Friday 17 January 2014

NOTD - sparkling blue

Zilele trecute v-am intrebat pe pagina mea de facebook ce ati dori sa public pe blog mai intai dandu-va 3 optiuni,  si cateva dintre voi ati spus ca ati vrea sa vedeti manichiura din acea zi. Cum nu vreau sa-mi dezamagesc niciun follower, o postez acum si sper sa va placa. :)

Pentru ca in ultimele saptamani am avut pe unghii numai nuante de rosu, negru, auriu si argintiu, am vrut ceva total diferit asa ca m-am oprit la albastru. Nu am putut renunta insa la sclipici, parca de asta nu m-am saturat asa ca am combinat cel mai deschis bleo pe care il detin (Golden Rose Rich Color 15) cu minunatia aceasta de la Flormar (Flormar Supershine Miracle Colors U25)
Rezultatul imi place la nebunie, este exact ceea ce-mi doream iar afara, in lumina soarelui, sclipiciul capata tot felul de nuante si ma trezesc ca merg pe strada si imi admir unghiile in loc sa fiu atenta la ceea ce se intampla in jurul meu. Not good, but pretty. :D Desi am facut pozele in fata geamului, aparatul meu nu a reusit sa suprinda "minunea", asa ca va las doar sa va imaginati cat de frumos arata in realitate sau sa incercati si voi combinatia aceasta si sa va convingeti singure.






12 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...