Monday 30 June 2014

Favoritele lunii iunie

 A venit momentul să vă vorbesc despre produsele pe care le-am iubit în luna iunie și despre care nu v-am mai vorbit în alte articole asemănătoare. 



Dizolvant Lac de Unghii Cien. O prietenă m-a rugat în urmă cu ceva timp să-i cumpăr acest dizolvant de la Lidl pentru că aveam drum pe-acolo, dar nu l-am găsit atunci. Mi se părea foarte interesantă descrierea acestui produs, așa că l-am tot vânat prin diferite Lidl-uri până l-am găsit. Ceea ce-l face diferit față de alte produse de gen nu e dizolvantul în sine ci sistemul de dozare. Poate pentru multe nu e o noutate, dar pentru mine a fost. Dar nu vă spun mai multe pentru că vreau să-i dedic un articol întreg.
Clean & Clear Spot Treatment Gel. Nu știu dacă se găsește pe piața românească, așa că nu voi insista prea mult asupra lui. Acest gel promite să reducă aspectul inflamat al coșurilor în numai 4 ore. Nu pot spune cert că o face în 4 ore, eu îl aplic seara peste un coș răzleț și a doua zi deja se vede o diferență uriașă. Ajunge să fie în stadiul de vindecare. Sunt foarte impresionată!
Palmer„s Cocoa Butter Formula Natural Bronze Body Lotion. E produsul pe care l-am iubit cel mai mult vara trecută, iar vara aceasta îmi este în continuare prietenul cel mai bun. La cât de albă sunt, nu aș fi crezut vreodată că pot să arăt bronzată fără să se cunoască că am folosit o loțiune autobronzantă. În curând va veni și un review complet al acestui produs + rutina de atuobronzare. Încă lucrez la pozele before/after.
Golden Rose Holiday 81. Cu această ojă texturată trișez puțin pentru că am cumpărat-o în ultima săptămână a lunii iunie, deci nu am folosit-o foarte mult, dar de când am luat-o nu mi-a părărsit unghiile și sunt foarte, foarte îndrăgostită de ea. V-am arătat-o în toată splendoarea aici.
Mască de Păr cu Placentă Kallos. V-am mai vorbit în repetate rânduri de ea, știu. Dar de câte ori vin în România mă bucur așa de mult că o pot folosi... Își face treaba foarte bine, mai ales că acum o folosesc altfel: înainte de a folosi șampon o aplic și o țin câteva minute, șamponez, clătesc și apoi iar o aplic și o țin câteva minute. Lasă părul incredibil de moale, fin și descurcat.


Anthelios AC Matte Fluid SPF 30 La Roche Posay. L-am folosit cu mare plăcere de fiecare dată când am ieșit din casă. Puteți afla mai multe despre acest produs din review-ul de aici.
Revlon Colorstay. Nu-l mai folosisem de câteva luni bune. Am perioade cu fondurile de ten. Nu le mai alternez de la o zi la alta, ci mi se pune pata pe unul și-l folosesc săptămâni la rând. Dar de când s-a încălzit foarte tare am revenit la acesta pentru că e singurul care rezistă cel mai bine pe tenul meu la temperaturi ridicate. Mai am puțin din el, probabil pentru 4-5 utilizări. Aș dori să-mi iau o nuanță mai închisă, având în vedere că acum folosesc autobronzant, dar habar n-am care mi s-ar potrivi. O să îl comand online. Are cineva idee care e următoarea nuanță după 180?
Urban Decay NAKED 2. În luna iunie nu am experimentat foarte mult cu fardurile de ochi, am mers pe ce știam că-mi vine bine și se execută rapid. Așa că cel mai des am folosit această paletă, mai exact nuanța YDK pe toată pleoapa, iar în colțul exterior al ochiului, Busted.



Cam acestea au fost produsele care mi-au ușurat viața în luna iunie. Ale voastre care au fost?
Nu uitați de giveaway, mai aveți doar câteva ore la dispoziție să vă înscrieți. :)

5 comments:

  1. Eu nu am decat un produs din cele prezentate de tine mai sus, dar paleta de farduri Naked se afla deja pe lista mea. Trebuie neaparat sa mi-o cumpar si nu ma las pana nu fac asta :)). Masca de la Kallos cu placenta e buna, asa cum ai spus si tu, dar eu m-am plictisit de ea dupa a 3-a folosire. Inca poposeste in borcans intr-un colt al raftului. Ce-i drept e destul de ieftina la cantitatea pe care o are si chiar da rezultate... dar eu vreau altceva ;;).

    Luna aceasta produsele de care nu m-am lipsit au fost: crema de fata de la Anian, gelul de dus de la Yves Rocher de cafea, apa de trandafiri si gelul pentru ochi :D . Te pup :*

    ReplyDelete
  2. Dizolvantul Cien e intre preferatele mele de mai bine de un an cred. :)
    Dupa 180 cred ca e 200 sau 220, nu mai tin minte sigur, ca le-am avut acum 2 ani la vanzare si nici nu m-au preocupat prea mult. :)
    Vai, ce mi-a placut si mie placenta aia! La un moment dat tot o sa o cumpar din nou, ca tare buna e! Dar momentan nu ma mai lasa inima sa dau nici macar un leu in plus pe niciun produs cosmetic, dupa ce ieri am dat o comanda de 300 de lei pe emag. :))
    Te pup!

    ReplyDelete
  3. Dizolvantul Cien este și preferatul meu! Am mai tot experimentat altele în ultima vreme, dar data viitoare mă reîntorc la el sigur. I-am dedicat și eu un articol kilometric acum ceva timp. :)) Și masca de păr am avut-o, dar parcă-mi place mai mult masca la butoi verde, tot de la Kallos. Uite că să o aplic și înainte de spălare nu mi-a dat prin cap. :))
    Abia aștept să citesc despre autobronzant, chiar am vrut să-mi cumpăr unul acum vreo săptămână dar îmi era teamă că o să arăt ca un morcov sau ca un african după utilizarea lui, că așa am pățit cu majoritatea până acum. :(

    ReplyDelete
  4. Sa o luam in ordine. Si mie mi se termina Colorstay-ul, mai am maxim doua folosiri din el dar stau in cumpana daca sa il mai iau sau nu. Obiectiv vorbind e un fond de ten pe care eu ar trebui sa il folosesc numai la ocazii speciale pentru ca nu imi trebuie atata acoperire zi de zi. Aaa si btw, esti cu o nuanta "peste mine" se pare, eu am 150. Si da, urmatorul parca e 220. L-am avut eu cand am facut freelancing dar e posibil ca si bronzata sa iti fie un pic inchis. Nu stiu ce sa iti zic.
    Dizolvantul Cien e foarte bun DAR de trei ori l-am avut si de trei ori mi s-a stricat sistemul ala de dozare la jumatatea recipientului. Nu l-am mai luat pentru ca m-a enervat teribil. La masca cu placenta pe mine ma scoate din minti mirosul, o prefer pe cea cu lapte, dar zau daca la mine vad diferente cand folosesc mastile Kallos.

    ReplyDelete
  5. Sa le folosesti cu placere in continuare.
    Si eu am avut o relatie foarte buna cu Cien iar texturatele de la GR imi sunt foarte dragi. :D
    Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...