Sunday 22 June 2014

Cumpărături de vară | Summer haul

Înainte să vin în România am făcut ceva shopping pentru că în orașul meu, Galați, nu avem foarte multe alternative, si dacă tot am avut ocazia să cumpăr din altă parte, why not? De aceea cred că acesta va fi ultimul fashion haul pentru o perioadă pentru că nu intenționez să cumpăr nimic de aici decât dacă îmi pică ceva  cu tronc. Am spus eu asta?? Șoc!
Pozele nu sunt foarte reușite deși mi-am dat toată silința să înțelegeți ceva din ele. Din păcate aici nu prea am background-uri potrivite pentru a poza haine cum aveam în Anglia. Așa că am lucrat cu ce am avut.

O să încep cu fustele midi pe care le iubesc! Pe aceasta am luat-o din Primark și mi-a plăcut tare mult ca are mai multe straturi, ca e alba, diafană, de poveste.

Din H&M am cumpărat următoarele două fuste. Aveam nevoie de una neagră simplă și aceasta a picat la fix. Materialul e foarte fin și lejer, fusta e foarte vaporoasă și merge combinată cu foarte multe lucruri.

Mi-a plăcut atât de mult că am luat-o și pe acest corai. Din păcate singura culoare care mai era disponibilă era navy. Și ce mi-e negru, ce mi-e navy, nu?

Fustă creion din dantelă de la Primark. 

Cred că unul dintre motivele pentru care mi-am dorit foarte mult să fac acest haul a fost acest top de la Zara (și încă unul, o să precizez când ajung la el). L-am văzut la mai multe yotuberițe pe care le urmăresc și mi-a plăcut la nebunie. După ce am simțit și materialul mi-am dat seama de ce e atât de iubit. Ca să nu mai spun ca ador dungile.

După cum se vede sunt varză când vine vorba de pozat pantaloni. Nu aruncați cu roșii, pătează! Am fost foarte inspirată să probez o astfel de pereche de pantaloni și m-am îndrăgostit. Nu știu de ce aveam impresia că se potrivesc doar fetelor foarte slabe și înalte. Dar combinați cum trebuie ne avantajează și pe noi astea mai... comune. :D Prima pereche e de la Primark.

Aceasta e de la Select.

Și aceasta de la New Look. Trebuia și un negru simplu...

Tot pentru că am avut nevoie de o cămașă neagră am luat-o pe aceasta din H&M. Camera mea o ia razna când trebuie să pozez lucruri negre, chiar nu am avut ce să-i fac.

Și ca să scap de lucrurile negre, la ultimul haul v-am arătat același maiou în varianta albă de la Primark. Trebuia să-l iau și pe negru. Danteluța aceea de pe margine le scoate din anonimat. :)

Această bustieră este al doilea motiv de care vă spuneam mai sus. Doamne, cât o iubesc! De abia aștept s-o port! Bineînțeles, cu ceva cu talie înaltă -vezi fustele misi de mai sus-, doar nu vă imaginați că-mi scot burtica la bronzat. :)) De la New Look. Culorile sunt mai vii și mai frumoase în realitate, îmi pare rău că nu am reușit să le scot cum trebuie.

Tot de la New Look am luat-o și pe aceasta, care are năsturei fictivi în față și e o dulceață!! *rimă neintenționată*

 Un top alb, basic, de la H&M.

Kimono de la New Look. Vai, câte am probat până m-am decis la unul!!

Sandale joase. Le-am văzut, le-am plăcut! Au fundițe, altceva nu mai are rost să spun! De la George.

Știți că vă povesteam că mi-am sucit umărul când îmi cumpâram sandale? Acestea sunt sandalele buclucașe. Bine, nu cred că după ele întindeam mâna când s-a produs accidentul, dar cu ele am plecat de acolo până la urmă, deci ele-s vinovatele. :)) Poate nu sunt cele mai frumoase, sau cel puțin mie nu mi se par, dar sunt cele mai comode sandale înalte pe care le-am avut până acum și asta bate tot.

La capitolul accesorii am fost cuminte, nu am luat decât o bentiîă înflorată care, am zis eu, ar da bine cu părul meu roșu, un colier pe care l-am îndrăgit din prima secundă și o curea care mi s-a părut deosebită.  Toate 3 Primark.


Ce ați purta din ce v-am arătat eu aici?
Voi ce v-ați luat frumos pentru vara aceasta?

18 comments:

  1. ce dragute, fustele si sandalele in love!

    ReplyDelete
  2. Ce frumoase-s toate! Sa le porti cu drag! Eu le-as purta pe toate. :D
    Si eu am "pijamale" din alea (asa le zic eu pantalonilor alora largi), dar nu-s de firma. Si chiar imi sta bine, desi nu-s deloc slaba. Inalta da, dar slaba nu. :))
    Pupic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici ai mei nu sunt de firmă, stai liniștită. :P Sunt doar de la niște magazine cu nume. Ms!! :*

      Delete
  3. eu inca nu mi-am luat nimic :(
    cel mai mult imi place kimonoul si fusta din dantela neagra- sa le porti iubita!

    ReplyDelete
  4. Ce hăinuțe frumoase ți-ai luat ! Și eu le-aș fi ales.
    Să le porți cu drag ! :)

    ReplyDelete
  5. Un super haul! ♥
    Mi-a plăcut foarte mult top-ul negru , acela cu năsturașii din față. Merge foarte bine la fustițele de mai sus.
    Te pup și să vedem cât mai multe outfit-uri cu aceste ținute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa...merge perfect cu acele fuste. :) O să încerc să public și OOTD-uri. :)

      Delete
  6. Eu port numai fuste midi sau lungi, iar pe cele midi le gasesc cam greu pe la noi. Ale tale sunt asa frumoasee!, m-ai facut sa vreau sa merg la shopping :))
    Imi plac si sandalele cu toc :D
    Cred ca o sa probez si eu niste pantaloni in genul ala, poate voi avea o surpriza :))
    Sa le porti cu drag pe toate :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să probezi, eu i-am încercat doar pentru a sta prin casă cu ei și am avut o surpriză plăcută. :)) Nu se știe niciodată și nu costă nimic să încerci. :)

      Delete
    2. Probează, eu am încercat prima pereche cu gândul să o port prin casă și am avut o surpriză plăcută. Nu se știe niciodată și nu costă nimic să încerci. :)
      Mulțumesc frumos! :*

      Delete
  7. Toate-s de vis! <3
    Sa le porti cu placere.
    Pupici

    ReplyDelete
  8. Daca as putea fura un singur lucru din toate as lua fusta aia de dantela neagra fara sa ma gandesc vreo clipa!:)) Toate sunt frumoase frumoase, sa le porti cu placere! Si poate reusesti cumva sa ne mai arati cate o tinuta!:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu m-aș fi gândit că vei alege o fustă neagră, fie ea și din dantelă. :))
      M-am conformat și am publicat o ținută. Ms de imbold ;)

      Delete
  9. Te invidiez pentru ca ai Primark. A trecut un an de cand am revenit in tara si mor de dorul lui. Hainele lor sunt super si preturile sunt decente. Primii pantaloni sunt to die for. Sa le porti cu placere. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, și mie mi se face imediat dor de Primark când sunt în România. Te înțeleg perfect. Mulțumesc! :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...