Sunday 30 March 2014

One day, One hour #7

De obicei public articolul pentru această rubrică a doua zi după ce ”s-a petrecut”. Săptămâna aceasta nu am mai fost în stare pentru că ieri am zăcut câteva ore în pat cu o stare generală de rău și nu am fost în stare să scriu nicio frază coerentă. Așa că astăzi veți vedea imortalizată ziua de vineri.

~ 9 a.m.
Micul dejun: cottage cheese și ceai verde.

~ 10 a.m.
După o tură de spălat am scos rufele afară la uscat.

~ 11 a.m.
Am plecat la sală. Acesta e părculețul prin care trec mereu ca să ajung mai repede în stația de autobuz. Am descoperit abia după câteva luni această scurtătură. Părculețul ăsta e mereu gol și aveam impresia că e închis. Noroc că am avut într-o zi curiozitatea să împing poarta...

~ 12 p.m.
Încă nu am curajul să îmi fac poze la sală. Cea la care merg eu e mereu plină, deși are două etaje și mi-e rușine să scot aparatul și să mă pozez. Așa că am pozat intrarea și deocamdată va rebui doar să mă credeți că am fost și înăuntru. Mă credeți?? :))

~ 1 p.m.
Având în vedere că sala se află pe undeva prin centrul orașului, nu pot ca de fiecare dată după să nu inspectez și eu zona și să nu intru prin magazine. Vineri era un târg dar nu m-am apropiat prea mul pentru că mirosea prea bine. Danger zone!

~ 2 p.m.
Standul cu produse pentru păr Charles Worthington. Ador tot ce am încercat de la acest brand până acum. Mi-am recumpărat o mască de păr pentru că deși îmi place cea cu care am înlocuit-o (alt brand), nu se compară. Diferența s-a văzut imediat.

~ 3 p.m.
Înapoi spre casă. Mi-a furat doamna locul din față și nu am putut face o poză decentă peisajului. Ce nervi aveam. :))

~ 4 p.m.
Am făcut pozele pentru articolul anterior despre șampoane uscate. Ăsta e un fel de ”behind the scenes”. Ha, ha! Mi-era teamă să nu pierd lumina naturală.

~ 5 p.m.
Am făcut prima dată aripioare la drăcia asta de grill care se pune pe ochiul aragazului. Au ieșit foarte bune.

~ 6 p.m.
Am făcut puțină curățenie prin cameră pentru că se impunea.

~ 7 p.m.
M-am pus să scriu articolul despre care vă spuneam mai devreme despre șampoane uscate (aici) pentru că deja se făcuse prea tărziu și miera că vă scap la somn. :)) În țară era deja ora 9 p.m.

~ 8 p.m.
Am văzut noul episod din Grey`s Anatomy. Nu mi-a plăcut :(

~ 9 p.m.
Pentru că aveam câteva persoane în vizită ne-am pus să jucăm Macao. Ia ghiciți cine a câștigat de la primul joc! *cough, cough*

~ 10 p.m.
În continuare tot Macao, apoi Popa Prostu`...

...și am continuat în ritmul ăsta până pe la 3 dimineața când eu am cedat și m-am dus la culcare. Nu avea rost să tot pozez masa de joc. Acum înțelegeți și de ce nu am fost bună de nimic a doua zi. :))

Vouă ce jocuri de cărți vă plac?

13 comments:

  1. nici mie nu imi place sa imi fac poze la sala, nu stiu de ce. de fapt, nici nu imi duc telefonul inauntru, ala e momentul meu, in care nu raspund la nimeni :) o ora de respiro, de 2 sau 3 ori pe saptamana :)
    pupici, o saptamana faina. ai racit sau de ce zici ca nu te simti bine?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu iau mereu telefonul înăuntru pentru că ascult muzică la el. Dacă nu ar fi vorba de asta nu cred că l-aș lua nici eu.
      Nu, n-am răcit, dar se adunase foarte multă oboseală și faptul că sunt la o dietă foarte strictă. Mă simțeam sleită de puteri și aș fi dormit încontinuu, dar nu puteam. Spre seară mi-am revenit, ms de întrebare! :*

      Delete
  2. Ai avut o zi plina :) Mie mai nou imi place un joc de carti care se numeste Ligretto si in ultimul timp doar cu el sunt :)) Poate ai mai mentionat si nu am bagat de seama, dar in ce zona din Marea Britanie stai? Doar de curiozitate si am pe cineva acolo... :D Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu stau în Leicester. :)
      O să caut info despre Ligretto, sună pompos. :D
      :*

      Delete
  3. obisnuiam sa ma uit si eu la Anatomia lui Grey:D
    acum urmaresc mai mult Supernatural, The Mentalist si Californication

    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Californication urmăream și eu dar m-am oprit după câteva sezoane. Soțul meu e înnebunit după Supernatural. :D

      Delete
  4. Wow! Noroc cu postarea ta! A aparut Grey's? Eram sigura ca-l vor strica....
    Ma uit si eu azi.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu l-au stricat, dar a fost un episod ciudat care nu m-a prins deloc. Ori eram eu obosită. ;))
      :*

      Delete
  5. ma gandeam si eu la o astfel de postare, cool. Tu mai vii din cand in cand in Romania? poate te rog sa-mi aduci ceva? pupp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mai vin, da. Pot să-ți aduc dacă e ceva micuț și care nu cântărește mult.

      Delete
  6. mersi, lady Di ! si da,incearca fdt boots, e genial, mai ales ca la tine boots e peste tot.pupp

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...