Pages

Tuesday 24 March 2015

Top 5 canale de Youtube despre care nu vorbește nimeni

   Am citit multe articole despre canalele de Youtube pe care le urmăresc bloggerițele, și pot spune că în mare parte sunt cam aceleași și că rar am descoperit canale pe care nu le știam. Până voi face și eu un top al canalelor de Youtube ”mari” pe care le urmăresc, m-am gândit să vă vorbesc despre cele care nu primesc la fel de multă atenție, deși ar merita.



1. Brogan Tate xo https://www.youtube.com/channel/UCbk7poTBSh1x6aNg_IjLu9Q
Deși nu e cea mai glam persoană și nu arată mereu ca scoasă din cutie așa cum se întâmplă cu alte youtuberițe, îmi place foarte mult să o urmăresc. E foarte reală, cu picioarele pe pământ, ambițioasă, mă inspiră. Îmi plac clipurile ei despre beauty și fashion, dar urmăresc cu și mai mare plăcere vlog-urile ei. Acestea m-au făcut să mă îndrăgostesc de ea. O recomand cu mare drag, optimismul ei îmi dă mereu o stare de bine. :)

Barbara a fost una dintre primele persoane pentru care am apăsat butonul de ”subscribe”. E foarte finuță, elegantă, calmă, e genul de persoană pe care o poți asculta toată ziua în timp ce tu îți faci treburile. Am învățat multe de la ea, îi ador stilul vestimentar, are niște lookbook-uri și un bun gust care te dau pe spate. 
Ceea ce mă intrigă pe mine este faptul că deși se pare că toată lumea o cunoaște, fiind foarte des menționată ca sursă de inspirație în clipurile altor youtuberițe cunoscute, are puțini abonați iar videoclipurile ei au foarte puține vizualizări. Voi o urmăriți?

O femeie superbă pe care recent am început să o privesc cu alți ochi. La început mi se părea cam bleguță, recunosc. Apoi am ascultat-o într-un Q&A și mi-am dat seama că e foarte deșteaptă și că sarcasmul o caracterizează. Deci acum o ador! Are niște tutoriale explicate foarte bine, foarte ușor de reprodus, deși rezultatul e mereu unul spectaculos.

Cu siguranță dacă citiți acest articol sunteți pasionate de machiaj și în cazul acesta cu siguranță ați auzit de produsele de machiaj Makeup Geek. Se află pe wishlist-ul meu și cred că și pe al vostru. Responsabila este persoana din imagine. Nu știu dacă am un an de când m-am abonat la canalul ei, dar de când am făcut-o am urmărit-o cu mare drag. Îmi plac tutorialele ei pentru că explică absolut tot ce face și motivul pentru care face în acel fel. Și de la ea am învățat multe și nu-i ratez niciun tutorial.

Nu vă recomand lookbook-urile ei și nici tutorialele ei, dar vă recomand cu drag review-urile ei. Așa cum spune și denumirea canalului, vorbește despre produse ieftine, accesibile tuturor. Și îmi place pentru că ia fiecare produs în parte și îl analizează în amănunt, cu avantaje și dezavataje și o simt foarte sinceră. De foarte multe ori mi-am cumpărat produse la recomandarea ei și nu am dat greș. Are și un canal despre produse scumpe, dar pe acela nu o urmăresc pentru că urmăresc alte canale cu aceeași temă și nu are rost. Plus că felul în care vorbește poate deveni enervant la un moment dat. :)) Dar informațiile pe care le transmite sunt foarte utile, așa că pot trece peste.


Sunt curioasă, urmăriți aceste canale? Știți de ele? Ce alte recomandări ”mici” aveți? 

14 comments:

  1. Interesting stuff! In afara de Marlena de la MakeupGeek pe care o urmaresc de ani de zile, inca dinainte sa ajunga super cunoscuta si sa aiba linie de machiaj, de restul nu stiam. Trebuie sa dau un ochi pe canalele lor cand am un pic de timp. I trust you it shall be good!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt în stare de șoc! De la tine nu mă așteptam...Nu o știi pe Barbara? Nu o știi pe Chloe?? Pff, neapărat să arunci un ochi pe canalele lor, în special pe cel al Barbarei (The Persianbabe)!!

      Delete
  2. Singura pe care o stiu din lista ta este Makeup geek, dar asta pentru ca foarte rar urmaresc tutoriale pe youtube din lipsa de timp. Multumum de recomandari ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nici eu nu mă uit la tutoriale decât atunci când am mult timp liber la dispoziție, pentru că spre deosebire de alte genuri de clipuri, la tutoriale chiar tb să fii cu ochii pe monitor. :)

      Delete
  3. Eu pe Barbara o urmaresc de la inceputurile ei, am vazut-o crescand, este una din putinele care au ramas in lista mea. Si la Marlena ma uit din cand in cand (dar mai rar ca nu ma mai atrage Youtube-ul ca alta data).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu o ador pe Barbara, la fel ca tine, am văzut-o crescând. :)

      Delete
  4. M-ai facut curioasa in privinta fetelor, o sa le studiez canalele de YT in seara asta. :)
    You're tagged: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2015/03/30-beauty-questions-tag.html
    Kisses!

    ReplyDelete
  5. Nu stiu nici una din fetele prezentate de tine. Dar le-am descoperit acum si o sa arunc un ochi peste canalele lor :D

    Te-am nominalizat la un tag : http://brilliant-beauty4u.blogspot.ro/2015/03/30-beauty-questions-tag.html . Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ms și ție, o să-l fac cu siguranță!:*

      Delete
  6. In afara de Miss Budget Beauty care nu imi place, le urmaresc pe toate constant si chiar imi plac. Persianbabe....o iubesc!
    Imi place mult TATI ( https://www.youtube.com/channel/UC4qk9TtGhBKCkoWz5qGJcGg ) si o urmaresc cu mare drag.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu o urmăresc pe Tai, dar nu pot să spun că-mi place foarte mult. E prea seriosă pentru gustul meu... :)

      Delete
  7. De primele doua fete nu stiam. Pe celalalte le-am vazut. Unele sunt chiar OK, dar nu le urmaresc. Miss Budget Beauty sa calca pe nervi prin modul in care vorbeste si am impresia ca in multe video-uri nu-si face research-ul.

    Mie imi place foarte mult Sharon Farrell (https://www.youtube.com/channel/UCRwfCEHTlQ6txQ3MSh4BY6g). E makeup artist din Australia si explica foarte frumos.

    PS: Stiu ca ai mai facut la un moment dat un articol de genul, dar mi-ar placea sa mai vad inca unul la tie. E vorba de tag-ul I love drugstore makeup.

    Here's mine: https://deirdrelestrange.wordpress.com/2015/03/28/i-%E2%99%A5-drugstore-makeup/
    Enjoy and have a nice day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc pentru nominalizare, va trebui s mă uit în urmă să văd dacă s-a mai schimbat ceva în preferințele mele. :)
      O să îl cercetez puțin și pe Sharon Farrell, nu știam de el, ms. :)

      Delete