Sunday 15 June 2014

Estee Lauder - Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II - Review

Estee Lauder  - Advanced Night Repair este o bijuterie de produs, şi nu spun acest lucru datorită ambalajului foarte sleek, ci datorită produsului în sine. Mi-am dorit acest ser foarte mult, dar bineînţeles, preţul m-a ţinut la distanţă mult timp. După ce a fost reformulat anul trecut a primit tot felul de laude şi chiar aprobarea lui Caroline Hirons, care e mare expert în tot ceea ce ţine de produsele pentru faţă. Puteţi citi articolul ei aici. Dacă înainte de reformulare părerile erau împărţite în mod egal, după, balanţa a înclinat cu mult spre părerile pozitive. Au trecut aproape două luni de când am început să-l folosesc şi am tot amânat acest review pentru că am vrut să fiu sigură că vă pot oferi o părere obiectivă, mai ales că vorbim despre un produs foarte scump. Consider că înainte de a investi în ceva care costă mai mult decât meniul pentru o săptămână - #lameexample -, trebuie să vă documentaţi cât mai bine, să citiţi cât mai multe păreri şi abia apoi să luaţi o hotărâre. Astăzi vă voi vorbi despre experienţa mea cu acest produs, care ar trebui să fie doar O ALTĂ părere pe lângă celelalte pe care le-aţi mai aflat.


Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II este cel mai bine vândut ser de reparare din lume la momentul actual. Promite să reducă în mod vizibil toate semnele îmbătrânirii: aspectul liniilor fine şi al ridurilor ar fi redus semnificativ. Acest produs acţionează pe timpul nopţii iar a doua zi  pielea ar trebui să fie mai hidratată şi plină de viaţă, având un aspect mai tânăr. Promisiuni mari. :) 

Ingrediente: 1.0 oz WATER\AQUA\EAU, BIFIDA FERMENT LYSATE, METHYL GLUCETH-20, PEG-75, BUTYLENE GLYCOL, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, ARABIDOPSIS THALIANA EXTRACT, TRIPEPTIDE-32, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LACTOBACILLUS FERMENT, COLA ACUMINATA (KOLA) EXTRACT, RETINYL PALMITATE, PANTETHINE, CAFFEINE, GLYCERETH-26, SODIUM RNA, SQUALANE, OLETH-3 PHOSPHATE, OLETH-3, OLETH-5, BISABOLOL, CHOLETH-24, CETETH-24, HYDROGENATED LECITHIN, ANTHEMIS NOBILIS (CHAMOMILE), SODIUM HYALURONATE, TOCOPHERYL ACETATE, LECITHIN, XANTHAN GUM, TEA-CARBOMER, TRISODIUM EDTA, BHT, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, BENZYL ALCOHOL, GREEN 5 (CI 61570), YELLOW 5 (CI 19140), RED 4 (CI 14700)

După cum am mai spus, îl folosesc de aproape două luni, seară de seară, pe tenul curat, înainte de a aplica crema hidratantă. Produsul se dozează cu pipeta cu care vine în dotare. Mie îmi ajunge o picătură generoasă pentru toată faţa. Ar trebui folosit şi pe gât, dar deocamdată nu mă îndur. Ups! Are o consistenţă foarte lichidă, aproape apoasă, care se întinde foarte uşor pe ten şi intră imediat în piele. Nu lasă filtru gras sau lipicios. Nu conţine parfum, aşa că mirosul este unul natural, nu foarte plăcut, dar dispare în câteva secunde. 


Deşi am tenul foarte gras şi folosesc o cremă hidratantă de două ori pe zi, înainte să fi început să folosesc ANR, tenul meu părea foarte deshidratat, obosit, iar în jurul nasului şi în colţurile gurii pielea era vizibil foarte uscată. Bineînţeles că am încercat orice pentru aceste zone uscate, de la banala cremă de gălbenele până la creme hidratante mai scumpe. Primul efect asupra pielii al acestui ser a fost vizibil chiar în dimineaţa următoare a primei folosiri. Acele porţiuni uscate dispăruseră în proporţie de 80%, iar după a doua folosire au dispărut în totalitate. După o săptămână de utlizare a dispărut şi acea senzaţie de "faţă care ţine". Acum pot să mă strâmb cât vreau. :D 
În timp am observat că tenul meu arată mai proaspăt. Nu aş fi vrut să folosesc un cuvânt "de reclamă", dar chiar aşa arată: mai proaspăt, mai tânăr. Gandul că cineva m-ar putea vedea fără machiaj pe ten nu mă mai sperie. Chiar arată a ten bine îngrijit, dincolo de celelalte probleme cărora încă nu le-am găsit rezolvare: sebum produs în exces, pori dilataţi şi semnele lăsate de acnee. Un alt lucru pe care îl observ diferit la ten este absenţa rozaceei. Chiar nu mă aşteptam să aibă vreun efect şi asupra ei. În ceea ce priveşte liniile fine (pentru că riduri nu am deocamdată), o diferenţă există. Nu le-a eliminat, nici nu a pretins că va face asta, dar le-a redus aspectul. Şi faptul că tenul este mai puternic hidratat contribuie la acest lucru, sunt mult mai puţin vizibile. 


Preţul recomandat al produsului este de £48 pentru 30 ml, preţ cu care l-am achiziţionat şi eu, din Anglia. Este disponibil şi în România, atât în magazinele fizice cât şi în cele online, dar aveţi grijă că cele mai multe adaugă foarte mult peste preţul iniţial. :)

Sper că acest articol v-a fost util, mai ales dacă vă gândeaţi să cumpăraţi acest produs. Eu cu siguranţă am devenit dependentă şi îl voi mai achiziţiona. Acum că mă apropii cu repeziciune de 30 de ani, consider că e mult mai important să investesc în produse de calitate destinate tenului, decât în produse de machiaj.

Aţi încercat acest produs?
Se află pe wishlistul vostru?

12 comments:

  1. Cam scumpicel pentru bugetul meu actual, dar cand mi-l voi permite sigur mi-l voi cumpara, mai ales pentru ca da rezultate si face sa arate tenul mai bine si am nevoie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. E scump, așa e, dar măcar e scump și bun. Face toți banii. :*

      Delete
  2. Am vazut si eu acest produs zilele trecute cand am achizitionat un creion minunat marca E.L.
    Strang banuti pentru o crema Paula's Choice :) asa ca...m-am ferit sa cheltui banuti pe acest produs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, și eu vreau produse Paula”s Choice. Și ea are un ser tare interesant care mă tentează. :D

      Delete
  3. Nu l-am incercat, insa si eu am auzit foarte multe lucruri bune despre acesta. Ma tenteaza, se afla pe wishlist-ul meu si sper sa am ocazia sa-l cumpar si eu la un pret cat de cat accesibil. Pare foarte bun, si chiar ma ajuta mult parerea ta. Te pup:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur că te ajută. Chiar merită fiecare sacrificiu făcut pentru el. :*

      Delete
  4. E serul meu nr.1...vorba aceea,chiar daca suna a reclama,e adevarat! Am un bebelus de 1 an si nu prea mai stiu ce-i aceea somn de noapte...si serul asta chiar m-a facut sa aud de nu stiu cate ori,ce tot ma plang ca nu dorm noaptea, ca nu se vede deloc,dimpotriva...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, mă bucur să aflu că își face efectul chiar și atunci. Eu mă gândesc cu groază la acele nopți. Încă n-am copii, dar mă pregătesc psihic pentru ce mă așteaptă. :))

      Delete
  5. Poti sa-mi spui te rog ce crema de noapte foloseai in combinatie cu acest ser?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din câte îmi amintesc foloseam OLAY Total Effects 7 in one Night Firming Moisturiser. Dar nu cred că asta e important, poți folosi ce cremă hidratantă ți se potrivește ție. Serul e baza oricum. :)

      Delete
  6. Buna! Am o intrebare.. Pot folosi serul asta daca nu am riduri ? Am 23 de ani si l-am comandat pe asta, recovery complex ll, iar abia apoi m-am gandit ca poate nu e adecvat tenului meu. Este si complex l ? Care e diferenta de fapt ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună. Cel mai bine e să previi ridurile, așa că faptul că te ocupi de tenul tău înainte să le ai, e un lucru foarte bun. Nu e nevoie să aștepți să îți apară ridurile pentru ca apoi să le ”tratezi”. Din câte am citit eu acest ser a fost testat pe persoane cu diferite vârste, cu rezultate foarte bune. Se recomandă folosirea produselor anti-rid începând cu vârsta de 25 de ani, dar după cum spuneam mai sus, în cazul acestuia, vârsta nu e o problemă.
      ”Complex II” se referă la faptul că ANR a fost reformulat, iar varianta inițială nu se mai găsește pe piață.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...