Saturday 25 January 2014

Leapsa: Culorile curcubeului

Pentru ca zilele astea vom auzi numai despre zapada in jurul nostru, m-am gandit sa va aduc in atentie curcubeul!
Nu stiu daca acest tag a fost "in voga" in blogosfera romaneasca. Avand in vedere ca eu sunt relativ noua in breasla, mi-au scapat multe lucruri. Cu toate acestea, stiu ca a fost foarte popular pe youtube si m-am gandit ca ar fi amuzant sa-l fac si eu.
Practic, trebuie sa alegem cate un produs preferat care sa fie reprezentatul fiecarei culori din curcubeu. Nu trebuie sa aiba culoarea respectiva produsul in sine, ci chiar si ambalajul.

Rosu 
Primul impuls a fost sa aleg rujul rosu preferat, apoi mi-am dat seama ca produsul rosu pe care il iubesc cel mai mult, e cel care imi ofera culoarea rosie a parului. Logic, nu? Asa ca am sa aleg vopseaua Majicontrast (o alternez cu L`oreal HiColor Highlights for Dark Hair Only. Fac acelasi lucru, dar o folosesc pe cea pe care o pot procura mai usor si mai repede. Pe ambele le comand online). Nu e cea cu care ma vopsesc  pe lungimea parului mereu, ci cea cu care imi vopsesc radacinile. Nu e o vopsea obisnuita, care doar coloreaza firul de par. Majicontrast se amesteca cu un decolorant si aplicata pe par decoloreaza usor si in acelasi timp vopseste parul rosu. Cool, nu?


                                                                          Orange
Nu m-as fi asteptat ca aceasta sa fie cea mai grea categorie. Chiar m-am chinuit sa aleg pentru ca aveam foarte multe preferate... portocalii. Castigator a iesit fondul de ten Wake Me Up de la Rimmel. L-a invins la mustata pe rujul portocaliu de la Sleek (Papaya Punch). Imi place la nebunie efectul pe care mi-l ofera acest fond de ten. Si chiar daca mi se ingrasa tenul mai repede decat atunci cand folosesc alte fonduri de ten, tot il iubesc. E perfect pentru zilele in care tenul e lipsit de viata, in care eu sunt obosita si nu am chef de machiaj. Ma arata mai treaza, exact cum sugereaza si numele.


Galben
Alta categorie grea, desi nu am foarte multe produse galbene. Aici am ales fardul crema Color Tattoo de la Maybelinne in nuanta On and on Bronze. Nu e un galben propriu-zis, ci un bronz-auriu. Eu spun ca se incadreaza :P Ador aceasta nuanta pentru ca merge oricand, in timpul zilei sau seara, nu conteaza. Si e o nuanta care scoate in evidenta nuanta ochilor mei. Despre calitatea acestor farduri nu mai are rost sa vorbesc, am un review complet daca va intereseaza -> click pentru review.


Verde
Pentru verde am ales primer-ul Porefessional de la Benefit. Mi-am dat seama ca desi nu e perfect si nu-mi camufleaza porii in totalitate, sunt dependenta de el. Sa va zic si o povestioara: intr-o zi ma grabeam foarte, foarte tare si nu stiam ca urma sa ies. Asa ca nu am mai avut timp sa aplic acest primer. Pe drum, am tot vazut-o pe mama ca se uita stramb la mine si ma gandeam ca iar nu-i place rujul pe care l-am folosit (asta se intampla destul de des... ). Pana la urma am intrebat-o ce nu-i place si mi-a zis ca e ceva ciudat cu fata mea, ca pometii arata ciudat si ca nu am intins bine fondul de ten in acele zone. Mi-am dat seama imediat ca de fapt lipsa primer-ului Porefessional lasa porii mei sa se arate cu nerusinare si aspectul general al tenului nu mai era unul placut. Pana nu apare un primer de genul acestuia mai bun, acesta nu-mi va mai lipsi.


Albastru
Desi pare boring si mai bine ar fi dat un fard albastru (pe care le ador, nu ma intelegeti gresit), am fost nevoita sa aleg cu capul si nu cu inima si am ales acest exfoliant de la Garnier. Am mai vorbit despre el si cand am mentionat favoritele anului 2013. Produsul dinauntru + periuta din capat au facut minuni pentru tenul meu si am ajuns dependenta de acest produs.


Violet/mov
Aici nu voi un include un produs anume, ci fardul mov in general, fie ca vine sub forma de praf, gel sau pigment. Ador sa port farduri mov la orice ora din zi si din noapte, asa ca aceasta era o alegere evidenta.


Tag-ul cere sa includem si categoria "multicolor" sau o alta culoare care ne place.
Eu voi alege multicolor si aici voi include samponul uscat Batiste. Daca ati mai citit din postarile mele v-ati saturat sa-l tot mentionez. Daca sunteti cititoare noi... va rog sa cititi si alte postari din urma ca sa nu le exasperam pe cele deja fidele. :))


Le invit pe cele care nu la-u facut, sa-l faca. Nici de data asta nu voi numi anumite persoane, poate ca l-au facut deja. :)
Voi ce optiuni ati avea pentru fiecare culoare?




14 comments:

  1. Interesanta leapsa, poate o voi face si eu saptamana viitoare. Sa vad ce produse am disponibile pentru fiecare culoare :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigur gasesti, si eu am crezut la inceput ca nu am destule. ;))

      Delete
  2. draguta postare!
    vad ca ai multe farduri mov:D
    te pup
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. Si mie imi plac fardurile mov. Guilty as charged!:) Cred ca o sa incerc si eu sa preiau leapsa asta daca o sa gasesc ceva la fiecare categorie!:)) Pentru ca....hello rainboooow!:P Si daca cumva mai aveam dubii daca sa imi iau sau nu Wake Me Up cand termin fondul de ten actual (n-aveam dubii dar sa zicem...), m-ai convins tu inca o data ca I NEED IT IN MY LIFE!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acum ar fi culmea sa nu-ti placa. :)) Culmea, pt ca n-am auzit pe cineva pana acum sa se planga de el. Abia astept varianta ta de rainbow :D :*

      Delete
  4. Fenchiu pentru postare si idee de postare pe blogul propriu si personal. Pana gasesc curaj sa scriu cele doua postari pe care le am in caput, o sa va incant (sau nu) cu acest tag. :)) Deci maine am treaba, sa inteleg... :)) Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca-s postari pentru care iti trebuie curaj inseamna ca vor fi super. Abia astept. Si de abia astept si tag-ul. :) :*

      Delete
    2. Da, sunt niste postari despre niste produse care m-au scapat de anumite probleme. :) Gata tagul, te astept in vizita pe la mine. :*

      Delete
  5. Simpatic foc tag-ul tau.
    O sa-l preiau si eu. :D
    Poti sa ne exasperezi cu Batiste-ul, eu il visez de muuuult. :))
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Ok, o sa tin cont de faptul ca am dezlegare. :)) :*

      Delete
  6. chiar imi place tag-ul acesta foarte mult. Cred ca il voi prelua si eu:))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...