Pages

Saturday 9 April 2016

Cumpărături din România | Part 1

De când am ajuns în România, am făcut câteva cumpărături interesante și m-am gândit să vi le arăt și vouă. Cu excepția a trei produse, toate sunt comandate online. Nu sunt prea multe, dar știu sigur că până voi pleca voi mai face și altele pe care le veți vedea într-o postare viitoare.


Îmi doresc de foarte mult timp o paletă magnetică, dar mai ales din decembrie, de când am primit setul Real Cheeky Party de la Benefit. Am știut de atunci că voi dori să depozitez pastiluțele într-o astfel de paletă, iar cele de pe Ebay mi se păreau prea scumpe. Când am ajuns în România, am început să studiez site-ul Melkior și am dat de această minunăție. Aveau 3 mărimi diferite și am ales-o pe cea mai mare, să fiu sigură că voi avea suficient spațiu pentru a depozita ce-mi doresc. Recunosc, nu mă așteptam să fie chiar atât de mare,  pe site nu erau specificate dimensiunile, dar mă bucur nespus că o am. Fiind prima mea comandă, am beneficiat și de o redecuere de 20%, transportul a fost gratuit în luna martie, așa că am dat pe ea mai puțin de 50 de lei.


De pe avon-shop.ro am comandat 3 rujuri True Colour Perfectly Matte. Nuanțele Ideal Lilac, Peach Flatters și Adoring Love. Le-am făcut swatch-uri și am scris pe larg despre ele aici. Tot de acolo mi-am comandat și creionul de buze care nu mi-a lipsit ani de zile din portfard, dar fără de care rămăsesem de câteva luni bune, Avon Glimmerstick Lip Liner - Pink Bouquet.

De pe makeup-shop.ro mi-am comandat fardul mat Glazel Visage în nuanța S16. Eram foarte curioasă să încerc fardurile GV și am zis să încep cu unul într-o nuanță care îmi lipsește în varianta mată. Încă nu l-am testat pe pleoape, dar din swatch-uri pare foarte pigmentat și de abia aștept să-l pun la treabă. Mi-am comandat și două rujuri Nyx Round Lipstick în nuanța Stella. unul pentru mine, unul pentru mama. Mi-am comandat și anul trecut același ruj, dar i-a plăcut mamei mele și i l-am lăsat. Aproape l-a terminat pe acela, așa că ne-am refăcut stocul. :)

Din magazinele fizice am cumpărat crema cu vitamina A de la Mebra, care e genială penru călcâie. Dacă nu găsiți o cremă bună pentru acea zonă, v-o recomand cu drag. Costă în jur de 7 lei în farmacii. Am avut nevoie și de o cremă de mâini, așa că am cumpărat Nivea Smooth Sensation Anti-Dryness. E ok, hidratează pe moment și îmi place că se absoarbe repede.
Aveam nevoie de un gel pentru curățarea feței dimineața, și-l avusesem în repetate rânduri pe cel de la Elmiplant care mi-a plăcut mult. De data aceasta însă m-am lăsat convinsă de vânzătoare să încerc această variantă nouă, 3 în 1, care nu-mi place deloc. Deși scrie că e gel, are consistența unei creme cu ceva particule abrazive care se clătește destul de greu.

De pe Libris am comandat 5 cărți pe care îmi doream de mult să le citesc. Aș mai  avea câteva pe wishlist, dar nu știu cum voi reuși să le car până în Anglia. Deja mă gândesc serios să îmi cumpăr o geantă mai mare în care să-mi încapă și cărțile pentru a o lua cu mine în avion . :))

O să mai fac o comandă și pe e.l.f., atunci când primer-ul pentru pleoape va reintra în stoc, pentru că de 3 săptămâni tot aștept. Și cred că voi trece zilele astea și pe la Kendra, așa că așteptați-vă cât de curând la partea a doua.

Voi ce îmi recomandați? Ce ar mai trebui să cumpăr neapărat de aici?

10 comments:

  1. Sa te bucuri de toate!Cu cartile...te inteleg!:)) Dar ma gandesc ca pana la urma daca nu sunt autori romani poti sa le cumperi din uk, varianta in engleza. Nu cred ca ar fi o problema cititul lor! Asta ca sa reusesti sa fi ok cu bagajul. Eu ma gandeam zilele astea ca e cazul sa recitesc Girlboss ca i-a pierit din efectul magic.:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sinceră să fiu, aș prefera să le citesc în engleză, nu am o problemă cu asta. DAR... cărțile acolo sunt mult mai scumpe, așa că ce pot, iau de aici în română și ce nu, iau de acolo la un preț mult mai mare. Rar se întâmplă că găsesc niște titluri de pe wishlist pe la charity shopuri și atunci da, sunt foarte ieftine... :)
      Când am venit am vrut să cumpăr din aeroport The girl on the train. 15 lire costa. Am zis pas, m-am uitat pe geam. :)) În magazinele din oraș ar fi fost mai ieftină, dar nu am găsit-o când am fost după ea.

      Delete
  2. Mi-a placut mult Bastarda Istanbulului. Aveam o alta parere despre turci, credeam ca sunt mai „băboși", dar din carte reiese ca sunt tare moderni si deschisi la minte. M-am urnit greu, dar si cand a inceput sa imi placa... nu am mai lasat-o din maini. Cele patruzeci de legi ale iubiri mi-a zis mama ca e altfel, nu mi-am facut curaj sa o citesc. :))) Dar va urma.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu am ”contact” cu turcii destul de des acolo...sunt curioasă cum mi se va părea cartea :))

      Delete
  3. sa te bucuri de toate noutatile!

    doar cartea lui umberto eco am citit-o din cele cumparate de tine, dar m-ai tentat cu restul titlurilor.

    ReplyDelete
  4. Ma tenteaza si pe mine rujurile de la Avon...nu ma asteptam sa fie atat de bune :). Daca esti in cautarea unui alt gel de curatare, ti-l recomand cu drag pe cel de la Bioten :)
    Sa te bucuri de toate produsele !
    Pupici !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc de recomandare, dar nu mai caut. O să mi-l cumpăr pe cel de la Garnier cu care m-am obișnuit și gata. Nu are rost să mai arunc banii pe un altul pe care oricum nu-l iau cu mine înapoi în anglia. :)
      Pupici!!

      Delete
  5. Mi-am propus să citesc In numele trandafirului de vreo două luni, dar nu știu de ce, iau mereu alte cărți în mână. Acum am vazut-o la tine și mi-am amintit că trebuie să o citesc mai repede și eu. XOXO

    ReplyDelete