Friday 31 January 2014

Produse de pe piata din Romania pe care TREBUIE sa le incerci #2

Hello, again! Am vorbit in postarea de ieri mai pe larg despre ceea ce urmaresc prin aceste articole, asa ca nu are rost sa mai bat campii si acum. Gasiti tot ce vreti sa stiti aici. Pe scurt, voi vorbi despre produse foarte bune care pot fi achizitionate in Romania si pe care vi le recomand din tot sufletul. 

E.l.f. Eyelid Primer. Mie tot nu-mi vine sa cred ca un produs atat de ieftin poate fi atat de bun. L-am incercat si pe cel de la Urban Decay, cel care e atat de laudat si va spun sincer ca nu exista nicio diferenta in afara de cea de pret. Primer-ul acesta de la e.l.f. costa doar 8 lei si face o treaba foarte buna. Impiedica fardul sa se mai stranga in pliurile pleoapei ore intregi. Muuulte ore. Ca sa nu mai spun ca nuanta fardului aplicat peste acest primer este mult mai intensa. 
Tot un produs e.l.f. care deja a beneficiat pe blog-ul meu de un review este Kit-ul pentru sprancene.  Contine o ceara si un fard cu care iti poti contura sprancenele facandu-le sa arate ingrijit si naturale in acelasi timp. Mi se pare cel mai usor mod de a-ti contura sprancenele intr-un timp destul de scurt. 


Mascara L`oreal Volume Million Lashes. Cred ca in Romania vine cu o denumire usor schimbata din ce am vazut eu pe site, dar nu e mare diferenta. O puteti identifica usor. Cred ca o pot numi cea mai buna mascara de tip drugstore pe care am incercat-o. Mi-a placut de la prima aplicare si asta se intampla extrem de rar in cazul meu pentru ca toate mi se par prea lichide in prima faza. Am tot incercat sa-i pregatesc un review,  dar nu-mi ies poze concludente si ar fi pacat sa nu-i scot calitatile in valoare asa cum ar merita. Alungeste, separa genele, le ofera volum si te lasa cu niste gene superbe cu aspect natural. O iubesc!


Maybelline Color Tattoo. Cateodata stau si ma gandesc ce faceam inainte sa apara aceste farduri crema... Bine, exagerez, dar vreau sa intelegeti cat de bune si utile sunt aceste produse. Nu numai ca pot fi folosite ca atare, scapandu-ne de grija de a folosi mai multe culori pe pleoapa, de fardul cazut pe pometi, de blenduit-ul cu pensula minute in sir, dar pot fi aplicate sub un fard pulbere si bum! culoarea acestuia este mult mai intensa, mai frumoasa! Le consider un must have. Puteti gasi swatch-uri si un review complet al lor aici. Aproximativ 27 de lei.


Rimmel Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal. Este creionul dermatograf cu care ma impac cel mai bine. Mult timp am cautat un creion care sa nu dispara imediat ce-mi lacrimeaza usor ochii si care sa fie de un negru foarte intens. Acesta este perfect, foarte cremos, in consecinta se aplica extrem de usor fara sa fie nevoie sa insist, foarte pigmentat, rezista cateva ore bune, nu se intinde absolut deloc odata ce s-a uscat si este si foarte rezonabil ca pret pentru ceea ce este: 18 lei. Vine in mai multe culori dar eu il am deocamdata doar pe negru. 
La fel de bun este si creionul Avon Super Shock, pe care din pacate,  nu am reusit sa mi-l comand pentru ca nu apare in ultimul catalog. 


Produsele Sleek sunt foarte bune si rezonabile ca pret. Este musai sa incercati ceva de la ei. Fardurile sunt foarte bune, pigmentate, nu sunt prafoase, se intind usor si rezista pe pleoapa incredibil de mult. Ca sa nu mai spun cat de frumoase sunt culorile. Blush-urile sunt extrem de ieftine si la fel, pigmentate si au niste culori superbe. Eu sunt indragostita de ele. Iar rujurile sunt o surpriza nemaipomenita pentru mine, m-am ferit mult timp de ele (habar n-am de ce) iar acum vreau toate culorile care mi se potrivesc din gama lor. Au culori deosebite care rezista foarte bine pe buze si iti dau impresia ca folosesti un ruj foarte scump. Cred ca orice as incerca de la Sleek m-ar multumi. Urmatorul produs pe lista mea de la ei este kit-ul cu bronzer si iluminator. Am auzit numai lucruri bune despre el si de abia astept sa fie al meu.  


Aceste fonduri de ten trebuie musai incercate. Sunt total diferite dar satisfactia e aceeasi. Recomand fondul de ten Revlon Colorstay in special persoanelor cu tenul gras. Dar nu numai, pentru ca din cate stiu eu vine si cu o formula pentru ten normal. E cel mai rezistent fond de ten pe care l-am detinut vreodata, nu stiu ce m-as face fara el. Cel de la Rimmel, Wake Me Up, e minune in sticluta, in special pentru persoane cu ten uscat-normal. Pana si eu cu tenul gras il iubesc. E diferit fata de altele, ofera un look foarte fresh si chiar merita sa faca parte din colectia voastra.
As fi vrut sa-l includ aici si pe iubitul meu True Match de la L`oreal dar sincer, nu stiu daca se comercializeaza in Romania. Daca da, la urmatoarea postare de acest gen va fi primul pe lista. :)


Tratament Farmec cu vitamina B5. Daca aveti unghii care se rup sau se exfoliaza usor acesta este produsul perfect pentru voi. Nu stiu cum reuseste, dar de cate ori ma tin de tratamentul cu el unghiile mele arata altfel. Nu trebuie decat sa fie aplicat pe unghia curata timp de cateva zile si veti vedea schimbarea. O sa va treziti cu unghii lungi si sanatoase. Drept sa spun eu l-am folosit si pe sub oja si tot si-a facut efectul. Prima data l-am folosit dupa ce mi-am dat jos unghiile cu gel care imi distrusesera unghia naturala. Si imediat si-au revenit. Mie nu-mi va mai lipsi niciodata acest produs. 8,9 lei.


Si daca tot a venit vorba despre produse pentru unghii, sa va spun cate ceva si despre oje. Mie mi-e tare drag sa-mi cumpar ojele din Romania, sunt mult mai ieftine decat in Anglia si selectia e foarte mare. Am inclus in poza marcile care-mi plac cel mai mult (trebuia sa apara si Colorama de la Maybelline dar cred ca s-a jucat motanul meu cu sticluta si nu am sesizat ca nu am pus-o la pozat). Printre marcile preferate mentionez: Farmec, Golden Rose, Farmasi, Astor, Miss Sporty, Rimmel. Oje bune, rezistente, culori moderne si preturi foarte decente. 


Pensulele Real Techniques. Daca iti place sa te machiezi, iai nevoie de pensule bune. Iar in ceea ce priveste raportul calitate-pret acestea sunt cele mai rentabile. Unde mai pui ca sunt si cruelty free? Absolut fiecare pensula RT isi face treaba bine. Sunt moi, deci delicate cu zonele pe care le folosesti si sunt astfel concepute incat sa serveasca fiecarui scop. Doar sunt create de un make-up artist de renume. Le iubesc si nu ma las pana nu am toata colectia. Imi sunt tare dragi. 


Asadar, acestea au fost propunerile mele de produse pe care trebuie neaparat sa le incercati. Mi-e greu sa cred ca nu veti fi multumite de vreunul dintre ele, dar nu se stie niciodata. Insa merita riscul, credeti-ma. 


Va face cu ochiul vreun produs mentionat in acest articol? La figurat vorbind, oricat ar fi ele de bune, cu ochiul nu au invatat sa faca. :D

16 comments:

  1. am fard cremos elf si imi place mult,merita incercate si alte produse, da. am fdt wake up, da, love it.pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super, sunt produse tare bune, intr-adevar! Pupicei :)

      Delete
  2. Si mie imi place tare mult primer-ul de la Elf♥

    ReplyDelete
  3. eu trebuie sa imi cumpar numaidecat tratamentul pentru unghii de la Farmec. Am citit numai de bine si imi trebuie cu siguranta! :-*

    ReplyDelete
    Replies
    1. E un produs minunat, o sa te convingi. :) :*

      Delete
  4. True Match e Accord Parfait in Romania, doar denumirea difera, in Franta tot asa se numeste. Cica ar fi diferente intre cele doua, eu nu am incercat decat cel din Romania si este foarte lejer pe fata, il ador pe langa Colorstay care e mai gros. Dintre preferate is Elf primer, Color Tattoo care le-am cumparat din Anglia pentru ca in Ro inca nu era lansate, mascara Million Lash care le-am avut pe toate in afara de ultimu aparut, si RT pe care le adooor, deocamdata am doar cateva dar imi propun sa cumpar si restu:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serios, True match e Accord Parfait in Ro? Eu am incercat acum cativa ani Accord P. pt ca ni se mai gasea True Match la noi dar nu mi s-a parut la fel de bun... Se pare ca avem multe produse preferate comune. :) :*

      Delete
    2. Pai de 1 an si ceva si-a schimbat sticluta si s-a schimbat si formula, arata exact ca true mach acuma. mie imi place mult fdt.

      Delete
    3. Aaa...inteleg. Eu incercasem AP de aici acum mai bine de 3 ani...

      Delete
  5. Pensulele Real Techniques. tare dragi imi sunt iar eu nu am asa pensula de calitate mai mult ai cade puful si ma enerveaza de mor sa stau la jumulit cand ma grabesc -de unde mai exact le ai lua un link ,un pret nu se vand si la bucata eu cu una mas descurca ..am buget redus la maxim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu le-am luat din Anglia, dar in Romania se pot comanda online de pe www.makeup-shop.ro Unele se vand la bucata, altele la set. :)

      Delete
  6. Trec pe lista kit-ul de sprancene e.l.f. si creionul de la Rimmel.. m-ai facut curioasa, chiar am fost tentata de ambeke, apoi am uitat de ele.
    In rest, am o buna parte din ce ai prezentat si sustin faptul ca sunt de incercat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si mie mi se mai intampla sa imi doresc ceva si apoi sa uit sa cumpar ;))

      Delete
  7. Am si eu primer-ul asta de la Elf dar...nu il pot lauda chiar asa de mult cum ai facut-o tu :)) Chestia e ca e diferenta de la om la om, poate tu nu ai pleoapele asa de uleioase si de-asta rezista. Chiar si asa, mi se pare cam exagerata comparatia dintre acest primer si cel de la Urban Decay. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am zis in multe din postarile mele ca ce functioneaza pentru mine s-ar putea sa nu functioneze pentru altii. Mi se pare normal, suntem toti diferiti. :P Iti inteleg punctul de vedere, dar eu efectiv il iubesc si pentru mine e un produs minune pentru ca nu m-as fi gandit vreodata ca o sa pot sta ore intregi cu fard pe pleoape fara sa se stranga. Si jur ca nu vad nicio diferenta intre acesta si cel de la UD, chiar n-as avea de ce sa mint, nu ma plateste nimeni. :)) Dar am zis mereu ca apreciez si parerile diferite, astfel cei care citesc pe aici si nu au incercat produsul X, isi pot face o idee mai buna despre produs si pot lua apoi decizia daca vor sa investeasca sau nu in el. :) :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...