Tuesday 24 June 2014

OOTD: Pantalonii ”pijama”

De câte ori postez un outfit pe blog am mari emoții pentru că sunt atâtea fete în blogosferă care fac treaba asta mult mai bine ca mine... De aceea au trecut luni de zile de când nu am mai publicat unul. Dar varianta aceasta de a combina pantalonii ”pijama” mi-a plăcut destul de mult și m-am gândit că ar fi drăguț să șterg praful de pe rubrica OOTD. Știți la ce mă refer când spun ”pantaloni pijama”, nu? La acei pantaloni colorați, largi, din material subțire, cu elastic în talie și la glezne care sunt foarte populari în toată lumea de ceva timp.   De obicei acest gen de pantaloni este purtat simplu, cu săndăluțe joase și cu un maiou simplu, sau cel puțin așa îl văd pe străzi în 90% dintre cazuri. 
Combinându-i cu un blazer lejer, maiou cu dantelă, sandale înalte cu toc și o geantă elegantă, acești pantaloni au fost scoși din banal și introduși într-o ținută care merge purtată cu succes în oraș, la o întâlnire, la un film, you name it! Nu port deloc accesorii pentru că în ziua respectivă am plecat în fugă de acasă și nu am avut timp să aleg. Classy!
Pozele nu sunt foarte reușite, din 30 câte au fost abia am reușit să le aleg pe astea. Thanks, mummy! Să sperăm că data viitoare soarele nu va fi la fel de puternic și va vedea și ea ce pozează.
Și că eu o să fiu mai relaxată. Sau că voi găsi o  stradă mai pustie decât aceasta...
Voi, cele care postați mereu outfituri, cum vă descurcați  cu privirile indiscrete ale trecătorilor? Niște tips&tricks aveți pentru mine? :))







Blazer - New Look
Maiou - Primark
Pantaloni - Select
Sandale - New Look
Geantă - Primark



10 comments:

  1. Cunosc sentimentul dat de privirile indiscrete ale trecătorilor, eu din cauza asta amân de câteva luni să introduc o astfel de rubrică pe blog. :)) Mereu m-am lovit ba de lipsa timpului, ba de lipsa unui fotograf disponibil, ba de privirile trecătorilor. :)) Cred că fetele care postează constant ținute se obișnuiesc cu timpul să ignore sau poate au găsit locații mai pustii. :D
    Legat de ținuta ta... îmi place, iar de sandale m-am îndrăgostit total! Am nevoie de unele la fel (sau asemănătoare, măcar) neapăraaat! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur găsești dacă nu la fel, măcar asemănătoare. E complicat de făcut articole cu outfituri, mai ales pentru că trebuie să implicăm și alte persoane în proces. ;))

      Delete
  2. Mvaaai nu imi spune de priviri....La inceput eram paralizata efectiv si mi-era o jenaaa! In timp am invatat sa ma doara in cot!:)) It comes with some practice. Din pacate in ultima vreme am avut parte numai de "sedinte foto" improvizate si m-am simtit cam ciudat stiind ca fac niste poze numai asa, cat sa nu zic ca n-am facut. Mi-e dor de fata mea cu DSLR :)) Lasand acest aspect la o parte: ma faci sa vreau pantaloni de pijama din astia. Mereu i-0am privit reticenta dar gandul la cat de comozi ar fi de plimbat in parc cu copilul ma face sa imi reconsider atitudinea!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, nici nu-ți imaginezi cât de comozi sunt. Nici nu-i simți. :)
      Sinceră să fiu, eu nu cred că o să ajung vreodată să nu țin cont de privirile indiscrete. Mai ales când își mai dau și coate și te cataloghează drept o narcisistă care vrea să i se facă cât mai multe poze. Ce știu ei de OOTD-uri? ?))

      Delete
  3. Cata pleata ai, femeie! Eu pe astia ii port cu sandale joase si tricou/maieut. Atat. Si cercei. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cercei! Cum am putut eu să uit de cercei? :))

      Delete
  4. E foarte frumoasa tinuta si parul tau e superb.

    Daaaaar, legat de poze. sunt incadrate nasol :))) Am vazut ca-s facute de mama ta asa ca nu zic mai multe. Dar tu poti sa le decupezi putin ca sa nu mai fie atata spatiu "sub picioare" :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, știu că sunt nașpa dar sunt novice, atât eu, cât mai ales, mama. :)) Pe cele mai multe le-am tăiat, să știi. Dar la unele am zis că arât mai bine de la distanță și să le las așa. :))
      O să țin cont data viitoare, îmi dau seama că e deranjant. :) :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...