Friday 10 January 2014

e.l.f Eyebrow Kit - review si demonstratie

    Sunt una dintre acele persoane care considera ca sprancenele au un rol foarte important in ceea ce priveste fizionomia cuiva. Am ajuns intr-o perioada a vietii in care simt ca as putea iesi nemachiata pe strada daca ar fi absolut necesar, dar in niciun caz fara sprancene conturate.  Am inceput inca de foarte tanara sa mi le conturez, mai bine sau mai rau. Nu m-a invatat nimeni cum, doar ma uitam la artistele preferate si incercam sa imit ceea ce vedeam, adaptand totul la "materia prima" cu care eram inzestrata mai mult sau mai putin. Am folosit diferite tehnici, unelte si materiale de-a lungul timpului, dar tehnica pe care o folosesc acum e cea mai buna dintre toate, avand in vedere ca permite sprancenelor sa arate natural (zic eu!) si nu imi ia mai mult de 5 minute. 
         Produsul "minune" este Kit-ul pentru sprancene de la e.l.f. Contine o pastiluta in care se gaseste ceara si una in care se gaseste un fard (se gaseste in 3 nuante, eu am nuanta medium). Este prevazuta cu oglinda si mai contine si o pensula in miniatura, dar eu nu o folosesc pe aceea, am pensula mea unghiulara cu care ma impac mai bine. 




    Inainte de a-mi contura sprancenele, aplic fondul de ten , anticearcanul si primer-ul pentru ochi, bineinteles. Nu recomand ca acesti pasi sa fie facuti in ordine inversa... Pieptan putin sprancenele cu o periuta speciala (*spoolie*) pentru a inlatura excesul de fond de ten si incep sa aplic ceara cu o pensula unghiulara, dand in acelasi timp forma dorita sprancenelor. (foto mai jos). 
Dupa ce am aplicat ceara, aplic fard unde mi se pare ca au ramas spatii goale, ferindu-ma de zona de inceput a lor, pe aceea imi place (si trebuie!) sa o las mai deschisa decat restul sprancenei. Apoi mai perii inca o data sprancenele, pentru a le face sa para si mai naturale si pentru a ma asigura ca firisoarele stau in pozitia  dorita. 
Nu stiu cat de bine arata in pozele close-up, dar in realitate mie imi plac si fara a parea ca ma laud, deseori am primit complimente pentru ele. Deci nu numai mie. Daca doriti sa le vedeti pe amandoua, in ansamblu, puteti sa va uitati la look-urile postate de mine anterior. 


Sprancene "goale"
Dupa ce a fost aplicata ceara
Dupa ce a fost aplicat fardul si au fost pieptanate

    Dupa cum ati putut observa, sprancenele mele sunt foarte deschise la culoare, scurte, firisoarele sunt rare si subtiri. Si cumva acest kit le face sa arate decente. Produsul nu dispare de pe sprancene dupa cateva ore, nu arata inestetic, se transfera destul de greu cand vine vorba de imbratisari... Ceara se intareste imediat pe firele de par si le face sa stea in pozitia in care au fost pieptanate toata ziua. Produsul e spornic, cred ca ma tine cam jumatate de an in conditiile in care, dupa cum am mai precizat, mi le conturez aproape zilnic. Nu stiu daca ar putea exista un produs mai bun pentru sprancenele mele, dar nici nu-mi doresc sa caut vreunul prea curand. 
Vreau sa mai mentionez faptul ca acest kit are o tenta rosiatica. Cand eram bruneta, ma cam deranja. Acum ca sunt roscata, evident, nu. Dar m-am gandit ca vreti sa stiti. Parca in realitate nu se distinge atat de bine, dar in poze, da. Asta ar fi singurul cusur.
Produsul poate fi comandat de pe site-ul e.l.f. la pretul de 22 de lei. Eu l-am prins la oferta cu reducere de 20%, deci se poate si mai ieftin de atat!

Il folositi? Ce produse folositi voi pentru conturarea sprancenelor?

14 comments:

  1. eu am kitul dar am gresit culoarea am luat kitul dedicat blondelor si eu sunt satena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, dar nu e asa grav. Poti folosi ceara si deasupra un fard care sa ti se potriveasca, nu cel din kit. :)

      Delete
  2. Iubesc kit-urile de acest gen.
    Momentan il folosesc pe cel de la MUA dar si acesta e pe lista. :)
    Pupici

    ReplyDelete
  3. E foarte dragut kit-ul. Imi place foarte mult si cel de la sleek.
    Pupici.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pe cel de la Sleek nu l-am incercat, dar multe fete il lauda :) :*

      Delete
  4. Si eu am aceeasi nuanta dar parca ceara le face mai spre culoarea mea, daca pun doar pudra pare mai deschis si mai des am folosit ceara singura, fara pudra.
    but i love it!

    ReplyDelete
  5. Si eu am acest kit tot nuanta medium dar folosesc mai mult ceara decat pudra ca e nuanta mea, si ale mele is rare si lungi tocmai de aceea imi trebe acest kit cand ies in oras altfel parca nu am sprancene, acum le-am si vopsit dar incepe sa se duca din vopsea:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, vopseaua de pe sprancene se duce destul de repede. Eu mi-am luat vopsea pentru sprancene sa ma fac acasa, dar nu am rabdare nici asa mereu. Noroc ca ma salveaza kit-ul ;))

      Delete
  6. Sunt de acord cu tine: pot renunta total la machiaj dar la conturarea sprancenelor nu, cel putin nu acum cand nu ma mai vad fara sprancene "fardate", inainte nu puneam accent pe ele :D... si rau am facut.
    Arata foarte bine sprancenele tale conturate cu acest kit, eu il folosesc pe cel de la Essence, dar cand mi se termina (mai am unul neinceput) ar trebui sa-l incerc si pe acesta, mai ales ca am Elf in Arad, unde locuiesc:).
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ce norocoasa esti ca ai e.l.f. in orasul tau. :X Eu ma ingrozesc atunci cand ma uit la poze vechi in care nu obisnuiam sa-mi conturez sprancenele :))

      Delete
  7. L-am văzut de prea multe ori lăudat prin blogosferă, prin urmare cred că o să îl cumpăr şi eu.
    Te pup!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...