greu de transportat, şi mie mi-e teamă să-mi aduc.. se poate vărsa foarte uşor..

      Delete
  5. Imi doresc atatea chestii din postarea ta.Cred ca aproape pe toate,mai putin tratamentul Aussie.Nu credeam ca e prost,dar e bine de stiut.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poate e eficient pe un fir de păr care nu a fost vopsit/decolorat.

      Delete
  6. Ma bucura astfel de postari pentru ca zilele astea sunt si eu in Londra si am ocazia sa imi iau lucruri ce nu se gasesc in Romania dar imi fac cu ochiul in postarile tale. :D Uleiul de argan il am si eu si face acelasi lucru ca si Extraordinary Oil de la L'Oreal (parca l-am vazut si la tine) numai ca aplicat pe parul uscat,lasa parul usor imbacsit si se aplica foarte greu fiind gros ca si densitate, dar aplicat pe parul umed,dupa uscare nu se mai simte in par. O zi frumoasa sa ai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate,am ţinut cont şi eu de sfatul tău şi l-am folosit doar pe părul umed. Da, am scris despre uleiul de la L'Oreal. Mulţumesc că mă citeşti şi mă bucur că te inspir! :X :*

      Delete
  7. Ce bine arata uleiul de argan:)

    ReplyDelete
  8. Sa le folosesti cu placere pe toate! Sincera sa fiu, eu am fost putin dezamagita de pudra de la Max Factor, mi se pare ca miroase a crema antirid. Dar sa stii ca ma bucur enorm ca tie ti se potriveste!

    http://andrabeautyblog.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu am problemă cu mirosurile la produsele cosmetice (atâta timp cât nu miros desgustător, evident). Mă bucur doar că am găsit o pudră bună care e și accesibilă ca preț. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...