Friday 21 March 2014

Machiajul zilei - Green is the way

De când am început să avem zile călduroase mă tot gândesc să folosesc în machiajul zilnic și nuanțe de verde. Mi-e dor. Acum 4-5 ani aveam zilnic altă culoare pe pleoape, mereu le alternam, iar preferata soțului, respectiv iubitului la acea vreme, era culoarea verde. În ultimii ani am preferat să merg mai mult pe culori naturale și nu prea am mai experimentat. Dar mi-am propus să schimb acest lucru cât încă mai sunt tânără. :))
Am vrut să realizez un machiaj de zi, folosind farduri din paleta cu 120 de culori, ca să-mi amintesc ce rezultat oferă; să exersez, într-un fel, pentru zilele în care nu am mult timp la dispoziție pentru a mă machia.
Socoteala din târg nu se potrivește cu cea din fața paletei... Când am văzut câte nuanțe frumoase de verde conține, nu m-am putut limita la una, două, ci am folosit 4. Astfel că până la urmă a ieșit un machiaj destul de intens care în niciun caz nu e porivit pentru o sesiune de shopping la prânz. Zic eu, e potrivit pentru un ceai la ora 5 și după. Mai devreme nu. Îmi place tare mult ce a ieșit, chiar dacă e contrasul destul de mare între farduri și culoarea părului meu (sinceră să fiu, nu prea mă interesează pe mine aspectul ăsta, dar să nu ziceți că nu am zis :)) ). Inițial am aplicat un ruj și gloss deasupra, având în vedere că se poartă buzele juicy, dar era prea mult. Așa că am optat pentru un roz prăfuit cu finish mat, toată atenția să fie concentrată asupra ochilor.









Pentru a mări intensitatea fardurilor pe pleoape am aplicat înainte o bază. Și cum nu aveam una verde, am folosit una bleo pentru că eram sigură că odată ce voi pune fardurile deasupra, nu se va  observa nicio tentă de albastru. Am început din colțul interior al ochiului cu nuanța marcată cu cifra 1, am continuat cu 2, apoi în colțul exerior al ochiul am blenduit cu nuanța 3. După ce am amestecat bine, bine culorile, în colțul ochiului exterior am aplicat nuanța 4 pentru pronfunzime. Pentru că nu era atât de inchisă cum aș fi vrut, am aplicat peste și puțin negru. Le-am blenduit ușor și am continuat cu gel eye liner, dermatograf și mascara. Restul produselor folosite vor fi menționate mai jos.



Produse folosite:
Față
Fond de ten L`oreal True Match
Anticearcăn Mybelline Instant Age Rewind
Pudra Soap&Glory One Heck of a Blot
Sleek Contour Kit
Blush MAC, Dollymix
Ochi
Primer pentru ochi e.l.f.
Kit pentru sprâncene e.l.f
Maybelline Color Tattoo Turquoise Forever
Paleta cu 120 de culori
L`oreal Paris Gel Intenza Eyeliner
Creion Rimmel Scandaleyes, black
Mascara L`oreal Volume Million Lashes Extra Black
Buze
Lipliner Rimmel 1000 Kisses Cappuccino
Ruj rimmel by Kate 101


Ce părere aveți de acest look? L-ați purta? Voi folosiți farduri verzi?

16 comments:

  1. Esti superba. Plus ca verdele merge de minune la parul rosu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Observ. Mă bucur tare mult că am încercat. Ms mult. :)

      Delete
  2. Foarte frumos machiajul, ma indragostesc tot mai mult de culoarea verde :D Si tu esti foarte draguta, iti sta foarte bine cu acest machiaj :)

    ReplyDelete
  3. Foarte frumos! Si merge de minune cu parul tau <3

    ReplyDelete
  4. e foarte fain contrastu intre ochii si par,esti frumoasa rau,sa nu iti schimbi culoarea la par :*

    ReplyDelete
  5. Ma uimesti de fiecare data cu curajul tau. :) Par rosu, pleoape verzi... interesant si iti shade foarte bine! Daca eram eu in locul tau, cu siguranta as fi aratat ca o curca, pentru ca nu am curaj sa port ceva indraznet si rezultatul ar fi fost un dezastru. Imi plac tipele curajoase si indraznete. Tot asa inainte! Pupic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, mă!! :)) Sunt sigură că te-ar prinde și pe tine bine o combinație îndrăzneață, trebuie să ai mai multă încredere. :) Mersi mult, pentru mine e doar machiaj, după cum spune și un make-up artist pe care îl admir: ”relax, it`s just make-up”. Îmi place să mă joc cu el...Măcar pe acest plan să fiu tupeistă dacă pe altele nu prea îmi iese. :) :*

      Delete
  6. Idealul meu de frumusete feminina de cand ma stiu: par roscat si ochi verzi. La tine e fardul verde deci merge!:)) Super ti-a iesit machiajul. Chiar zilele trecute ma gandeam si eu de cand n-am mai purtat ceva super colorat ca inainte. Si stii de ce? De teama comentariilor celor din jur. Cum dom'le sa ma duc eu machiata curcubeu sa iau copilul de la gradi, cum sa merg asa in parc, cum sa? Ete asa...cred ca dezgrop si eu 120-ul!:)) Thanks for the kick in the behind!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deena, tu știi foarte bine că atunci când vine vorba de machiaj, contează cum îl porți, cum îl combini și cum îl realizezi. Iar tu știi să faci toate astea, deci comentariile celor din jur chiar nu ar rebui să conteze pentru tine atât timp cât tu ai realizat totul cu bun gust.
      Cu plăcere, sper să vedem în curând și la tine un machiaj colorat. ;))

      Delete
  7. Si eu sunt indragostita de verde. Chiar ieri am purtat un machiaj verde+auriu= love. ;)))
    Arata foarte bine machiajul tau si ...m-am indragostit de sprancenele tale frumoase. ;))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Combinația verde-auriu e demențială! Ms mult!! :X :*

      Delete
  8. Îți stă foarte bine. Și îmi plac mult sprâncenele tale!
    Pupici :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...