Sunday 16 March 2014

One day, One hour #5

Voi scrie pe fugă câteva rânduri la articolul de astăzi pentru că tocmai ne-am întors din vizite și avem și musafiri. Dar nu vreau să treacă săptămâna fără să-l public. Parcă după nu mai are farmec. Să sperăm că și internetul va ține cu mine pentru că de o oră mă chinui să-mi accesez blog-ul.

Ziua de ieri a fost una încărcată și obositoare pentru că știam că seara trebuia să mergem din nou la finuța noastră, în alt orășel.

~ 10 a.m
Am dormit, ce-i drept, mai mult decât trebuia, dar când am ieșit în grădină și am văzut soarele puternic mi-am dat seama că va fi o zi frumoasă.

~ 11 a.m.
Gata machiajul. Am zis să vi-l arăt și vouă, dacă tot nu am mai făcut de mult o postare FOTD, iar în următoarele poze cu mine ba e prea mult soare, ba prea puțină lumină.

~ 12 p.m.
Am mers în centrul orașului pentru a cumpăra niște cadouri...

~ 1 p.m.
...și am profitat și am probat și eu câteva fuste. Îmi place la nebunie acest stil, deși nu mă hotărâsem la niciuna ieri. Până la urmă mi-am cumpărat doar o pălărie. Haha! Dar cred că o să mă întorc după fusta cu floricele, văd că mă tot gândesc la ea și deja știu și cum s-o combin..

~ 2 p.m.
Cu Ralu, fata din această poză, am o poveste foarte frumoasă: săptămâna trecută, după ce am postat articolul pentru One day, One hour, m-a abordat pe privat spunându-mi că recunoaște unele locuri și că e posibil să locuim în același oraș. Și a avut dreptate! Am fost tare încântată, mai ales pentru că după mi-a spus că avem câteva prietene în comun pe facebook și că e posibil să ne știm de acum câțiva ani, când activam pe aceleași forumuri. După ce i-am văzut pozele mi-am amintit imediat de ea!! Ce mică e lumea, nu? :) Datorită blog-ului, acum am și eu o prietenă în oraș. :)
Ne-am văzut și ieri puțin pe fugă și am profitat pentru a face o poză cu ea.

~ 3 p.m.
Așa se întâmplă când umbli mult și nu ai timp să gătești acasă... mănânci prostii. În apărarea mea, i-am spus să nu-mi pună sos! Caesar Salad, varianta nesănătoasă.

~ 4 p.m.
M-am tot certat cu motanul meu care nu înțelegea că noi trebuie să plecăm și el să rămână în casă, și tot urla că vrea afară...

 ~ 5 p.m.
What”s in my travel makeup bag.

~ 6 p.m. 
Am pornit la drum.

~ 7 p.m.

~ 8 p.m.
Am ajuns la prințesică.

~ 9 p.m.
Și mi-am amintit că nu am avut ocazia să-i dau mărțișorul, așa că i l-am pus în piept. Dar ea a fost mai interesată de cutie...

~ 10 p.m.
Apoi m-am retras în camera pregătită pentru noi și am profitat să mai citesc puțin din Memoirs of a Geisha. Doamne, ce-mi place. Eu nu știu de ce nu am citit-o până acum...

22 comments:

  1. ce par rosuuu ai:) ma gandesc ca e greu de intretinut, i loove your make-up bag, si motanu meu vrea afara mai tot timpul si miorlaie pana ii deschidem usa:D
    ma bucur ca iti place memoriile unei gheise, e o carte asa de frumoasa si de relaxanta, in cateva zile am si citit-o nu puteam sa imi dezlipesc ochii de pe ea:)
    filmul nu e asa grozav, ba chiar groaznic daca ai citit si cartea, nu ti-l recomand

    ReplyDelete
    Replies
    1. E destul de greu de întreținut, o să scriu un articol despre asta când voi avea răbdarea necesară. :)
      În general dacă încep prin a citit o carte, nu mă mai uit la ecranizarea ei. Iar dacă apuc să văd filmul întâi, nu mai citesc cartea. Deci cu siguranță nu o să caut filmul după. Mi-era dor să citesc ceva foarte bun. :)
      :*

      Delete
    2. asa fac si eu, desi mi-e ciuda ca am vazut game of thrones inainte sa citesc sau hunger games sau the hobbit, sunt sigura ca mi-ar placea la nebunie, ador fantasy si SF-ul. dar trebuie sa ma prinda de la inceput, altfel uit de ea si o las balta:D

      Delete
    3. Eu am pe listă Hunger Games. Nu am văzut filmul. :)

      Delete
  2. Desigur, pe langa parul tau...ce motan dragut! :D Trebuie sa pomenesti mai des de el. Imi plac postarile de genul asta, sa mai faci! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu mă provoca, aș putea vorbi ore întregi despre motanii mei :D
      Cu siguranțî o să tot fac atât timp cât va exista ”cerere” :)

      Delete
    2. Ai mai multi? :) Eu cum nu am animale de companie, stand la bloc, citesc cu placere ce scriu bloggeritele despre animalele lor. Fa un review motanilor... :))

      Delete
    3. Am 2. Unul în Ro și unul aici, în UK. Să știi că o să fac. :))

      Delete
  3. Asa de mult imi place a doua poza, esti foarte draguta :) Si ce ruj ai folosit, am o obsesie cu ele si daca imi place trebuie sa intreb :D Iar fustele sunt superbe. sunt cam stilul meu si sunt perfecte de primavara/vara, le-ai luat de la vreun magazin local sau de undeva anume? :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc.:) Rujul este de la Sleek, Papaya Punch. Este un portocaliu mat.
      Iar fustele sunt de la Primark... Din câte știu eu se va deschide unul și în Ro cât de curând. :*

      Delete
  4. Exact asta m-am intrebat si eu in momentul in care am inceput sa citesc cartea cu pricina. ;))
    Ce vreme frumoasa...sper sa vina cat mai repede primavara/vara...:)
    Pupici

    ReplyDelete
  5. Imi place make up bag si cred ca ai avut o zi minunata!Pup
    www.bysunshine.com

    ReplyDelete
  6. Iti marturisesc ca mi-am sters o bala din coltul gurii cand am vazut salata aia! Yuuuuuuuuum!
    Sa stii ca ar trebui sa faci cate o postare cu shopping cumulat asa ocazional. Eu una abia as astepta!
    Finuta e atat de dulce de imi vine sa pup monitorul!
    Aaaa si sa nu uit, cartea aia si mie mi-a placut la nebunie!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te referi la hauls, nu? Nu știu, nu prea am văzut să fie făcute, nu aș vrea să pară altceva decât un simplu haul. Nu știu cum sunt percepute în blogosferă, așa că mai bine mă abțin momentan. :)
      Cartea îmi place din ce în ce mai mult!! :*

      Delete
  7. Cum sa nu, sunt multe fete care fac postari cu cumparaturile lor! Eu nu prea mai fac cumparaturi asa ca n-am ce pune dar si eu puneam inainte, cam o data la luna o postare cu achizitii colective!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe bune că probabil am văzut doar 2-3 postări de genul acesta de când am blogul. Și mie îmi plac la nebunie, dar na, mi s-a părut că sunt mai populare în zona youtube decât în blogosferă. :)
      În cazul ăsa poate voi face și eu. :)

      Delete
  8. Ce păr roșu aaaai. Placeeee!
    Motanul tău e un scump! Ce mutră serioasă are, pare că el te certa pe tine... recunoaște! :))
    Finuța e o dulcică, ce interesată era ea de cutia aia. :))
    Și apropo de ce zicea Deena.. să știi că sunt mai citite postările cu haul decât ar părea. Eu am vrut să renunț la ele și când m-am uitat peste numărul de vizite am constatat că sunt destul de citite, iar acum cea de luna trecută o am chiar în „top”. :)) Adevărul e că și mie îmi plac postările de genul, așa că eu zic să-ncerci. Eu fac la fiecare sfârșit luna cu tot ce am achiziționat în materie de beauty.

    Și off topic: în caz că n-ai mai apucat să vezi răspunsurile... și eu am tenul gras, cu mega-ultra exces de sebum. :D Iar fondul de ten Whipped Creme tocmai l-am văzut la oferă în DM, la 35 lei. Cu greu m-am abținut să nu mai iau unul. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, mai mult el mă certa pe mine :))
      Cât despre hauls, interesant. Atunci am să iau în serios treaba asta, cum îi spuneam și Deenei. O să testez terenul cu unul și apoi o să-mi dau seama dacă e cazul să continui. :)
      Am văzut răspunsurile, mulțumesc. Am încercat să și răspund, dar sunt zile în care internetul meu merge incredibil de greu și nu pot posta nimic.
      Din păcate eu nu sunt în țară, iar aici produsele de machiaj sunt mai scumpe, dar clar le-am adăugat pe wishlist. :)

      Delete
  9. parul tau arata genial :)
    am citit si eu "memoriile unei gheise" acum vreo 2 luni, iar cartea e pur si simplu geniala :)
    in legatura cu intrebarea ta, nu, nu locuiesc in Galati :D stau chiar langa, in Braila :)
    obisnuiesc sa merg prin Galati caci e aproape si mai schimb peisajul :)
    tu locuiai in Galati?
    te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sunt gălățeancă. Ce tare, nu mi-aș fi imagina că suntem vecine! :D
      Mersi pentru aprecieri. :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...