Tuesday 29 April 2014

Ultimele produse achiziționate - Beauty haul

Pentru că e prima mea postare de acest gen, nu am avut niciun punct de reper temporal, așa că am ales să vă arăt ce mi-am cumpărat în ultima lună și nu am folosit ca nebuna, că aveam și produse de genul, dar nu s-ar mai fi încadrat în categoria "noutăți", fiind deja pe jumătate consumate. Pe acelea vi le voi arăta direct la produse terminate sau favorite, după caz... 


În ceea ce privește produsele de machiaj, mi-am mărit colecția de farduri Color Tattoo cu încă două nuanțe: Pink Gold și Turquoise Forever. Știți deja cât le iubesc iar aceste culori sunt demențiale. Pink Gold chiar nu mă așteptam să-mi placă atât de mult și să mi se potrivească...
Rujul mat de la MUA e ciudățel, încă nu m-am convins dacă îmi place sau nu. Blush-urile (unul praf și unul cremă) sunt luate ieri, încă nu le-am testat. Voi scrie în curând un articol despre toate produsele MUA pe care le dețin, dar mai întâi trebuie să îmi formez o părere clară despre fiecare, nu vreau să vă vând gogoși. :)


De când mi s-a terminat Porefessional-ul de la Benefit am fost disperată pentru că îmi trebuia neapărat un alt primer, dar mi-a greu să dau din nou 25 de lire, mai ales când brand-urile ieftine au scos atâtea variante care se laudă că ar face aceleași lucruri, dar prin alte tehnici. Am urmărit o tonă de recenzii pe youtube și tot nu m-am hotărât între cel de la Garnier și cel de la L`oreal, așa că zilele trecute am pornit să-mi iau unul, urma să iau decizia la fața locului. Spre suprinderea mea, ambele erau la reducere, aproape la jumătate de preț. Așa că le-am luat pe amândouă. Să fie în bafta mea. :))
Fondul de ten de la MUA e destul de lăudat, cică ar menține tenul mat. Așa o fi? Sunt tare curioasă, de abia aștept să îl încerc.

Creionul pentru sprâncene face parte din colecția de makeup a magazinului Primark. L-am luat doar pentru periuță, a mea se scamoșase și mai ieftină de o liră nu găseam în altă parte.


Ojele Miss Sporty întotdeauna mi-au plăcut, sunt bunuțe și ieftinuțe. Sunt puțin dezamăgită însă de cea roz (4011), am fost nevoită să o aplic în 3 straturi pentru a deveni opacă. 
Oja Maybelline în nuanța Tutti Fruity e bestială, merge foarte bine aplicată peste o altă ojă, dar și singură, aplicată în 2 straturi. Recomand.

Cea P.S. de la Primark m-a dezamăgit. Culoare superbă, se aplică super, dar se cojește după o zi. Păcat.

Era ofertă în Boots, 2 produse Charles Worthington la 8 lire și am profitat și mi-am luat masca de păr preferată în momentul de față și un spray de strălucire.
De curând soțul meu și-a luat deodorant roll on de la Nivea și l-am folosit și eu și am fost foare impresionată. Când am văzut că e și varianta feminină nu am stat pe gânduri și mi l-am achiziționat imediat.

Iepurașul care poartă pantalonii în casă a fost foarte generos anul ăsta și mi-a dat bănuți să-mi iau parfumul după care jelesc de ceva vreme. Dar eu, rebelă din fire, mi-am luat serul de la Estee Lauder, că am zis că am mai multă nevoie de el decât de un alt parfum. 
Un alt iepuraș, cu fustiță de data aceasta, mi-a oferit acest ruj Chanel. Spuneți voi, nu-i așa că pare nuanța "Purrrs`n`boots"? Eh, nu e, e nuanța "La Diva", dar parcă m-ar fi avut pe mine în minte când au conceput-o. :P

Voi ce v-ați mai cumpărat în ultima vreme? Doriți să fac un review vreunui produs din acest articol?

25 comments:

  1. Omg, ce de produse la care visez si eu!!! :X Sa le stapanesti sanatoasa, cel mai mult imi plac rujurile si blush-urile! :D Daca rujul mat de la MUA nu iti place, poti sa mi-l dai mie, sa stii. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Îmi place, dar e ciudățel. O să-i fac un review complet când va fi cazul. :P

      Delete
  2. m-ai dat gata cu ultima poza si ultima fraza :))))
    uite pe acest ser am pus si eu ochii de ceva timp insa nu m-am incumetat inca sa il cumpar. ia pofteste si spune-ne mai multe despre el, te rog :)
    pupici :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur, o să vă vorbesc despre ser, dar să-l mai folosesc vreo 2 săptămâni să-mi fac o părere clară despre el. Și poate, cine știe, observ și schimbări în bine între timp. :D

      Delete
  3. N-ai sa regreti ca ai cumparat serum-ul EL. Nici rujul acela nu imi este indiferent :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mi l-am dorit prea mult ca să regret, deja simt efectele, de abia aștept să le și văd. :D

      Delete
  4. am ambele variante blur loreal si garnier. imi plac mult ambele. sa scrii cum ti s-au parut.pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sper să îmi placă și mie la fel de mult! :X Pup!

      Delete
  5. Sunt foarte curioasa de cele doua primere, astept sa povestesti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur că da, când mă lămuresc ce e de capul lor le fac un review. :)

      Delete
  6. Uhhhh,sa le stapanesti si folosesti cu placere pe toate! Pink Gold il am si eu si am facut o ditamai gaura in el. Il folosesc extrem de des, mi se pare perfect. Desi eu nu folosesc primer pt fata in general (mereu uitam de pasul asta si il saream chiar si cand am avut un primer) cel L'oreal mi-a sunat si mie bine. Dar la noi nu se gaseste. Evident! Imi place cum arata oja aia Colorama...ia sa o caut si eu!:D Rujul Chanel e frumos frumos si sunt curioasa cum e. Am avut un gloss Chanel si era perfectiunea personificata. Si serumul Estee Lauder mi-a bantuit visele la un moment dat, acum mi-ai adus iar aminte de el..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu aș folosi primer, dar tenul gras cere...
      Rujul Chanel e bestial, mi-a întrecut așteptările. O să-l folosesc întrun machiaj al zilei să vi-l arăt. :*

      Delete
  7. Ha, ca tot am vb zilele trecute, mi-am luat si eu fardul color tattoo mult dorit...din cauza ta :P si dupa ce am stat in magazin vreo 15 minute sa ma hotarasc am zis ca tot "pink gold"mi s-ar potrivi mai bine. Urmeaza si cel bronze curand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Numai din cauza mea, cum duc eu oamenii la pierzanie. :)) Nu o ă regreți că l-ai luat, Pink Gold e o nuanță tare drăgălașă. Dar neapaărat să-ți iei și On and On Bronze, o să scoată bestial în evidență ochii tăi superbi. :)

      Delete
  8. Sa le folosesti cu placere pana la ultimul strop. :)
    Si eu m-am gandit la acelasi lucru in momentul in care am vazut rujul de la Chanel. E facut special pentru Purrs! ;))
    Pupici

    ReplyDelete
  9. Ce de bunătăți! Să le folosești cu plăcere!
    Nuanța rujului de la Chanel arată... wow! Eu despre cele două primere aș vrea să ne scrii după ce îți formezi o părere.
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vă scriu sigur, sper să fie de bine măcar la unul. :D
      Ms! :*

      Delete
  10. Interesante cumparaturi sa te bucuri de ele pup
    www.bysunshine.com

    ReplyDelete
  11. Ce de chestii frumose si..roz :D Sa le folosesti cu drag pe toate, as vrea sa te vad purtand rujul "Purrrs`n`boots" :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pff...nici nu mi-am dat seama câte sunt roz, ai dreptate :)) Nu e vina mea că îmi stă bine cu această culoare pe față..:))
      O să folosesc rujul într-un machiaj al zilei să vi-l arăt...că nu cred că ar vrea cineva un întreg articol dedicat lui. :)

      Delete
  12. Uuuuu...ce cumparaturi frumoase :) Si eu am fost tentata sa cumpar de la Garnier primerul dar nu eram sigura si atunci l-am lasat pe altadta asa ca m-ar bucura sa vad review la ambele primere :D Sa le folosesti cu multa placere. Pupici

    ReplyDelete
  13. Mulțumesc. Deocamdată am folosit doar Garnier-ul, urmează să-l folosesc și pe cel de la L`oreal când mă lămuresc cu primul. Vin și cu review. :*

    ReplyDelete
  14. "Moartea" mea RUJURILE!!! sunt superbe!!:X:X:X*:*:*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...