Sunday 9 March 2014

One day, One hour #4

Am întârziat puţin cu articolul din această rubrică pentru această săptămânadeoarece am vrut să-l rezerv pentru ziua de 8 martie, ştiind că urma să merg cu soţul în club şi că aveam ce să vă arăt mai deosebit. Planul era acesta: să merg devreme în oraş să rezolv nişte treburi şi să-mi iau o parte din cadou, să vin cât mai repede acasă să mă apuc de făcutul mucenicilor ca să fie gata până pe la 5-6, să mă odihnesc, să fac o baie bună şi apoi să mă aranjez pentru club, urmând să dansăm până dimineaţa. Daaar... n-am mai ajuns în club pentru că în cazul în care nu ştiaţi, pot fi o maaare căscată. Şi o să vedeţi şi de ce.

~ 9 a.m.
Mornin`!

~ 10 a.m.
Şi la voi rămâne acelaşi dezastru după ce vă machiaţi?...

~ 11 a.m.
Vine autobuzul!!

~ 12 p.m.
Care e singura parte bună atunci când ţi se termină în acelaşi timp: un fond de ten, anticearcănul, mascara, crema de faţă şi demachiantul? Că se întâmplă atunci când e ofertă de 3 la preţ de 2 în drogherie. Lovely!

~ 13
  Şi aici a început "distracţia". Dar să explic puţin, să înţelegeţi de ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat. În locul din care iau de obicei autobuzul care mă duce spre casă (în staţia mare din centru ei au câte un loc pentru fiecare autobuz în parte, ca nişte peroane, fiecare număr se ia dintr-o anumită zonă a staţiei, nu vin mai multe trasee pe acelaşi loc) a venit un alt autobuz (alt număr) pe care scria numele cartierului în care stau eu... Să-i zicem Mucenic Road. Pe autobuz scria Mucenic. Am intrat, am platit şi am pornit. Am observat că o ia pe alt traseu şi speram să nu ocolească prea mult, pentru că eu mă grăbeam foarte tare. Trecea prin zone prin care eu nu trec foarte des şi eram fascinată, nici nu am observat cum trecea timpul. Totuşi, îmi dădeam seama că încă sunt departe de casă şi începusem să mă enervez. Deja ocolise prea mult, părea că ieşise din oraş pentru că se vedeau casele în depărtare. Părea, doar nu era nebun ăsta chiar să fi ieşit! Am făcut şi o poză să-i arăt soţului cât m-a ocolit nenorocitul ăsta... Punctele alea albe din depărtare erau casele din oraş.
 Când m-am uitat la ceas m-am speriat: trecuse jumătate de oră!!! Mi-am zis că e ceva necurat la mijloc aşa că l-am sunat pe soţ să-i spun şi mi-a dat bomba: există şi un orăşel cu numele Mucenic la distanţă de  o oră de oraşul în care stau şi probabil eu mă îndreptam spre el. What??? Dar eu trebuia să ajung urgent acasă să fac mucenicii!! Am vorbit cu şoferul care n-a avut niciun fel de compasiune faţă de mine şi îmi tot spunea că e greşeala mea că am zis că merg în Mucenic, nu pe Mucenic Road. AAAAA!! De unde era să ştiu eu că există şi un oraş cu acelaşi nume şi mai ales, că autobuzul se ia de acolo? Nu mai puteam de nervi. Practic am fost nevoită să merg până la capăt, şi de acolo să iau alt autobuz înapoi spre casă. Deci în total 2 ore de plimbat aiurea când eu aveam multă treabă acasă...

~ 14 
Norocul meu a fost că următorul autobuz a venit imediat, dar nu vreţi să ştiţi cât de supărată am fost. În oricare altă zi dacă s-ar fi întâmplat nu mi-ar fi părut rău... Oraşul şi zonele din jur sunt incredibil de frumoase, numai în filme mai văzusem aşa ceva, dar nu aveam chef de poze, abia am făcut-o pe asta când a pornit autobuzul, ca să am ce pune aici. Acum îmi pare rău, dar cu toate astea o înţeleg pe Diana de ieri :P

~ 15 
Ajunsă în oraşul meu, am tras o fugă până la Lidl să cumpăr câte ceva.

~ 16 
Şi m-am apucat de aluat.

~ 17 
Creşte mititelul...

~ 18 
Multă migală...

~ 19 
...dar rezultatele au fost peste aşteptări. A fost prima dată când am făcut mucenici şi nu mi-a venit să cred că au ieşit atât de frumoşi. Şi gustoşi. Erau foarte buni şi fără miere şi nucă.

~ 20 
Am încerput şi "ornatul"

~ 21 
Gata! Mulţi, multă muncă, abia mai stăteam în picioare... Când să mă mai aranjez, coafez, cum să dansez?? Nu mai eram în stare să merg în club...

~ 22
Aşa că am ieşit doar să bem ceva bun şi apoi la un film. Am găsit un loc foarte drăguţ lângă cinema şi am stat puţin afară pentru că era vreme plăcută.
 Koko Colada <3

~ 23 
Bahama Mama <3

~ 12 a.m
Să luăm popcorn!!

~ 1 a.m
Am văzut Ride along, în care a jucat şi Dragoş Bucur. Drăguţă comedie.

~ 2 a.m.
Pizza la 2 a.m.... Măcar de 8 martie. Dar a fost una mini, nu s-a văzut azi la cântar :D

Şi cam asta a fost ziua de ieri. Voi cum aţi petrecut ziua de 8 martie? Sau şi mai important: voi aţi luat vreodată un autobuzul greşit??

18 comments:

  1. ce bine arata mucenicii! in zona mea nu se fac, dar nu as fi zis nu la unul :))
    cand am vazut poza cu masa ta de toaleta, prima data mi-au cazut ochii pe blush`ul mac :) e superb! :)
    mi-as lua si eu unul, dar am un estee lauder si perlele de la guerlain, si astept sa se termine estee lauder, apoi sa imi cumpar unul, ca altfel, imi cumpar unul nou si pe cele vechi le las deoparte si nu se mai consuma nimic :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt foarte buni mucenicii, iar eu nu-i fac din vreun motiv religios. Sunt catolică, iar la noi nu se fac. Dar îmi plac la nebunie şi doar din acest motiv i-am făcut. :)
      Blush-ul MAC e minunat. Şi rezistă foarte bine pe ten. Dar eu nu ştiu, se poate termina vreun blush? Că eu nu am terminat niciunul până acum :)) Bine, ce-i drept primul meu blush l-am cumpărat acum mai puţin de 2 ani, deci nu ar trebui să mă pripesc cu concluziile... :))

      Delete
  2. La fel ramane si masa mea dupa ce ma "dichisesc", da, da, da!!! :)):D
    Hai ca totusi a meritat tot efortul daca ti-au iesit minunatiile alea de mucenici;)). O data mi s-a intamplat sa iau tramvaiul gresit dar m-a dus exact in statia care trebuia, doar am ocolit putin mai mult :)). Nu mi s-a intamplat sa ies din oras fara sa stiu :)).
    Ce frumoasa e poza aia cu strada facuta din autobuz, parca ma duce cu gandul la Desperate Housewives... si iar imi pare rau dupa Wisteria Lane:))), iubesc serialul asta!♥
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am o scuză, locuiesc aici din 2012, cu mici pauze, deci nu ştiu tot oraşul, de asta nu mi-am dat seama. E un oraş foarte mare :P La mine nu a fost prima dată... ci doar prima dată când am ieşit din oraş :))
      Daaa...exact cu DH îi descriu şi eu mamei zonele de aici :)) Si mie îmi amintesc de serial, tare mult mi-a mai plăcut..

      Delete
  3. si eu sunt catolica :))
    eu sunt fana blush`uri , port blush cam din facultate, si am terminat pana acum cateva... un burjois, un revlon, si aproape se termina max factorul meu cremos... pe astea mi le amintesc...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, uite câte lucruri avem în comun!! :))
      Mie mi-a fost întotdeauna teamă de blush-uri, să nu cumva să aplic prea mult. Dar am învăţat să-l aplic, câte puţin. Şi acum aplic lejer, aproape niciodată nu se vede în poze. Am 4 deocamdată şi mai vreau...deci nu ştiu dacă voi termina prea curând vreunul :))

      Delete
  4. mai avem chestii in comun, o sa iti zic o data in privat :))

    ReplyDelete
  5. eu imi cumpar greu un produs, adica ma informez mult inainte, si nu imi place sa am prea multe pt ca nu le consum... asa, cand imi iau ceva, intr-adevar, doare la buzunar, dar un an doi scap :)) blush`ul estee il am de un an jumate, de ex.

    ReplyDelete
  6. Ce draguti sunt papuceii. La mine ar ramane masa asa, daca nu ar fi sotul meu care sa imi atraga atentia :)) Nu mi s-a intamplat sa incurc autobuzele inca, dar mi-a placut sa citesc aventura ta :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaa... soţul meu nu se bagă în treburile astea, din fericire. :))
      Te pup, Macy!

      Delete
  7. Foarte tare postarea ta. :)
    Acum sunt sigura ca poti sa razi putin de situatie.
    Ei, sa vezi noi ce-am patit in "tinerete". Asteptam trenul pentru a merge la mare: distractie, gasca, tot tacamul. Trenul intarzie, la un moment dat vine altul...unii ne intreaba daca acela e trenul care merge spre C-ta, noi le spunem da, radem de ei pentru ca s-au urcat in trenul gresit si cad colo... ce sa vezi? Ei s-au urcat in trenul care mergea la C-ta si noi l-am pierdut. :))))
    L-a luat pe urmatorul, evident fara locuri, privilegii sau altele dar...am ajuns intr-un tarziu la mareee. :)
    Pupici si sper ca te-am facut sa razi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Foarte tare...Dar cred că a fost mai amuzant aşa, aveţi de ce râde chiar şi acum :)) Şi eu mă amuz de păţania mea, deşi la momentul respectiv tunam şi fulgeram. :D

      Delete
  8. Era sa uit....
    Mucenicii arata demential!
    Yummmy. :)

    ReplyDelete
  9. La mine e și mai mare dezastrul după ce mă machiez că mai nou mă machiez în vârful patului... și în tot patul sunt înșirate minunățiile cu care mi-am pictat fața. :))
    Mucenicii arată delicios, a meritat efortul!
    Foarte tare pățania cu mașina greșită. :)) Eu am pățit-o de nenumărate ori, doar că n-am ieșit din oraș. Prima care îmi vine în minte e de când am fost a doua oară la facultate. M-am urcat în tramvaiul greșit care mergea pe același traseu până la penultima stație, care e cam la 3 minute de mers pe jos până la facultate. Și m-a duuus... de am mers apoi pe jos înapoi vreo 15 minute. :))

    ReplyDelete
  10. Nu aş putea să mă machiez în pat, ar însemna să o fac în faţa unei oglinzi mici şi nu pot. Cred că am capul prea mare. :)))
    Aşa e la început, până ne obişnuim cu drumurile, urcăm aiurea. Şi chiar după ce ne-am obişnuit există riscul să ieşim în afara oraşului :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...