Thursday 17 April 2014

Machiaj de primăvară - My everyday spring makeup

Yup, it`s happening! I``m back!! Cine mi-a simțit lipsa să ridice mânuța!! :P
 Dacă nu mă urmăriți pe facebook (bad, bad girls!!), nu știți că am luat o pauză de la a scrie pe blog datorită unor probleme personale care îmi ocupau în totalitate mintea. ”Problemele” nu s-au rezolvat, dar măcar se îndreaptă în direcția bună. Și cum mie poți să-mi iei orice, mai puțin optimismul, iată că mă reîntorc la subiecte superficiale, cum ar spune unii.

Și dacă tot nu ne-am văzut la ochi de atâta timp m-am gândit că ar fi frumos să vă arăt ce machiaj am purtat în ultima vreme. Este un machiaj de primăvară, ușor de realizat și de efect. Și este perfect pentru cele care ar vrea să adauge puțină culoare în machiajul lor de zi fără să exagereze.

Așadar, să vă spun în ce constă machiajul: pe pleoapa superioară am folosit un bej sidefat din paleta MUA (cea mai golașă pastiluță dintre toate, dovadă că o iubesc foarte mult). Sub linia genelor inferioare am folosit un fard cremă bleo. Pentru ca e un look destul de simpluț, fără umbre, obișnuiesc să fac cu gel-liner-ul negru o coadă mai lungă. Din același motiv folosesc mascara și pe genele inferioare la acest tip de machiaj. Și bineînțeles că nu putea lipsi dermatograful negru. Pentru a deschide privirea, în colțul intern al ochilor am folosit puțin iluminator. Asta e tot, easy peasy!
Cu acel bleo intens nu mi se pare că merg nuanțe aprinse de ruj, așa că optez pentru un roz prăfuit, mat. 
Toate produsele folosite apar în ultima poză. Mi-e lene să le scriu, dar dacă aveți întrebări legate de denumiri sau nuanțe, vă răspund cu plăcere.






Produse folosite

Acestea fiind spuse și arătate, bine am revenit!! 
Cum vi se pare machiajul? Voi folosiți farduri colorate in machiajul de zi cu zi?

25 comments:

  1. Bine-ai reveniiiit! :*
    Imi place machiajul! sprancenele sunt sexy :> :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms, ms!! :P Sună bine ”sprâncene sexy”. :))

      Delete
  2. frumos, iti evindetiaza ochii tai superbi!

    ReplyDelete
  3. Mie mi-ai lipsit, mie imi place totul la tine, chiar si subiectele superficiale care altfel nu ma intereseaza catusi de putin :D :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww!! :X Now this is what I call ”true love”! :)) :*

      Delete
  4. Mi-a fost dor de postarile tale si de tine. Si ori ca ma crezi ori ca nu azi ma gandeam sa iti dau un PM pe facebook...Esti pretty as always si machiajul asta te prinde foarte bine. Eu folosesc frecvent artificiul asta. Daca vreau culoare dar sa nu fiu "luata la ochi" pun ceva viu pe linia de jos a genelor: albastru,verde, mov electric..

    ReplyDelete
  5. Imi place mult rujul. Se vede tare frumos, iar tu ai niste ochi superbi!

    ReplyDelete
  6. Chiar ți-am simțit lipsa și deși teoretic te urmăresc pe facebook (ți-am dat like) nu ajunge la mine ce publici :( ... bad facebook!
    Machiajul îmi place, cam așa procedez și eu dese ori în machiajele de zi cu zi, doar că fără creion pe waterline. Îmi place mult nuanța creionului albastru, trebuie să pun și eu mâna pe el.
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, știu că nu ajunge la toaă lumea ceea ce public.. :( Dacă vrei poți bifa ”get notifications„ și o să-ți apară tot. Zack ăsta a făcut în așa fel încât să nu ajungă postările la toți ca să plătim pentru publicitate. Dar noi suntem și mai smecheri. :D
      La fel e si bleo-ul de la Maybelline Color Tattoo. Nu știu care din ele e mai ietin în Ro, dar arată exact la fel.

      Delete
  7. Yay! Ce bine ca te-ai intors.
    Ce mult iubesc eu aceste subiecte "superficiale"! ;))
    Imi place mult machiajul tau iar sprancenele sunt wow, wow, wow. ;))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms, Dee, și eu mă bucur că m-am întors! :*

      Delete
    2. Și da, și eu iubesc subiectele superficiale! :))

      Delete
  8. Welocme back !!!!

    Imi place mult machiajul....insa desi ti-am mai spus o mai spun inca o data : ma innebuneste nuanta parului tau....e superba...prea superba :*

    ReplyDelete
  9. Ce culoare frumoasa ai in par:)
    http://descude.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  10. îmi place foarte mult de blogul tău, te-am nominalizat pentru liebster award aici: http://iepurasmic.blogspot.com/2014/04/i-got-nominated-for-liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce frumos, ms muuuult!! O să intru să văd despre ce e vorba. :X

      Delete
  11. Bine ai revenit! :) Arati ca de obicei fabulos. Si sa nu iti pierzi niciodata optimismul. :)

    ReplyDelete
  12. Imi place foarte mult machiajul tau de primavara si da, obisnuiesc si eu sa port farduri colorate in machiajul de zi cu zi :D Am vazut postarea atunci cand ai postat-o si chiar ma bucuram ca ai revenit :)

    ReplyDelete
  13. Hi,hi, ce drăguț, ms mult! :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...