Thursday 13 March 2014

Produse terminate #4

Nici nu vă imaginaţi cât mi-am dat pese degeţele să nu cumva să mă apuc de articolul ăsta mai repede. Aveam multe produse terminate, iar eu nu suport recipientele goale, chiar dacă stăteau ascunse, într-o cutie. Brrr!! Dar ştiam că mai am vreo 3 pe ducă şi am zis să strâng din dinţi şi am reuşit!!! Yay!

Aşadar, să trec la treabă pentru că am ceva de scris!


Apa micelară L'oreal. Două tuburi date gata. Ştiţi părerea mea despre ea, o iubesc, îşi face mereu treaba, nu am avut nicio problemă cu ea, în afara faptului că se termină foarte repede. Pentru că ştiu că sunteţi foarte interesate de aceste ape micelare, vă invit să citiţi un articol în care o compar pe aceasta cu cea de la Garnier, aici.
L'oreal 15 Second Miracle Oil. I-am simţit lipsa cât am fost în România şi imediat după ce mi s-a terminat, mi-am cumpărat altul. Topeşte machiajul foarte bine, în acele seri în care nu am chef să simt dischetele reci cu apăr micelară pe faţă.
Garnier Pure Active ExfoBrusher. Şi iubirea mea pentru acest produs o ştiţi, am tot vorbit despre el şi în rutina de îngrijire a tenului, şi în alte articole cu produse terminate. Nu o mai lungesc. Reamintesc doar că poate fi procurat şi din România, de pe site-ul aoro.ro, pentru că am aflat şi eu asta abia de curând.
Elmiplant Cremă-Gel Matifiantă. Tare bine m-am mai înţeles cu această cremă şi o recomand dacă aveţi tenul mixt-gras. Menţine tenul mat multe ore, este non comedogenică şi are şi un preţ foarte bun. Ce am putea cere mai mult?


Şampon L'oreal Ever Riche. Un şampon fără sulfaţi, perfect pentru părul meu vopsit. În cazul în care nu ştiaţi, şampoanele cu sulfaţi îndepărtează culoarea de pe păr mult mai repede. Trebuie evitate dacă vreţi să menţineţi cât mai mult culoarea vibrantă a părului nou vopsit. Singura problemă pe care o am cu acest şampon este recipientul. E foarte alunecos şi cu greu scot produs, mai ales când e pe terminate.
L'oreal Elseve Total Repair Extreme (mamă, da' folosesc ceva produse L'oreal, observ...). Am un întreg articol dedicat acestui micuţ, aşa că dacă sunteţi interesate vă invit să-l citiţi aici.
VO5 Give Me Texture. E bun şi nu prea. Oferă textură părului, dar în acelaşi timp îl şi încarcă. Nu ştiu dacă o să-l recumpăr. Îi ador mirosul, însă.
Bells 100% Coconut Oil. L-am folosit de 2 ori. L-am topit şi l-am aplicat pe păr, lăsându-l să acţioneze câteva ore. Nu pot să spun că m-a dat pe spate, nu a făcut miracole cu părul meu, aşa cum se spune că face uleiul de cocos. Nu am observat nicio diferenţă faţă de atunci când folosesc una din măştile mele normale de păr. Şi având în vedere că l-am ţinut câteva ore pe păr şi că am  mai şi vărsat puţin pe ici-colo, sunt puţin dezamăgită. Dar o să mai încerc de la o altă firmă. Poate o fi altfel.


Vopsea semi-permanentă de la Directions. O folosesc pentru a menţine roşul părului meu...roşu. Am avut ceva probleme pentru că nu am mai găsit culoarea mea preferată şi am folosit una portocalie, deşi în ambalaj arăta roşie. Groaznic, nu mi-a plăcut deloc. Până la urmă am găsit altă culoare roşie, la fel de bună.


Creion dermatograf Ada. Ştiţi şi voi cum e. Îl arunc pentru că a pocnit capacul şi s-a uscat mina.
Benefit The Porefessional. Dragul meu şi-a dat ultima suflare ieri. Un primer foarte bun şi foarte scump, pe care trebuie să-l recumpăr! Mulţi spun că pe lângă faptul că umple porii, făcându-i mai puţin vizibili, menţine şi tenul mat. Cu prima parte sunt de acord, cu a doua... îmi vine să râd! În hohote! Să nu vă aşteptaţi la aşa ceva dacă vă doriţi să îl cumpăraţi.
L'oreal True Match Foundation. Deja mi-am cumpărat altul. Îl iubesc prea mult. Se apropie de perfecţiune, e un fond de ten pe care trebuie să-l încerce oricine.
L'oreal Volume Million Lashes Noir Excess Mascara. Ete că nu am terminat nici acum cu produsele L'oreal. Ăştia ar trebui să mă plătească. Ha, ha!! Am mai spus, cea mai bună mascara pe care am încercat-o până acum. Am reuşit zilele trecute să fac şi nişte poze pentru un eventual review, dar nu sunt sigură că sunt foarte elocvente, iar eu vreau "să-i facă justiţie"! Dacă vreţi o mascara bună, bună, luaţi-o în calcul!


Rimmel Waterproof Gel Eye Liner. Bun tare. E negru intens, rezistă pe pleoape cât vrei tu, se aplică uşor. Din păcate mi s-a rupt pensula din capăt în geantă şi în consecinţă gelul s-a uscat. Buuu!
Rimmel Wake Me Up Concealer. Funny thing: îl am de mai bine de un an. La început nu mi-a plăcut. Având în vedere că fondul de ten Wake Me Up e bestial, anticearcănul nu s-a ridicat la acelaşi nivel. Are o acoperire foarte uşoară iar aplicat prea mult, se adună în pliuri. Dar după ce mi s-a terminat cel de la Maybelline am început să-l folosesc mai des şi chiar a început să-mi placă şi mi-a părut rău când s-a terminat.
Lumânare mini de la Yankee. Cherry Vanilla. Îmi place, are un miros foarte acrişor.
Avon 24K Blush Duo. Un drăgălaş căruia i-a sunat ceasul mult prea devreme... Când pozam pentru tag-ul acesta, am vrut să-l includ, dar cu el în mână am ieşit să-mi chem motanul în casă pentru că se intuneca şi... l-am scăpat afară pe ciment. Praf s-a făcut. Tare tristă am fost, mai ales pentru că nu-l folosisem mai mult de 10 ori. Era tare bun, nici nu ştiu dacă a fost ediţie limitată. Mi-a rupt sufletul! Vă arăt şi o poză să vedeţi că nu am mai putut salva nimic..



Şi în final pasta mea de dinţi preferată, White Glo. Şi un săpun lichid  de la Carex pe care l-am luat pentru aromă: Cola Bottles. Suna bine, dar nu prea mi-a plăcut. Nu făcea spumă, era foarte lichid. Nu am avut răbdare să-l termin pe tot.


Şi gata!!! Aţi folosit vreun produs de aici? Împărtăşim aceleaşi păreri despre el?

18 comments:

  1. Ai consumat extrem de multe produse! Eu am renuntat pentru o perioada la "empties", consum foarte greu produsele in totalitate, si pana sa strang mai multe recipiente dureaza o vesnicie:)).
    Eu ma pot lauda doar cu antiperspirantele de la Nivea, pe care le consum intr-o veselie :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu chiar consum la greu din ce observ...Nu stiu cum reusesc :)) Eu tot Nivea folosesc acum. :) :*

      Delete
  2. Ai cosumat multe ! Si eu am mulet termiante luna asta, ma mir si eu :)))

    ReplyDelete
  3. Mama,mama :))
    Eu nu stiu daca "duc vreun"produs cosmetic pana la capat. :)) inafara de gelurile de dus(care la mine sunt in nr.mare-acum, DOAR 7) si deodorantele...voiam sa recomand deo de la sebamed,stiu ca in ro.era firma prin farmacii,nU stiu daca tu gasesti.e super si fara aluminiu. De1an nu am mi fol.alta firma si am "convertit"multe pers.inca un avantaj la el e ca il pot fol.si barbatii,avand un miros fresh, unisex.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum sa nu duci pana la capat?? Nu va inteleg, sau nu ma inteleg. De ce eu consum si voi nu? :))
      Da, era Sebamed in Ro dar aici nu am vazut. Daca gasesc incerc si eu pentru ca mi l-am uitat pe cel de la Amway in tara si ce folosesc acum nu prea imi ofera siguranta. Ms :*

      Delete
  4. Wow, ai fost tare harnicuta! :D
    Crema de la Elmiplant imi place si mie desi mirosul ma deranjeaza putin, in rest este f buna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu foarte rar sesizez mirosurile, nu prea ma deranjeaza partea asta. Doar daca sunt extrem de puternice. Nici nu stiu, a ce mirosea? :))

      Delete
  5. Vai, ce de produse ai terminat. Ai fost hărnicuță tare! :D
    Încerc să mă axez și eu mai mult pe consum decât pe cumpărat dar niciodată nu-mi iese. :))
    Concealer-ul wake me up îmi place și mie foarte mult și chiar n-am sesizat că s-ar strânge în liniile fine. Dar adevărul e că nici nu cred că am aplicat vreodată într-o cantitate prea mare.
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da... și mă uitam azi că am două produse care mai au puțin și se termină. Nu știu cum reușesc :))
      Da, eu am mai scăpat cam mult concealer când nu mă concentram la ceea ce făceam. :P
      :*

      Delete
  6. Ai fost foarteee harnica.
    "Mananci miceara pe paine". ;)) Si mie-mi place si eu am reusit sa o dau gata.
    Pupici si spor la consum in continuare

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să știi că o mănânc pe pâine :))
      Ms, la fel!! :*

      Delete
  7. Tu glumesti? :)) Doua micelare? Eu o am pe cea de la Garnier de 2 luni si am consumat doar jumatate. In conditiile in care a fost o vreme in care o foloseam si dimineata. :)) Zi pe bune acum, le bei? :-? :))
    Pupic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E clar, sunt o risipitoare!!! Nu le beau, deși n-am niciun argument în favoarea mea. Trebuie să mă credeți pe cuvânt. :))
      :*

      Delete
  8. Prin terminate am descoperit un produs pe care as vrea sa-l incerc si anume gel liner-ul de la Rimmel :D Eu le termin mai greu, am incercat sa le adun dar nu-mi placea sa le stiu goale, stand deoparte si le-am aruncat :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu o să cumpăr din nou gel liner-ul de la Rimmel când se termină ce am acum. E foarte bun.
      Și pe mine mă enervează să le știu acolo, dar am noroc că le termin repede..

      Delete
  9. Mamaaaaaaa!! Ai fost ultra productiva!:D Bravooo! Luna asta si eu am un teanc considerabil! Cu micelarele sunt bagata in ceata complet. Mie cel mai putin mi-a tinut o luna o sticla de micelara L'oreal! De obicei cam o luna jumate-doua!:)) Concealer-ul Wake-me Up ma tenta si pe mine dar nu stiu sigur daca sa il iau sau nu..O sa vad eu ce decizie iau in legatura cu el. In schimb eyeliner-ul Rimmel daca e si la noi s-ar putea sa fie luat in vizor pentru ca tocmai m-am indurat sa il arunc pe cel de la Essence care era mai vechi decat istoria Pamantului!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Din câte îmi amintesc gel liner-ul ese și în Ro, l-am văzut în DM, parcă. Go for it!
      Nici eu nu știu care e faza cu micelarele. Poate că nu sunt foarte atentă mereu și pun mult mai mult decât ar trebui pe dischetă, nu știu...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...