Friday 25 April 2014

Fashion Haul de primăvară

Umblă vorba prin târg că vă place să vedeți ce-și cumpără celelalte fete. Și mie îmi place, recunosc, deși nu am văzut astfel de postări foarte des și de aceea acesta este abia primul meu haul. Dar pe youtube, de exemplu, haul-urile sunt videoclipurile mele preferate. 
Nu am cumpărat foarte multe în ultimul timp, dar am observat că am destul de multe lucruri încă nepurtate, luate în ultimele săptămâni, așa că am decis să vi le arăt, plus câteva care au fost purtate o singură dată. Nu sunt cele mai minunate, că pe alea deja le-am purtat de câteva ori și nu mai avea rost să vi le arăt. 
Așept sugestii de la voi legate de acest tip de articol, preferați ca produsele să fie pozate individual sau în grup, să pun sau să nu pun prețurile, chestii de astea...

H&M. Am luat această ie de 1 martie, de ciudă că eu nu am parte de mărțișoare și nu am apucat să o port decât în weekend-ul ăsta. Foarte comodă și lejeră.

Următoarele 3 produse le-am cumpărat pentru că aveam un voucher de la ei și expira. Mi-a atras atenția acest top, evident, deși nu mă omor după cum îmi vine. Merge sub o geacă.

Aceste 2 topuri le-am luat pentru că la acel moment eu nu aveam deloc tricouri simple, uni în garderobă. Mare greșeală, bine că am reparat-o. Astea vin foarte bine și cred că o să-mi mai iau și alte culori.


John Rocha. Am văzut ia asta într-un mall la raionul cu reduceri și mi-a luat mințile. Mai ales că era redusă de la 40 de lire la 20. Nu am mai stat pe gânduri și am luat-o. Acum de abia aștept să se încălzească s-o port. Nu mă îndur să o port sub o geacă, e prea frumoasă.

Primark. Mi-am luat acest top din aceleași motive pentru care mi le-am luat și pe cele de la H&M. Prima dată mi-am luat unul albastru și l-am tot purtat, apoi mi l-am luat și pe acesta gri. Le iubesc!


Cel mai enervant cardigan din lume. Cade mereu de pe umeri. O să fie bun la vară. Aici verile sunt răcoroase, nu am luat-o eu razna.

Cred că ați observat că iubesc fustele midi iar când am văzut-o pe asta nu i-am putut rezista. E perfectă și pentru o ținută de seară pentru ca are banda aceea neagră din dantelă, dar cred că ar merge și la o ieșire în oraș pe timp de zi.

M-am îndrăgostit pe loc de imprimeul acestei fuste și după ce am și probat-o am iubit-o și mai mult. Păcat că în poze nu arată așa de bine nici pe umeraș, nici pe mine...

Tot de la Primark mi-am luat și următoarele genți.
Aceasta se găsea în vreo 3 culori printre care și un bej. Bineînțeles că până m-am hotărât eu să o cumpăr bejul nu mai exista pe raft, așa că am luat această minunată culoare. Următoarea dată când am fost băgaseră bejul din nou. Așa am eu bafta mereu. Dar acum mă bucur că am luat-o pe asta, nu aveam niciuna nuanța asta.

Asta mi-a plăcut din prima și i-am cumpărat și mamei mele una și i-am trimis-o de ziua ei. Din fericire am reușit să pun și eu mâna pe ultima bucată, yayyy!!

Parcă v-am mai spus că atunci când merg în club îmi place să dansez, nu să sau să studiez lumea, iar gențile oricât de mici mă încurcau. Așa că am luat chestiuța asta în care nu încape decât telefonul și niște bănuți, perfectă pentru club, am zis eu. Dar tot mă enervează că trebuie s-o țin în mână!

Sports Direct. Adidași Nike pentru sală. Foarte comozi. I-aș fi vrut într-o culoare mai aprinsă, turcoaz, galben sau chiar portocaliu. Dar bafta mea, nu aveau așa că i-am ales cu accente portocalii.

Primark. Săndăluțe comode cu fundițe. Nuf said!

 Iubesc acest colier la nebunie. La nebunieee!! Și inelele midi. Erau la set toate și numai cel cu love nu-mi place și n-o să-l port.

Flori în păr. Cum să le reziști? Bentița am luat-o azi și sunt mega încântată. Iar clămițele erau la set și sunt adorabile și ele.

Cam atât am avut să vă arăt pentru moment. De abia aștept feedback-ul vostru. 
Ce articol v-a plăcut cel mai mult dintre toate? If any... :))

22 comments:

  1. Ce de lucrusoare dragute! A doua geanta este suuuperba, la fel si colierul :D
    Bentitele din flori(cele) sunt preferatele mele <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, și eu iubesc florile în păr. :)

      Delete
  2. Ce de lucrușoare drăguțe ți-ai luat. Să le porți cu plăcere!
    Prima fustă îmi place mult, iar gențile (toate trei), colierul și inelele sunt absolut superbe!
    Mie îmi place și inelul cu LOVE, ce ai cu el? :)) Eu am un set de 4 care formează cuvântul LOVE și-mi plaaaac. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Nu știu, dar nu mă văd cu el pe deget. La alții nu mă deranjează, dar pentru mine ar fi prea mult. :P Ms! :*

      Delete
  3. mie mi-a placut geanta si ia albastra- sa le porti iubita si sanatoasa :); sunt curioasa cum arata bentita cu flori si parul tau frumos...
    Daca tot ai inceput genul acesta de postari iti urez la cat mai multe !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc frumos pentru sprijin! :) Poate voi pune o poză cu bentița pe cap. :)

      Delete
  4. Ia albastra si primele doua genti sunt superbe. Iar coronita cu flori se pare ca nu-mi da pace pana ce nu imi cumpar si eu una si stii ce o sa fac o sa-mi cumpar si eu una, sa vad acum unde gasesc una draguta :D
    Sa le porti cu multa placere :*

    Am ramas in urma cu postarile, asa ca zilele viitoare voi trece si pe la ele :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ORicum nu am postat foarte mult în ultimul timp, dar ești oricând binevenită. :P Ms!! :*

      Delete
  5. Imi plac gentile, dar si restul produselor :)
    De-abia astept sa te vad purtand piesele de mai sus:) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, hi, invitație mascată la OOTD-uri. :)) :*

      Delete
  6. O gramada de lucruri frumoase ti-ai luat! Sa le porti iubita ;)

    ReplyDelete
  7. Ce multe bunatati sa te bucuri de ele te pup
    www.bysunshine.com

    ReplyDelete
  8. Toate-mi plac :D Sa le porti cu placere! :*

    ReplyDelete
  9. Toate arata demential!
    Fustele mi-au luat mintile, gentile arata divin iar adidasii ... as veni sa-i fur repede-repejor pana nu-i fura altcineva. ;))
    Sa le porti cu placere1
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se vede că alergi mult, ești singura care s-a legat de adidași. :))
      Pup!

      Delete
  10. Ahhh eu nu am comentat?Tocmai eu?:)))
    Sa stii ca si eu duc lipsa de basics rau de tot. Toate minunile luate imi plac dar ti-as subtiliza fara regrete ia aia superba. geanta crem cu negru si sandalutele Primark. Si zau daca as refuza adidasii aia!:D Nu mi-ar strica un upgrade la amaratii mei de la Decathlon:P Sa le porti cu placere si sa ne mai arati s-altadaaataa s-altadaaataaa:))

    ReplyDelete
  11. Am citit de 3 ori mesajul tău și de fiecare dată am citit "bacșiș" în loc de "basics" :))
    O să mai fac, văd că are mult vă plac. :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...