Tuesday 25 March 2014

Produsul minune, Matte Me de la Sleek - Review

Astăzi vă aduc în sfârșit în prim plan un produs pe care îl iubesc deja de câteva luni de zile: Matte Me de la Sleek, în nuanța Brink Pink. De abia așteptam să fie disponibil și în România ca să-i pot dedica un articol, pentru că urăsc să vă vorbesc despre produse bune pe care nu le puteți procura. Așadar, acum vă puteți comanda Matte Me de pe makeup-shop.ro, în 6 nuanțe diferite, la prețul de 29 de lei pentru 6 ml.


Vă avertizez încă de la început că este un produs pe care fie îl veți iubi, fie îl veți urî. Este foarte diferit față de toate produsele de buze pe care le-am încercat până acum. Spoiler: eu îl ADOR! Voi încerca să ating toate aspectele importante, ca să știți la ce să vă așteptați în cazul în care doriți să-l comandați.

Produsul este sub forma de gloss, deși nu are nimic în comun cu acesta în afară de modalitatea de aplicare. Aplicatorul este unul unghiular, așa că este usor să urmezi conturul buzelor fără a fi nevoie să folosești în prealabil un creion de buze. Produsul în sine este lichid la aplicare, cremos, dar nu are aceeași consistență ca cea a unui gloss. Nu este lipicios deloc, dimpotriva, aș putea spune că se simte ca un praf în formă lichidă, cremoasă. V-am zis că nu seamănă cu niciun alt gloss sau ruj folosit până acum...

Ceea ce vedeți în poză este rezultatul a unui singur strat, am trecut o singură dată cu aplicatorul, într-un mod dezordonat, ca să vedeți ulterior cum se va usca chiar dacă nu a fost aplicat uniform.
După cum se poate vedea este foarte pigmentat iar culoarea este foarte aprinsă. 

Aceasă cremă de buze, cum o numesc cei de la Sleek, se usucă foarte rapid, dar nu înainte de a-ți da șansa să aplici un strat de produs pe toată suprafața buzelor. Când se usucă, devine complet mată, fără a-și schimba culoarea. După cum se poate vedea, se așează în liniile fine, dar nu într-un mod inestetic, poza este făcută în așa fel să observați aceste detalii, dar în realitate arată destul de natural, dacă pot spune așa. Deși devine complet mată, nu usucă buzele absolut deloc. Iar eu sincer, chiar m-am așeptat la acest lucru după aplicare. Bineînțeles că pentru a arăta decent, buzele trebuie să fie hidratate, exfoliate în prealabil. Niciun ruj nu arată bine peste niște buze uscate și crăpate, nu? 
Imediat după ce produsul se va usca pe buze, veți avea senzația de buze strânse, cam cum se simte fața atunci când folosim o mască cu argila. Dar nu vă faceți griji, senzația dispare imediat dacă zâmbiți puțin și oferiți buzelor șansa să se acomodeze cu noul produs. So, smile!! :)
Apropo, cred că se observă că produsul s-a uscat uniform, nu?



Cum se simte pe buze? Odată uscată această cremă de buze, va avea un aspect catifelat. Și nu vorbesc din cărți, chiar va avea un aspect catifelat, care se va vedea, dar și simți. Soțul meu mereu remarcă atunci când mă dau cu ”rujul de catifea”, cum îi spune el. Și îi place la nebunie să-mi atingă buzele cu degetele apoi.

Spre deosebire de alte produse mate care promit o rezistență de ore întregi pe buze, acesta nu le pătează. Pur și simplu se așează pe buze și rămâne acolo, indiferent ce i-ai face, cu excepția unei singure situații. Poți să bei, să-ți umezești buzele cu limba, să te pupi, să freci buzele cu mâna (nu știu de ce ar face cineva asta, dar e relevant în cazul de față, ha, ha!!), iar produsul nu se va șterge sau împrăștia!! Dar dacă intenționezi să iei masa purtând Matte Me, fii sigură că îl ai în geantă să-l aplici din nou după. Se va șterge complet din centrul buzelor și va râmâne doar pe margini în cel mai inestetic mod posibil. Iar în locurile din care se va șterge, se va vedea culoarea naturală a buzelor și nimic altceva, pentru că după cum am mai precizat, nu pătează deloc.  Și nu te va ajuta dacă îți vei freca buzele una de alta pentru a întinde uniform culoarea rămasă pe toată suprafața, pentru că, așa cum am menționat mai devreme, produsul nu se mișcă din locul în care a fost aplicat - decât dacă a fost mâncat.

Este un produs de buze foarte lejer, nici nu simți că-l porți, iar rezistența lui pe buze întrece orice așteptări.

După cum am precizat și la începutul articolului eu am nuanța Brink Pink. Este cea mai aprinsă culoarea de buze pe care o dețin. Un roz-corai neon. Nu e camera mea de vină sau setările monitorului vostru, această nuanță chiar e foarte aprinsă. Sare în ochi de la câțiva metri și atrage privirile celorlalți. Trebuie purtată cu o atitudine corespunzătoare, în niciun caz nu se va potrivi unei zile în care îți vine să omori pe toată lumea. Sau de ce nu, poate această nuanță chiar vă va schimba starea în bine, merită încercat, zic eu.
(Btw, nu am părul potrocaliu, dar am făcut poza într-o lumină ciudată ca să iasă în evidență neonul din buze :(...)


Iubesc această cremă de buze pentru modul în care se aplică, pentru că pot purta fără griji părul pe spate, chiar și în zilele cu vânt turbat și știu sigur că părul nu o să se lipească de buzele mele și nu va împrăștia nuanța pe toată fața, pentru că îmi lasă buzele atât de fine încât îmi vine și mie să le ating când nu se uită nimeni, pentru că nu o simt pe buze dar știu sigur că nu a dispărut după două ore și că nu trebuie să o retușez și de ce nu, o iubesc pentru că mă îndeamnă să mănânc mai rar. :)) 

După acest review detaliat, credeți că v-ar plăcea acest produs sau nu?


29 comments:

  1. De ce imi faci tu mie asa ceva?:)) De ce? Mie imi suna foaaarte bine si super interesant produsul asta. Si arata minunat nuanta dar nu stiu daca pe mine m-ar prinde. Sunt convinsa insa ca pot gasi o nuanta care sa mearga, dar mai bine nu incerc. De ce sa lungesc mai rau lista de dorinte pentru produsele de buze?:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) De ce? Pentru că suntem fete și asta e menirea noastră :))

      Delete
  2. Wow...arata chiar superb. E o nuanta potrivita pentru noul sezon iar pretul mi se pare prietenos :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, e perfectă pentru primăvară-vară, deși eu nu m-am sfiit s-o port și astă iarnă :))

      Delete
  3. Am un gloss mat de la Essence si imi place mult ca sigur il vreau si pe acesta si sper curand sa-l am :D Imi place culoarea lui, e frumoasa :*

    ReplyDelete
  4. Îl vreaaau! Clar, la următoarea comandă pe makeup shop îl adaug și pe el în coș. :D Nu știu dacă nuanța asta, dar cel puțin unul tot adaug la colecție. Mulțumim pentru review!
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să cauți înainte swatch-uri pentru celelalte nuanțe, pt că și cea pe care o am eu arată total diferit pe makeup-shop. :*

      Delete
  5. off off ce imi mai place :)))

    ReplyDelete
  6. Mai convins asa ca il vreau si eu!Mersi de articol pup
    www.bysunshine.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce tare, și nici măcar nu am vrut să conving pe nimeni să-l cumpere, ci doar de cât este de bun.. :)) Pupicei!!

      Delete
  7. Daca nu era Lady Dyvine sa ma convinga, siiigur erai tu :D
    Din fericire este pe drum aceasta minunata culoare dar am in wishlist deja Petal si Fandango Purple, de fapt le vreauuuu pe toate. Mi-s fana rujurile lichide mate de ceva vreme si observ ca incet se aduna in colectia mea. Asa-i?

    ReplyDelete
    Replies
    1. :))) Incredibil, mă flatezi!! :)) Nu știam că și Lady Divine e fan Matte Me, abia zilele trecute m-am abonat la canalul ei. :)
      Sper să-ți placă nuanța la fel de mult ca și mie. Și eu vreau Petal!! Mi-am făcut poftă singură pentru încă o nuanță. :)) :*

      Delete
    2. aaa, ce ciuda mi daca mai asteptam cateva zile, makeup shop baga reduceri de 30% la tot sapt asta..:))

      Delete
    3. Serios?? Pff, mi-e așa de ciudă că nu sunt în România acum... :))

      Delete
    4. sa rezist? mi-am luat si petal, e 20 lei:))

      Delete
  8. Ai incercat Lipfinity de la Max Factor? Din ce imi povestesti tu aici, seamana destul de bine, cu o singura exceptie. Al tau pare sa se simta mai usor pe buze, pe cand Max-ul se simte ca si cum m-as fi dat cu vopsea. O sa ii fac un review acum ca mi-am amintit. :)) De fapt, o sa "LE", ca am mai multe. :P
    E superba nuanta aia turbata, iti sta misto de tot, sa il porti cu drag, iubita si pupata (ca nu se ia de pe buze :)) ).
    Pupic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu, nu am încercat. posibil să fie asemănătoare. Al meu chiar nu se simte pe buze, deci...
      Ms mult! :)) :*

      Delete
  9. Bineeee... eu om cuminte si cumpatat....sm ca am nevoie de acest produs!
    Trebuie sa il am!
    Pupici

    ReplyDelete
  10. Abia am dat o comanda pe MKS :-w Foarte frumos e, doar ca eu as prefera o alta culoare,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu mereu mă îndrept prima dată către cea mai aprinsă culoare dintr-o gamă. ;))

      Delete
  11. Este un produs extraordinar, mie mi se pare un dupe dupa Kat Von D everlasting love...la un pret mult mai mic of course.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu l-am încercat pe acela, pot doar să te aprob la partea cu prețul. :P

      Delete
  12. Imi place mult de tot!
    De unde l-ai cumparat? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu mi l-am cumpărat din Anglia, dar după cum am scris și în articol, din România poate fi comandat de pe makeup-shop.ro. Nu stiu daca mai sunt și alte site-uri românești care îl au. :)

      Delete
  13. Arata foarte binee!
    www.whitecharm.wordpress.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...