Thursday 26 June 2014

Chanel Rouge Allure 44 La Diva -review | Happy 100 blog posts!

Acest articol are o semnificație deosebită pentru mine pentru că este articolul cu numărul 100. Parcă nu-mi vine să cred că deja am scris 100 de articole, le știu pe toate și știu ce am scris în fiecare. Oare după încă 100 o să  încep să le uit? *panică*
Pentru că trebuia să fie un articol special, am ales să vă vorbesc despre un produs deosebit, și ce putea fi mai potrivit în acest sens decât un ruj Chanel? 



Este vorba despre rujul în nuanța La Diva din gama Rouge Allure Velvet. A fost un cadou, așa că nu vă voi putea spune nimic despre preț. 
După cum se poate vedea ambalajul  este pe cât de simplu, pe atât de elegant, clasic, negru, iar tubul în care se află rujul propriu-zis este auriu, pe el găsindu-se logo-ul Chanel. 


În poza de mai jos puteți vedea cum ”se deschide” rujul. E doar la un click distanță. :) În felul acesta poate fi purtat fără griji în geantă, riscul de a se deschide și de a se împrăștia minunăția fiind exclus.


Rouge Allure Velvet 44 La Diva face parte din colecția  de primăvară Chanel 2014. Este cea mai îndrăzneață nuanță de ruj pe care Chanel a scos-o până acum, de aceea este foarte cunoscută și foarte vânată. (cunoscătoarele mă pot contrazice! :P )
E un fucsia foarte vibrant cu subton albastru. Ador rujurile cu subton albastru, știți voi de ce. :)
Formula, așa cum sugerează și titlul colecției, este una catifelată, cremoasă, chiar e o plăcere să aplici acest ruj. Finish-ul este semi-mat, opac și cum era de așteptat, nu usucă buzele. Rezistă foarte multe ore fără să fie nevoie de re-aplicări, nu se împrăștie, nu se așează în liniile fine ale buzelor. Nu este un stain, așa că atunci când mâncăm începe să dispară, uniform, de pe buze.





Și așa arată pe buze. 

Este o mică comoară care mi-a deschis apetitul pentru rujurile Chanel. Grav, aș spune eu. 
Ați încercat rujurile Chanel până acum? Ce ruj high-end v-ar plăcea să aveți?



20 comments:

  1. Pana acum nu am incercat rujurile Chanel, dar acesta arata genial! Trebuie sa-l am!! De unde l-ai cumparat?
    P.S: Iti sta super cu el! Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc. Eu l-am primit cadou. Dar bănuiesc că se găsește la stand-urile Chanel din mall-uri. :) :*

      Delete
  2. Clar il incerc..si asa vine vara :))
    Mie imi plac cele din gama l'absolu rouge-lancome.sunt f.cremoase, cu o paleta larga de culori dar nu rezista :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, de abia aștept să văd cum îți stă cu el. :X
      Nu am încercat de la Lancome decât mascara. M-ai făcut curioasă cu rujurile :)

      Delete
    2. Pe net nu-l gasesc,cel putin nu unde caut eu.sper vineri sa ajung la un magazin chanel :(

      Delete
    3. Și eu, și sper să îl și găsești!!

      Delete
    4. L-am luaaat..:x culoarea chiar este una wow. Textura imi place mult si nu usuca buzele doar ca la mine se ia cam aiurea.adica, daca mananc sau beau apa, raman fara partea din centru. Mie imi place ca nu e un ruj rezistentpt ca il poti da jos de pe buze cuun servetel cu toate ca este o culoare tare.
      Per toal sunt multumita de el.

      Delete
    5. Ehe, ce bine!! :X Și la mine se ia când mănânc, am precizat, dar ca să nu se ia doar din centru eu masez mereu buzele să se împrăștie uniform. Că el e cremos și merge. Mă bucur că ești mulțumită, sper să văd poze și cu el pe buze :P

      Delete
  3. Arata super! Ce imi plac aceste culori!! Am incercat odata rujul rosu Chanel al unei prietene si mi-a stat pe buze cel putin 6 ore, mi-a placut mult. Sa il folosesti bucuroasa, te prinde bine!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc frumos! Și eu sunt înnebunită după culorile tari pe buze. :)

      Delete
  4. E o nuanta super faina si tie ti se potriveste dar nu stiu daca as purta-o, de fapt nu prea port eu rujuri in culori aprinse. :)
    Bine, n-as zice nu daca as primi si eu un ruj Chanel :)) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te cred. :)) Eh, dar poți încerca măcar o dată un ruj ieftin cu o astfel de culoare să vezi cum ți-ar sta. Poate vei avea o surpriză .:)

      Delete
  5. Am un chanel aproape consumat dar nu m-a convins :( am nimerit o culoare cam banala... (ales de pe net, luat de el din aeroport)

    ReplyDelete
  6. Nu le-am incercat pana acum dar al tau arata GENIAL!
    Denumirea ii face cinste, iti ofera o alura de diva. <3
    Pupici

    ReplyDelete
  7. Visam de multa vreme la un ruj Chanel si pana nu demult, visul meu a devenit realitate. Pana sa iau o decizie batalia a fost intre aceasta nuanta 44 - La Diva si 145 - Rayonnante. Cand am facut un swach primei nuante mi s-a parut prea mult pentru tenul meu, asa ca am ales-o pe cea de-a doua, Tie iti sta foarte, foarte bine cu aceasta nuanta. Sa-l folosesti cu placere!
    Te pup!
    Rally's Beauty Highway

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc frumos. Eu sunt înnebunită după aceste culori. :)

      Delete
  8. E tare frumos. <3
    Eu am o problema personala cu Chanel, nu stiu de ce. Judec firma doar dupa parfumurile alea oribile si de-aia am ceva cu ei in general. Sunt mai rau ca aia mic, cand mi se pune pata, mi se pune, frate! :))
    Nici nu m-am gandit pana acum ce produs high-end mi-as dori, probabil sunt una dintre putinele care nu viseaza la asa ceva. :)) Mai ales ca nu as da pe un ruj atat. De fapt pe niciun produs cosmetic. Exceptie face un parfum bun.
    :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ești bună la casa omului tu. :)) Dar nu e rău să visezi oricum. :) Știu cum e când ți se ia de un brand și nu mai vrei să auzi de el. :P
      :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...