Sunday 23 March 2014

One day, One hour #6

Ziua de ieri, o zi normală, de sâmbătă, în care am profitat de faptul că soțul a terminat mai repede munca. Dar să trecem la poze!

~ 10 a.m.
Văd că în ultimele postări din cadrul acesei rubrici mă tot trezesc la ora 10... Dar vă asigur că nu se întâmplă așa în fiecare zi a săptămânii, aș vrea eu. De exemplu, alaltăieri m-am trezit la ora 8 pentru că am avut un coșmar: Godzilla exista!!
Așadar, în ficare dimineață când mă trezesc intru imediat pe blogger să văd ce s-a mai postat, ce comentarii frumoase mi-ați mai lăsat. Și dacă internetul de la englezi e drăguț cu mine, mă lasă și pe mine să comentez. :)

~ 11 a.m.
Pentru că îmi ajunsese (în sfârșit!!!) vopseaua de pe ebay, am trecut repede la fapte. Din păcate am uitat că aceasta nu vine cu manuși și că nu mai am pensula pentru vopsit, așa că am fost nevoită să folosesc mănuși de menaj și degețelele pentru a-mi acoperi rădăcinile. Picture that in your mind! Yay, me!!

~ 12 a.m.
Nici nu am terminat bine de întins vopseaua rămasă pe lungimea părului că ea și-a și făcut treaba la rădăcini.. mi le-a decolorat și înroșit în același timp, draga de ea...

~ 1 p.m.
După ce am dat prosopul jos, ta daaa!! Rădăcini roșii!! Bine, nu mi-e părul chiar atât de aprins, dar bate soarele puternic în geamul meu la ora aia și îmi arată o nuanță superbă. Ador părul roșcat în lumina soarelui.

~ 2 p.m.
Săptămâna aceasta am tras ca o nebună la sală și m-am ales cu o febră musculară la picioare de mă târâiam prin casă a doua zi. Cum nici ieri nu-mi revenisem, am zis că n-are rost să merg la sală dacă oricum nu pot folosi niciun aparat, așa că mi-am scos ganterele de la naftalină și am lucrat acasă.

~ 3 p.m.
Una bucată motan trist că rămâne singurel acasă...

~ 4 p.m.
Cumpărăturile săptămânale...

~ 5 p.m.
Cine mai verifică lista de ingrediente la pâinea neagră ca mine? :)) Ăștia au prostul obicei de a pune zahăr în orice, inclusiv în pâine.  Și cum nu-mi mai cumpărasem pâine de foarte mult timp, nu mai știam care e cea fără, pentru că da, nu am găsit până acum decât una fără zahăr. Băiatul a profitat și mi-a făcut o poză, că prea eram concentrată, cică. :))

~ 6 p.m.
Am ieșit să ne plimbăm puțin în oraș, iar singura poză de la ora aceasta e cu băiatul și cu copacii cu coroană pătrată. :D

~ 7 p.m.
Am poposit și la restaurantul nostru preferat unde am mâncat pui dulce acrișor și orez cu ou. My fav!! O nebunie!!

~ 8 p.m.
Apoi am mers în localul în care am fost și acum 2 săptămâni. O poză mai bună nu am reușit să fac..
Acum observ că tipa din prim plan e roșcată...Nu sunt eu! Eu făceam poza :))

~ 9 p.m. 
Am băut ceva bun, bun, cu fructul pasiunii și încă vreo 5 ingrediente pe care nu mi le mai amintesc. :D

~ 10 p.m.
Pentru că era destul de frig și nu voiam să mă demachiez cu o loțiune micelară rece, am ales uleiul de la L`oreal și m-am ”clătit” apoi cu prosopelul înmuiat în apă fierbinte. Mmmmm!! 

~ 11 p.m.
Din hipermarket îmi luasem și singura ojă mint disponibilă, pentru că tare mult îmi mai doream una. Nu am mai rezistat, și înainte de culcare m-am și dat cu ea și pot să spun că... nu sunt impresionată deloc! Dar poate voi face un NOTD zilele astea și vă explic și de ce.

Cam asta a fost sâmbăta mea. Voi cum v-ați petrecut ziua de ieri?

21 comments:

  1. Culoarea ti-a iesit super. :) Bine faci ca te uiti pe etichete! Si aici baga zahar in paine sau dextroza, iar daca nu baga astea, sigur pun E-uri, deci...fail! Cel mai bine e sa iti faci tu painea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, să ştii, chiar m-am gândit să o fac eu, e incredibil cât de multe prostii bagă în ea. Mi-am format de ceva timp obiceiul ăsta să mă uit pe etichete, mai alex când un produs este promovat ca fiind sănătos...

      Delete
  2. chiar ma gandeam cand am vazut oja ca e mint ;)))

    ReplyDelete
  3. ce imi mai place postarea asta, sa nu te intrerupi zau ca e cea mai interesant articol, pana acum nu am mai vazut asa la alte bloggerite.
    ce as vrea si eu uleiul demachiant de la loreal si in ro!:( nici eu nu mi-s impresionata de ojele rimmel, culori frumoase rau dar cam atat..
    cand vad poza cu motanu tau zau ca mi se rupe inima, eu l-as lasa afara cat timp is la shopping, dar na, eu am gradina mare in spate, nu se plictiseste:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana, chiar nu are de ce să-ţi fie milă de Cola, motanul meu, crede-mă.. E foarte răsfăţat şi stă afarăai mult de 12 ore pe zi. Îmi dă deşteptarea zilnic pe la 4-5 şi îi dau drumul afară ( dacă nu plouă) şi stă până se întunecă. Şi su am grădină, are unde să alerge şi şi le-a însuşit şi pe cele ale vecinilor :)) Dar dacă plec de acasă şi ştiu că nu mă întorc până se întunecă, îl bag în casă să-l ştiu în siguranţă. Sunt foarte protectoare cu el şi vreau să-l ştiu mereu în sivuranţă.
      Cât despre articol, multumesc mult, nici nu ştii cât mă bucur că vă place atât de mult. Chiar nu mi-aş fi imaginat... :)

      Delete
  4. micile bucurii, bravo, foarte frumos.sa ai o saptamana frumoasa!

    ReplyDelete
  5. Și eu îmi încep cam orice zi la fel... verificat blog, mail, facebook, etc. :))
    Ți-a ieșit superbă culoarea! Îmi place mult părul roșcat, mai mă vopsesc uneori negru cu reflexe roșcate, că roșu nu mi s-ar potrivi. :(
    Ganterele tale sunt adorabile! Vreau și eeeu! Chiar dacă nu le-aș folosi prea mult, sunt bune de decor.
    Eu n-am făcut nimic prea special ieri, a fost zi de treburi casnice și apoi relax.. seriale, manichiură, mâncare. :))
    Pupici :*

    ReplyDelete
  6. Ms mult!! Şi să nu mai spui la nimeni că ai vrea să ţii ganterele pe post de decor, rămâne secretul nostru. :)) Nu au fost scumpe, sunt sigură că găseşti şi în Ro la magazinele cu articole sportive.
    Eu am scăpat ieri de gătit, yay :))

    ReplyDelete
  7. Ioteee comentariul meu acolo!:)) Frumos par de foc ai mai! Eu nu mai am curajul ca am vazut cat de greu e de intretinut. Il admir la tine si ca suffit!:))Am si eu o oja Rimmel intr-o nuanta asemanatoare. De fapt nu stiu daca nu cumva o fi tot aia...Misty Jade e a mea. Si recunosc ca desi e frumoasa nici pe mine nu m-a impresionat la capitolul aplicare..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Să ştii că sunt câteva luni de când tot zic să scriu un articol despre cât de greu e de întreţinut roşcatul, dar sunt atât de multe de zis, încât mi-e groază să mă apuc :))
      Oja mea nu are nume...ciudat.

      Delete
    2. Ba da are...:)))Uite-te pe sticluta:)) Acum am vazut eu! Ii spune breakfast in bed=))) Dar e identica cu a mea care are alta denumire.

      Delete
    3. Pfff:)))) Deci sunt incredibila! Am intors sticluta pe toate partile si nu am vazut niciun nume =)))

      Delete
    4. Nici acum? E chiar in partea din fata a sticlutei... Sub scrisul cu 60 seconds!:P

      Delete
    5. A, ba da, după ce ai menționat-o am văzut-o și eu. :)))

      Delete
  8. Esti foarte, foarte activa! Mi se pare ca faci atat de multe lucruri intr-un timp atat de scurt... ;))
    Imi place tare mult nuanta parului ta. <3
    Noi am vagabondat prin Muzeul Satului pana ni s-au terminat bateriile. :)
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Incerc. Nu reusesc in fiecare zi... Toata lumea ma intreaba ce fac eu toata ziua acasa, nh ma plictisesc? Ete ca nu, chiar nu e loc de plictiseala :)
      Am vazut pozele de la M S. Superbe! Noi nu am fost niciodata :)

      Delete
  9. Atat am de spus: mi-au dat lacrimile la poza cu pisicutul la geam! Nici n-am cuvinte sa descriu starea pe care mi-a dat-o! :)) Sunt terminata dupa animale si la primul semn de dragoste catre mine, sunt total topita. Si... cum sa nu ma topeasca si un pisoi trist la geam? Vai de capul meu, e adorabil!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dana, liniștește-te, te rog! :)) Crede-mă când îți spun, Cola este cel mai răsfățat motan. Stă afară o grămadă, a terorizat toți șoriceii din zonă. :)) Dar după cum am mai spus, dacă plec, îl prefer închis pentru siguranța lui. Se pot întâmpla atâtea și dacă el pățește ceva nu știu de ce sunt în stare.. Și eu iubesc animalele cu toată ființa mea, pe mama o înnebunesc când merg în Ro, cumpăr mai multă mâncare pt animalele străzii decât pentru mine. :))
      Cola însă e doar un englezoi afurisit, dar noi îl iubim chiar și așa. Of, chiar trebuie să scriu acel articol despre motanii mei să vedeți cu ce/cine am de-a face. :P

      Delete
    2. Moa! :)) Dragul de el!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...