Wednesday 22 January 2014

Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick - review

Trebuie sa recunosc faptul ca nu am mai incercat niciodata un ruj de la Golden Rose, dar cum l-am tot vazut ridicat in slavi pe bloguri, am devenit foarte curioasa, si cand am dat de el intr-un magazin nu am mai stat pe ganduri. Mi-am ales nuanta 10 din gama Ultra Rich Color Lipstick si m-a costat doar 16 lei. Este un roz deschis, sidefat. Nu aveam niciun ruj cu o astfel de culoare. :D

Am ramas placut surprinsa de ambalaj, mai ales ca este vandut si intr-o cutiuta tare dragalasa, ceea ce e surprinzator pentru un ruj atat de ieftin.


M-am abtinut cu greu sa nu-l aplic pe buze pana sa-i fac pozele, dar am acceptat fapul ca aceasta este una dintre corvoadele la care sunt supuse cele care au un blog de beauty (chinuite mai suntem!). Asteptarea a meritat pentru ca dupa ce l-am aplicat pe buze, am uitat imediat de tot chinul.
Este foarte, foarte cremos, se aplica usor si uniform pe buze, are o textura consistenta, daca pot spune asa. Rezista destul de mult pe buze si desi la inceput pare usor lipicios, senzatia aceea se duce treptat. Astfel ca dupa ceva timp de purtare nici nu l-am mai simtit si am ramas surprinsa cand am observat uitandu-ma in oglinda, ca inca mai aveam ruj pe buze.


Swatch pe mana in 2 lumini diferite (pozele sunt facute fara blit)


Altceva nu mai am de adaugat, in afara de faptul ca sigur voi mai trece pe la standul Golden Rose sa vad daca ma atrag si alte nuante.

Voi ati incercat rujurile Golden Rose? Va plac?

14 comments:

  1. au trecut ceva ani de cand nu am mai folosit niciun produs golden rose... la un moment dat parca au disparut, dar vad ca au revenit in mare forta :)
    trebuie sa recumpar si eu un ruj de la ei, au fost rujurile preferate cand eram studenta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu stiu de ce le-am ocolit mereu... Poate pentru ca nu suna pompos "golden rose"? Nu-mi explic ;))

      Delete
    2. nici ojele nu erau de lepadat... nu stiu cum sunt acum, dar ojele erau f ok....

      Delete
    3. Ojele sunt dementiale, nu-mi vine sa cred ca sunt atat de bune. Mi-e ciuda ca nu gasesc GR si in Anglia, nu mi-ar mai fi trebuit oje de la englezi... :))

      Delete
  2. Este foarte frumos ambalajul dar si culoarea.Un ruj ieftin si bun :) Sa-l folosesti cu placere!

    ReplyDelete
  3. Ai ales o nuanţă simpatică chiar tentanta pentru mine.O voi cumpara,dar sa folosesc mai întâi ce am 20 rujuri.Să-l foloseşti cu placere.Îţi pot recomanda ojele Selective de la Golden Rose ieftin şi bun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu niciodata nu ma gandesc ca mai am, mereu cumpar daca vad o nuanta draguta. E o boala. :))

      Delete
  4. Ojele lor sunt bestiale, dar de makeup nu m-am mai atins de vreo...6 ani. Atunci parca am avut un tus lichid cu sclipici:)). Ma tenteaza sa incerc ceva de la ei si poate la un moment dat o voi face. Rujul iti sta bine, suna bine, dar eu nu pot sa ma vad cu nimic sidefat pe buze. Ever. Probabil am ramas cu sechele dupa ce am fost mega cool cu un roz sidefat aproape alb in primii ani cand am descoperit machiajul!:)) Mi se pare ca daca nu e cream/matte finish nu mi se potriveste!S-ar putea sa ma insel dar nu pot trece peste factorul psihologic!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te inteleg, si eu am pitici nebuni, dar nu cand vine vorba de rujuri. Pe buze imi place sa experimentez, oglinda imi da imediat peste bot daca nu fac algerile bune. :))

      Delete
  5. Iubesc rujurile si am doua de la ei si m-am indragostit de rujurile lor. Trebuie sa-l caut si pe acesta pentru ca imi place cum arata pe buzele tale :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Esti prima careia ii place nuanta. :)) Credeam ca numai eu port de astea, deja intram la banuieli... :))

      Delete
  6. Sa-l folosest cu placere.
    si eu am unul asemantor si ma uimeste rezistenta sa de fiecare data cand il aplic. :)
    Pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...