Tuesday 30 September 2014

Arome de toamnă - Leapşa

Zilele trecute am avut parte de o surpriză plăcută din partea Lorenei de la Lorena`s blog/Miss Lorrie care m-a nominalizat la  o leapsă foarte drăguţă, dedicată toamnei. Am aşteptat cu nerăbdare momentul potrivit pentru a scrie despre preferatele mele în acest frumos anotimp şi pot spune că nici acum nu sunt "pregătită", dar nu mai puteam amâna. Veţi vedea mai jos despre ce vorbesc. La final voi nominaliza câteva fete pentru a prelua tag-ul.


Accesoriile preferate în această toamnă
Poate că va părea banal, dar accesoriile preferate sunt cerceii. Dar nu orice fel de cercei, ci  cei făcuţi de mine în special. Aveţi în poza de mai jos câteva perechi pe care le-am adus cu mine aici.
 În ultimele luni am purtat foarte rar ceva în urechi, în primul rând pentru că mereu ieşeam în fugă din casă şi chiar nu mai aveam timp să aleg o pereche de cercei. Toamna asta mă revanşez pentru tot anul.

Lumânarea preferată pentru această toamnă
Din păcate aceasta e una dintre întrebările pentru care nu sunt "pregătită". De când m-am mutat în Londra, nu am găsit niciun loc în care să se vândă lumânări Yankee (preferatele mele). Trebuie să mai caut. Aşa că voi vorbi despre arome care mi-au plăcut în trecut. De exemplu acestea două. Ştiu că nu au nicio treabă cu toamna, dar mie îmi plac. Sinceră să fiu, nici toamna trecută nu am găsit o aromă specifică acestui anotimp care să-mi pice cu tronc. Aşa că rămân acestea, Fruity Melon în special.

Băutura preferată în această toamnă
Orice băutură care poate fi consumată împreună cu frişcă. Am fost obsedată de băuturile reci cu frişcă deasupra toată vara, iar acum că a venit toamna, le accept şi pe cele calde cu minunea albă deasupra. Un deliciu!!

Cartea preferată în această toamnă
Voi menţiona cartea pe care o citesc în momentul de faţă şi care îmi place foarte mult, şi anume La răsărit de Eden de John Steinbeck. 

Melodia preferată
Nu ştiu. Nu am... Nu cred că e vreo melodie care se află în topuri acum care să-mi placă. Mie daţi-mi muzică veche pe tot parcursul anului şi-s fericită!

Rujul preferat
Pentru că toată vara mi-am "făcut de cap" cu rujuri deschise la culoare, pentru toamnă am decis împreună cu voi (cititorii fideli ştiu de ce - hahah) să mă reîntorc la cele mai închise. Aşa că rujul pe care l-am purtat cel mai des în ultimul timp este Impassioned de la M.A.C. Love, love!!

Oja preferată
Când mă gândesc la o nuanţă de ojă pentru toamnă prima care-mi vine în minte este culoarea vinului. Mai exact Red Wine de la Barry M. Iubesc această ojă, dar din păcate vă arăt doar o poză luată de pe internet pentru că sticluţa mea i-am lăsat-o mamei în România urmând ca eu să-mi cumpăr alta de aici. Urmează! Şi promit şi un NOTD având-o ca vedetă.

Ce îţi place cel mai mult la toamnă?
Fără doar şi poate toamna este anotimpul meu preferat. În primul rând îmi place că e răcoare şi  că plouă mult. Vremea perfectă pentru mine. Mă simt în elementul meu. Îmi place că pot purta tot felul de combinaţii de haine, suprapuneri. îmi pun imaginaţia la bătaie. 
Toamna mi-a plăcut dintotdeauna şi pentru că anunţa începutul anului şcolar. Mereu m-am plictisit teribil în vacanţele de vară şi aşteptam cu nerăbdare să înceapă şcoala. 
Acest anotimp chiar nu are părţi rele după părerea mea. Poate doar faptul că anunţă iarna geroasă care iar va fi necruţătoare cu animalele străzii...

Mâncarea preferată în acest anotimp?
Nu am un fel de mâncare preferat, pot spune chiar că sunt într-o perioadă în care experimentez foarte mult şi încerc tot felul de reţete de noi. Deci nu prea se pune problema repetării vreunui fel de mâncare.  

Ce aştepţi cu nerăbdare sezonul acesta?
Să găsesc să cumpăr un bostan să fac şi eu o plăcintă, că anul trecut n-am reuşit şi mi-e o poftă!!. :))


Dacă v-au plăcut aceste întrebări vă rog să preluaţi tag-ul chiar dacă nu aveţi un blog. Îmi puteţi lăsa răspunsuril în rubrica de comentarii. Dar în mod special vreau să nominalizez pe NefertityDiana, Dana, Diana, Stella şi pe Ira dacă nu l-aţi făcut deja.

Cum vi s-au părut răspunsurile mele? Vă regăsiţi sau preferaţi alte anotimpuri? 

17 comments:

  1. Cred ca cel mai important motiv pentru care urasc maaaxim iarna este chinul indurat de animalutele fara stapan pe gerurile alea odioase.
    Roxanne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daa... mi se rupe inima şi mă simt atât de neputincioasă...

      Delete
  2. Ioai, chiar ca suntem diferite! :)))
    Nu stiam ca toamna e anotimpul tau preferat. :D Sa zicem ca imi place doar inceputul toamnei, cand e racoare, atunci ma simt in "elementul meu", si nu cand ploua si e frig si noroi. :P
    Eu urasc faptul ca incepe scoala, sunt intr-un stres total pe tot parcursul anului. :))

    Mersi ca ai raspuns! :*

    ReplyDelete
  3. Yankee candle gasesti in Boots, incearca, eu am vazut variantele la borcan mare.
    Costa e preferata mea, tot cu o tona de frisca :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mi-a mai spus cineva, o să caut acolo, mss! :*

      Delete
  4. Saru-mana! Ma ocup de el in weekend. Oricum il aveam pe lista!:))
    La Rasarit de Eden e una din cartile mele preferate. Chiar ma gandeam zilele trecute cand sa gasesc timp sa o recitesc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e foarte bună! De abia aştept să-ţi aflu răspunsurile. Pup!

      Delete
  5. Vai, Impassioned este rujul meu preferat! Nimic nu-l poate egala in ochii mei :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. He, he, ştiu cât de mult îţi place şi ţie. E bestial, într-adevăr :)

      Delete
  6. Am citit si eu la Rasarit de Eden si mi-a placut, iar Impassioned e superb ❤

    ReplyDelete
  7. Multumesc pentru nominalizare. :D
    Cu aceasta ocazie am mai trecut o carte pe lista-mi interminabila. :)
    Anul acesta trebuie sa incerc si eu niste combinatii cu dovelac. Musai si neaprat!
    Si eu prefer toamna. Mi se pare cel mai frumos anotimp! :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu mare plăcere! :)
      Mie-mi spui de liste interminabile? :))
      Te pup, aştept răspunsurile tale!

      Delete
  8. Dia,lumanari gasesti pe amazon.si eu tot de acolo mi le procur

    ReplyDelete
    Replies
    1. N-am experiențe plăcute cu Amazon, din păcate.. :(

      Delete
  9. Bine că acum văd și eu nominalizarea :)) am cam hibernat, dar mă ocup de ea zilele următoare, țin să îți mulțumesc. Eh, anotimpul meu preferat este primăvara...toamna mă cam dă peste cap în fiecare an, mă face să îmi pun întrebări existențiale, îmi dă un sentiment de sfârșit, o tristețe...greu de descris. Mi-au plăcut răspunsurile tale, sper să găsesc și eu părți bune când trebuie să răspund la „Ce îţi place cel mai mult la toamnă?”. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...