Sunday 12 January 2014

Produse terminate #2

Nu credeam ca va veni atat de repede timpul unei alte postari cu produse terminate, nu sunt genul care termina foarte repede un produs, sau cel putin nu am constientizat asta pana acum... Vara trecuta cand am plecat din Romania, mi-am lasat aici cateva produse pe care le folosesc in mod constant pentru ca erau pe terminate. Cand m-am intors acum, am inceput sa le folosesc pe acelea ca sa le pot termina pana  ar fi iesit din termenul de valabilitate. Acum imi dau seama ca informatia aceasta este absolut irelevanta pentru voi, dar la alta introducere nu ma pot gandi #veryprofessional



Effaclar K. V-am vorbit despre aceasta crema si in primul articol cu produse terminate (aici). Nu o sa mai insist, si acest tub a facut ce facea si celalalt. Din pacate se termina cam repede, ma tine maxim 2 luni, de aceea apare si aici.
Hydraluron...My dear, dear Hydraluron. S-a terminat si acesta cand ma asteptam mai putin. Tubul e inselator si nu-ti dai seama cat produs mai e inauntru. Din pacate voi sta cateva saptamani fara el. Am vorbit mai pe larg despre el in postarea cu favoritele lunii noiembrie. Pe scurt, ca sa nu ma injurati ca va trimit colo si dincolo, e un ser sub forma de gel pe care-l aplic inainte de crema hidratanta si care ajuta ca hidratarea sa patrunda tenul in profunzime. 
Nivea Q10 Anti-Wrinkle Eye Cream. Cautam o crema pentru ochi, cu ceva beneficii impotriva ridurilor si ochii mi-au cazut pe aceasta pentru ca era cea mai ieftina. Bad, bad girl! Mi-am zis ca e provizoriu, pana cand mai strang niste bani sa-mi iau una mai buna, dar comoditatea si-a spus cuvantul si am apucat sa o si termin. M-am impacat bine cu ea, hidrateaza bine zona din jurul ochilor, o foloseam seara si dimineata si nu lasa filtru gras, deci puteam sa aplic machiaj imediat. Cat despre proprietatile anti-wrinkle...sa fim seriosi! Nu o s-o mai cumpar, vreau ceva mai bun...
L`oreal True Match. O iubire foarte veche de-a mea, un fond de ten care se apropie de perfectiune. Nici nu mai stiu prin cate sticlute de acestea am trecut. Cu siguranta nu-mi va mai lipsi, atat timp cat se va mai fabrica.
Rimmel Wake Me Up. Un fond de ten cu care, contrar asteptarilor, ma inteleg minunat. Spun "contrar asteptarilor" pentru ca aceste formule pentru un ten luminos nu se impaca cu tenul gras. Atat el cat si True Match au facut parte din favoritele anului 2013. Am si o postare  cu aceste favorite, dar nu va mai dau link, mai astept cateva minute fraze. :D
Rimmel Stay Matte Powder. Nu voi insista prea mult asupra ei pentru ca va aparea intr-o alta postare cat de curand si-mi voi exprima acolo toate sentimentele negative in ceea ce o priveste. Nu e terminata, dar dupa cum vedeti nici nu mai poate fi folosita. Nu mentine tenul mat deloc, desi chiar si dupa cum ne sugereaza denumirea, pentru acest scop a fost conceputa. To be continued...



Nuantatorul Loncolor Trendy Colors R6 e cel care mi-a pastrat culoarea rosie vie a parului. Nu am putut poza un plic gol pentru ca e incredibil de messy, dar avand in vedere faptul ca am trecut prin vreo 6 astfel de plicuri de cand sunt in Romania, m-am gandit sa-l mentionez. Are o culoare foarte frumoasa si se aplica foarte usor, dar din pacate dupa doua spalari iese din par aproape de tot. Bine, poate influenteaza si faptul ca parul meu este decolorat. 
Samponul uscat Batiste. Am vorbit destul despre el pe acest blog, nu mai intru in detalii...again! Am doua tuburi consumate pentru ca folosesc mai multe in paralel. Au mirosuri diferite si le alternez. Dar stati linistite, am terminat doua si mai am provizii. Mi-am facut stoc la mama sa nu raman vreodata fara. 
Deodorantul Rexona. Nu mai folosisem Rexona de prin liceu dar acum cateva luni am zis sa-i dau iar o sansa pentru ca nu mai eram multumita de deodorantul meu si chiar m-a impresionat. A facut fata pana si caniculei de vara trecuta, deci merita toate laudele mele. 
VO5 Give Me Texture. Am avut o relatie love-hate cu acest produs, dar acum ca s-a terminat pot trage concluziile la rece: nu mi-a placut. Din pacate facea parul crispy si dupa ce il foloseam, eram obligata cel tarziu urmatoarea zi sa ma spal pe cap pentru ca mi-era imposibil sa-l mai pieptan. Pe moment isi facea treaba, imi oferea textura de care aveam nevoie dar in acelasi timp ma rugam sa nu-mi puna cineva mana pe par sa simta ca-i sarma.
Lotiunea micelara de la L`oreal. Un alt produs minunat care se termina extrem de repede, din pacate. Am vorbit despre el in nenumarate randuri, printre care si aici. (Sper ca au fost destule fraze...)

Later edit:

Primer-ul pentru ochi de la e.l.f. Am zis de atatea ori cat de minunat e si cat de mult ajuta fardul sa nu se stranga in pliuri. Recomand, recomand, recomand!
e.l.f. Waterproof Eyeliner Pen. Daca imi amintesc eu bine, l-am avut si in prima postare cu produsele pe care le-am terminat. L-am comandat acum 3 saptamani din nou pentru ca imi place la nebunie, dar de data aceasta am fost putin dezamagita. Negrul nu era la fel de intens cum stiam eu...Dar nici nu mai conteaza pentru ca pentru a treia oara, nu am pus capacul bine si s-a si uscat! Sunt incredibila!
Jillian Dempsey for Avon Professional Eye Smokifier. Un fel de tus de ochi in varianta pudra. Nu prea stiu cum sa-l descriu, cert e ca a fost bestial, o alternativa la clasicul tus sau liquid liner. Din pacate il aveam deja de cativa ani si mi-a fost teama sa-l mai folosesc. Nici nu stiu, oare se mai gaseste sau a fost doar editie limitata?
Rimmel Extra Super Lash. Funny story, am plecat intr-o zi spre serviciu si in drum spre microbuz mi-am dat seama ca uitasem sa  aplic mascara. Si ochii fardati fara mascara nu prea arata bine, mai ales ca munca mea presupunea sa stau in fata catorva zeci de ochi atintiti catre mine. Asa ca am intrat in primul magazin din drumul meu care avea si produse de make-up si singura mascara care suna bine dintre toate era aceasta. Nu mi-a placut deloc, unea genele intr-un mod odios, dar am continuat sa o folosesc pentru genele de jos pentru ca e waterproof si pentru acelea folosesc doar o varianta rezistenta la apa. Nu am terminat-o, evident, dar e deschis tubul deja de foarte mult timp si trebuia aruncat.
Collection Extreme Eyeliner. Un produs destul de laudat de englezoaice, care mi-a placut si mie pana am iesit intr-o seara in care batea vantul destul de tare si in consecinta, mi-au lacrimat ochii destul de mult. Cand am ajuns acasa, am constatat ca a mea codita frumoasa se imprastiase pe toata pleoapa si machiajul meu era distrus. Nu-i mai dau nicio sansa, la gunoi cu el!
Collection Lasting Perfection Concealer. Un concealer genial de aplicat peste imprefectiuni, pete rosii sau cosuri. Nu-mi va lipsi niciodata din colectie, mai ales ca e foarte ieftin. Din pacate nu mi se pare foarte bun pentru zona din jurul ochilor, e prea gros si evidentiaza liniile fine atunci cand rad. Si eu rad mult. :D


Folositi vreunul dintre aceste produse?

8 comments:

  1. Din tot ce ai terminat doua mirari am si eu. 1. Nu pot crede ca nu te-ai impacat cu Stay Matte!:)) La mine e pudra HG de ani de zile, nici nu mai stiu cate am consumat. Bine, adevarul e ca eu am tenul mixt cu tendinte usurele de ingrasare. Si asta poate fi o explicatie. 2. Cat de iute termini micelara L'oreal? La mine tine o sticla cam 2 luni jumate si o folosesc zilnic. I am puzzled!:)) Si ca amuzament, acum vreo 5 ani cand am folosit eu nuantator din ala la plic, tot roscat m-am trezit ca nu mai reusesc sa il scot din par nici cu politia. Nici vopseaua nu imi tine cat a tinut nuantatorul ala. Dupa vreo 3 luni eu inca aveam pete rosii prin par! Ai fost harnicuta la consumat! Bravo!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1. La mine tenul nu are tendinte de ingrasare, ci chiar se ingrasa...:)) iar pudra aceasta laudata de toti nu face nimic. Nu amana procesul nici macar cu jumatate de ora. Cu sau fara ea, tenul meu luceste la fel de repede :( Sunt foarte suparata la ea, numai cu mine nu vrea sa colaboreze!
      2.Lotiunea asta micelara nu m-a tinut vreodata mai mult de 3 saptamani...Mi se pare incredibil ca te tine atat de mult. Vreau si eu! Poate si faptul ca risipesc o gramada e un motiv..mereu se scurge pe dischete mai mult decat as vrea.
      Cat despre nuantator...dupa cum am mai spus sigur influenteaza si faptul ca parul meu e decolorat. Nu mai adera la fel vopseaua. Cel putin asa mi-a zis coafeza. Tu sigur l-ai pus pe parul natural si aia e alta mancare de peste..;))

      Delete
  2. hmm, cand imi termin fondul de ten il iau pe cel de la L'Oreal :D:x
    M-ai facut curioasa in privinta pudrei matifiante.
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sa-l iei. Toata lumea e multumita de True Match. :)

      Delete
  3. sunt curioasa in privinta fondului de ten de la Rimmel.
    eu doar ce am terminat Match Perfection si ma gandesc sa incerc ceva tot de la ei:)
    te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu sunt foarte multumita de el si e perfect in anumite zile...Mai citeste review-uri inainte, sa stii sigur ce cumperi. Eu il recomand oricum :)

      Delete
  4. Pot sa te laud din nou?
    esti harnica, nu gluma! ;))
    Si eu folosesc micelara L'oreal si mi se pare exceptionala. :)
    Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...