Monday 10 March 2014

Dacă mi-ar dispărea toate produsele de machiaj - Leapşa

Dacă toate produsele de machiaj ar dispărea?!! Şoc şi groază! Haha!
Dacă ţi-ar dispărea toate produsele de machiaj din nu ştiu ce motiv, dar ţi s-ar oferi bani să-ţi cumperi din nou doar 10 produse din cele pe care le-ai pierdut, ce ai alege? Această leapşă a circulat mult timp pe youtube şi m-am gândit să o preiau şi să o dau apoi mai departe.
Să ştiţi că eu am luat acest tag foarte în serios şi chiar m-am chinuit să aleg între câteva produse. Par destule 10, dar când începi să le alegi îţi dai seama că ai mai fi vrut măcar 2-3...
Aşa că haideţi să vă spun ce am ales eu şi după poate îmi spuneţi şi voi ce aţi alege.


 Fondul de ten Revlon Colorstay.  E salvarea mea de câte ori am nevoie ca fondul de ten să reziste mai mult chiar fără ajutorul pudrei. Chiar dacă nu-l folosesc zilnic, trebuie să-l am mereu în colecţie. Are o putere de acoperire foarte bună şi menţine tenul mat mai bine ca oricare alt fond de ten (din cele încercate de mine până acum). Pentru că am ales acest fond de ten, nu am mai ales anticearcăn. Având în vedere că eu am de acoperit doar puţină roşeaţă în zona ochilor, acesta ar face faţă cu brio, şi în locul anticearcănului pot alege altceva.
Cum ar fi, primer-ul The Porefessional de la Benefit. Având în vedere că al meu e pe ducă, nu l-am mai folosit de fiecare dată când m-am machiat, iar diferenţa e enormă. Clar nu pot fără el. Maschează porii destul de bine şi chiar dacă e destul de scump, trebuie să investesc în altul.
Bronzer-ul de la MUA. E singurul bronzer decent pe care îl am. Parcă v-am mai spus, nu am început de mult timp să-mi conturez faţa, dar acum nu mai pot fără. I-am înţeles importanţa şi puteţi să mă criticaţi cât vreţi, dar dacă mă dau cu fond de ten, în mod obligatoriu apelez si la contouring.


Nu aş fi putut să nu aleg Kit-ul pentru Sprâncene de la e.l.f. Ştiţi cât de mult iubesc sprâncenele conturate iar acest kit face toată treaba pentru mine. Ceara aceea e minunată, ţine firele la locul lor şi ajută fardul să adere mult mai bine şi să reziste toată ziua. Cu siguranţă un produs care nu are cum să-mi lipsească.
Primer-ul pentru ochi de la e.l.f. este la fel de indispensabil. Îl folosesc absolut de fiecare dată când aplic ceva pe pleoape, chiar dacă e doar puţin tuş, altfel se împrăştie tot, dispare sau fardul se strânge în pliuri. Având în vedere că am pleoapele foarte uleioase, nu concep lipsa acestui primer.
De când am început să mă machiez cu regularitate, adică de prin liceu, nu ştiu dacă am ieşit de 10 ori din casă fără dermatograf aplicat. Mi se pare că arăt oribil fără şi dacă din cele 10 produse aş fi nevoită să aleg doar unul, cu siguranţă aş alege dermatograful. Mai exact Rimmel Scandaleyes care e waterproof şi rezistă chiar şi pe ochişorii mei sensibili care lăcrimează mereu. Unde mai pui că poate fi folosit şi pe pleoapa superioară, pe post de tuş...
Mascara L'oreal Volume Million Lashes. E cea mai bună mascara pe care am încercat-o până acum, cu
siguranţă. Şi e şi singura pe care o am. Nu folosesc decât câte o mascara pe rând, pentru că le termin cam în 3 luni, exact cât au ele termen de valabilitate de la deschidere. Ce-i drept, când se termină aceasta vreau să încerc alta din aceeaşi gamă, pentru că sunt curioasă, poate e una şi mai bună, dar dacă ar trebui să o recumpăr tot pe asta nu mi-ar părea rău.
Maybelline Color Tattoo. Iubirea mea pentru aceste farduri cremă e deja cunoscută, dar vreau să vă spun că în final am avut de ales între blush şi acest fard, aşa că am renunţat la blush!!! ATÂT de mult le iubesc. Pur şi simplu nu pot concepe să nu mai am măcar un Color Tattoo. Chiar dacă mai jos veţi vedea că am ales o trusă de farduri, On and On Bronze nu avea cum să-mi lipsească.


Paleta NAKED 2 este incredibilă. Nu numai că fardurile sunt de o calitate foarte bună,  dar culorile sunt foarte bine alese, le iubesc pe toate şi se pot crea o grămadă de look-uri atât pentru zi, cât şi pentru seară. Bonus, nuanţa Bootycall poate fi folosită şi pe post de iluminator, dacă tot nu am reuşit să includ unul în cele 10 produse. V-am zis eu că sunt puţine!
Şi în final, rujul. Cu siguranţă cel mai frumos ruj pe care îl deţin în momentul de faţă este Show Orchid de la MAC. Îl pot purta indiferent de oră, mi se potriveşte de minune, este foarte rezistent, aşa că a fost alegerea evidentă. Şi fiind o culoare atât de intensă, m-am gândit că îl pot folosi şi pe post de blush, având în vedere că nu a mai fost loc de unul. Old school!


Acestea au fost alegerile mele. Îmi pare rău că nu am putut alege un lipliner, blush, iluminator sau anticearcăn, dar cumva alegerile pe care le-am făcut pot suplini lipsa acelora.
Sunt tare curioasă, voi ce aţi alege? Iar dacă aveţi blog, vă rog să preluaţi această leapşă!

20 comments:

  1. Trebuie neaparat sa incerc Revlonul colorstay :( Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, dacă n-ai făcut-o până acum, chiar trebuie! :) :*

      Delete
  2. wow, ce mult imi place acest tag. Il preiau si eu cu siguranta :))
    http://hannelore-gurbet.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  3. Si eu sunt indragostita de o mascara de la L'Oreal,mai bine zis de periuta aceea si parca nu as mai incerca alta ,e vorba de Telescopic.
    Daca vrei sa incerci,ti-o recomand,cand ti se termina cea pe care o ai acum.
    http://1.bp.blogspot.com/-NDTZwXYJbUA/UAMwrh6mTMI/AAAAAAAAAes/hfk5gRgcjQc/s400/loreal-telescopic-mascara.jpg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc pentru sugestie, o să ţin cont. Să văd şi ce oferte au. :*

      Delete
  4. Haha, m-a speriat titlul! Cred ca o sa preiau si eu tag-ul..desi pare cam greu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Este greu, dar în felul ăsta realizezi şi ce iubeşti şi ce îţi trebuie cel mai mult. :)

      Delete
  5. Bronzerul de la MUA il folosesc si eu de vreo cativa ani, are o culoare potrivita tenului meu foarte deschis. Vreau sa incerc kitul de contur de la Sleek, insa nu reusesc sa il gasesc nicaieri, cred ca va trebui sa il comand online.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, nici eu nu am văzut în magazine kit-ul de la Sleek până acum. Mi-a lipsit o perioadă kit-ul de la e.l.f. şi aş fi vrut să-l iau pe acela. :)

      Delete
  6. Ce tag drăguț. M-ai pus pe gânduri. :)) Trebuie să-l preiau și eu, dar cred că-mi va lua ceva timp să mă hotărăsc doar la 10, sunt prea puțineee!
    Primer-ul e.l.f. clar va fi și la mine în listă.
    Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, chiar sunt puţine, deşi soţul nu mă credea când i-am spus. :))

      Delete
  7. Primerul ELF e mana cereasca. ;))
    Visez si eu la o paleta Naked, toata lumea o iubeste. :)
    La capitolul contouring lucrez si eu si -mi place tare, tare mult efectul.
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, paleta NAKED e incredibilă <3 Sper să ţi-o poţi procura cât mai curând. :*

      Delete
  8. fdt revlon si benefit porefessional am si eu mereu.pupici

    ReplyDelete
  9. Vai, cat e de frumos rujul de la MAC!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e o culoare teribil de frumoasă! :)

      Delete
  10. Eu as putea trai cu 3 produse fara nici o problema: un rimmel bun, un ruj frumos si crema nuantatoara BB de la avon (matte). Nu-mi trebuie nimic altceva, dar vreau sa incerc kitul acela mult laudat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ești o norocoasă, mi-ar plăcea și mie să pot face asta. Aș economisi timp și bani :D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...