Monday 7 July 2014

What`s in my shower?

Toate am avut parte de acele momente în care am folosit o baie străină și am fost curioase să observăm ce produse folosește gazda. O curiozitate inocentă, poate, poate mai aflam despre vreun produs nou apărut sau despre care nu știam. Nu-i așa? *a se citi cu intonația Andreei Marin* Astăzi vreau să vă risipiesc curiozitatea în ceea ce privește produsele pe care eu le folosesc în duș. Atât, doar produsele folosite în duș, nu voi include și produsele folosite după.
Bineînțeles că pe cele mai multe le tot schimb, și dacă ar fi să fac această postare peste o lună, jumătate din produsele menționate astăzi ar fi înlocuite de altele. Dar iată ce se găsește în momentul de față pe marginea căzii mele. 



Soap & Glory Sugar Crush Body Wash. Cu siguranță vi-l amintiți dintr-un haul în care vă spuneam că acesta este singurul gel de duș pe care mi l-am dorit vreodată cu adevărat. Am promis atunci un review al său, dar pentru că nu este ușor de procurat din România, am zis că nu are rost să-i dedic un articol întreg, așa că voi vorbi pentru cele interesate acum despre el. Ceea ce m-a atras cel mai mult la acest gel de dus a fost mirosul. Unul acrișor, dulceag. Un amalgam de arome, de zahăr brun, lime și curcubeie. Ahh!! Îmi plouă-n gură și mi-e ciudă că nu e comestibil. :)) Din păcate pe piele nu persistă prea mult mirosul (cred că va trebui să investesc într-un unt de corp Sugar Crush), dar persistă în baie. Și nu e așa că e o adevărată plăcere să știi că a intrat cineva după tine în baie și că s-a îmbătat cu mirosul gelului tău de duș? Eh, astfel de lucruri mă fac pe mine fericită. Small things, small things... Iubesc așa de mult acest produs încât îl mai folosesc și pe post de săpun lichid. Nu mă pot abține!! Ca să nu mai spun de ambalajul retro. Ce poate fi mai drăguț în baia ta?

Palmer`s Coconut Oil Formula Conditioning Shampoo. Cred că știți deja că pentru a păstra cât mai mult timp culoarea vie a părului meu roșu trebuie să folosesc șampon fără sulfați. Până acum am folosit unul de la L`oreal care era bun, dar prea scump pentru o cantitate destul de mică. Pe acesta am dat foarte puțin și are 500 ml. Își face treaba foarte bine, nu am ce să-i reproșez.

Kallos Mască de Păr cu Placentă. Am tot vorbit despre ea, e un dintre cele mai bune măști de păr încercate de mine, la un preț de neegalat.

Nivea Intimo. Nu prea am ce să zic aici... decât că își face treaba, na.. :))


L`oreal Skin Perfection Miracle Cleansing Oil. Îl folosesc doar dacă intru în duș cu machiaj pe față. Good stuff.

Garnier Pure Active Exfobrusher. Exfoliantul meu preferat, pe care îl folosesc doar când îmi spăl și părul pentru că are tendința să curgă peste tot.

Prosopel de bumbac. Nu-mi lipsește, am mai explicat ”tehnica”. După ce îmi curăț/exfoliez fața îndepărtez produsul cu un prosopel care a fost băgat în apă fierbinte. Nu numai că exfoliază și el discret, dar senzația este atââât de plăcută!!


Și acum ”accesoriile”:

Mănuși exfoliante. Le prefer în locul scrub-urilor, mi se par mult mai comode și... nu se termină :D

Pila pentru călcâie. Un must, mai ales pe timp de vară.

Aparatul de ras.

Nuanțatorul pentru păr. L`oncolor Trendy Colors R6 Techno Red. Fie îl aplic ca la carte, fie îl amestec cu șamponul și masca de păr.

Buretele de baie.


Cam astea sunt produsele din dușul meu. 
Voi folosiți și alt gen de produse pe lângă acestea? 
What`s in your shower? :)

28 comments:

  1. folosesc acum autobronzant de palmers, surprinzator de bun.pupp

    ReplyDelete
  2. Ce e la mine in dus? Haos, ce sa fie!:)) Asa curioasa m-ai facut cu gelul ala de dus Soap and Glory de numa numa. Si asa poftesc la produsele lor de ceva timp. Si cu uleiul pentru demachiat L'oreal ma ucizi, mai ales ca n-am reusit sa il localizez pe nici un site de pe la noi. Ehh, ma rezum la ulei de migdale sau de cocos si aia e!:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și mie mi-e ciudă că nu am putut aduce mai multe sticle. Mai am puțin din el. Dar se cam varsă în geantă din păcate și mi-a fost teamă să risc cu mai multe.

      Delete
  3. Eu ma abtin de la comentarii .....Sper sa nu ai ghinionul sa ajungi in baia mea:)) Am prea multe geluri de dus si sampoane, masti de par, etc. Nu am decat o singura masca de fata - pe care o folosesc uneori cand stau si ma relaxez in spuma delicioasa:d.In plus am sare de baie pe care nu am vazut-o in pozele tale. Din nefericire eu nu ma pot decide doar la anumite produse ... Imi place diversitatea in miros si culoare:) Fara sa exagerez am 4 sticle cu spumant ( trei pot fi folosite si ca gel de dus - sunt din gama Les Plaisir nature de la yves rocher),6 geluri de dus ( din care unul amarat este barbatesc - al sotului cica - norocul lui ca nu e mofturos si le foloseste pe ale mele), doua geluri exfoliante, doua sticle cu balsam de par, trei masti de par si patru sticle diferite cu sampon. Pe langa astea mai am un burete manusa, unul floare, si cateva accesorii pentru calcaie.
    Din pacate nr de geluri de dus nu scade niciodata , pentru ca in momentul in care unul este consumat o alta sticla ii ia locul ... Cam asta este ce se gaseste pe marginea cazii mele si in raftul de deasupra :p
    Inca o precizare - toate produsele sunt incepute - imi place sa le alternez

    am si uleiuri de baie si de par , dar pentru ca nu le folosesc zilnic stau intr-un dulap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eu nu sunt așa, pe mine mă enervează la culme când sunt mai multe produse începute. Le iau la rând mereu. Și eu am 3 geluri de duș acum în baie, dar nu folosesc decât unul. Nu pot și pace. :)) Cât despre sare de baie...nu am folosit niciodată, dar e o idee. Spumant am și eu unul de la Dove aproape plin, dar cum nu-l folosesc, nu l-am trecut. Mai are și mama niște chestii de-ale ei pe acolo dar nu le-am pozat, dacă nu le folosesc eu. Deci să înțeleg că sunt foarte ordonată în baie - asta referitor la faptul că folosesc un singur produs din fiecare. Good to know :))

      Delete
    2. Din pacate sunt un caz pierdut ... nu exista remediu :))

      Delete
    3. Sa stii Diana ca asa sunt si eu, am si eu stocuri multe dn toate cele dar in general folosesc un produs pana il termin. Rar se intampla sa am doua chestii de acelasi fel incepute deodata!:))

      Delete
    4. Nu știu de ce aveam altă impresie despre tine în privința asta... :))

      Delete
    5. Hai maaa, am multe, le adulmec, astept sa termin ce am ca sa incep altceva..dar incerc sa fiu consecventa. Mai am scapari, dar rare!

      Delete
  4. Si eu tot masti Kallos folosesc, iar in topul favoritelor mele se gaseste cea cu lapte, care miroase superb!
    www.diversitate.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu lapte? Hmm..nu știam de ea. Am mai încercat cu miere de la KAllos și nu mi-a plăcut mirosul :(

      Delete
    2. Aia cu lapte miroase a caramele! La mine nu avea efect dar imi venea sa o mananc cu lingura!

      Delete
    3. Aoleu, caramele?? Vreau!!

      Delete
    4. Sau bomboane din alea cu lapte ca pe vremuri. Cum preferi!:))

      Delete
    5. Eu-s cu caramelele! :D

      Delete
  5. la mine in baie ii dezastru :O :)) te pup ca esti ordonata :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt, sunt. De asta am eu mereu produse terminate, că le iau pe rând! :))

      Delete
  6. Ce dor imi este de nuantatorul Loncolor! Si eu sunt ordonata in ce priveste baia, nu las mai mult de doua geluri de dus la suprafata sau mai mult de doua balsamuri, doua sampoane...imi stau pe creier daca sunt mai multe incepute :)) Incep sa nu le mai apreciez daca am prea multe la indemana :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, daaa... în sfârșit cineva care e de acord cu mine. :P

      Delete
  7. Eu sunt ca un "radar" cand intru in baia cuiva. Eh, exagerez putin dar tare mult imi mai place sa vad cu se rasfata gazda mea. ;))
    Si eu am aceleasi produse, dar putin mai multe geluri de dus (noroc ca nu am spatiu prea mare pe margine ca le-as fi inceput pe toate).
    Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)) Toate suntem curioase, e în firea noastră :)

      Delete
  8. Cred ca o manusa de exfoliere mi-ar trebui si mie, mi s-a luat de buretei care te mangaie, imi place sa fie exfoliante, cu adevarat.


    Kisses

    http://miu-miu.ro/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, da, nu se compară efectul. Sunt foarte eficiente. :)

      Delete
  9. Masca cu placenta am avut si eu in adolescenta si imi amintesc ca mi-a placut pentru ca aveam un par fin si moale. Produsel de la Soap & Glory mereu m-au tentat si am vazut ca se pot gasi si online, deci eu nu m-as supara sa faci review-uri si la produse care nu se gasesc la noi dar poate le gasesc online sau fac cumva eu rost de ele, asa stiu mai bine ce sa-mi cumpar. Eu de obicei incep mai multe geluri de dus din curiozitate dar cand vad ca sunt cam multe incepute, pe altele le trec pe banca de rezerva. Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. O să țin cont, MAcy și nu voi mai evita atât să fac review produselor care nu se găsesc la noi. Câteodată mă și oftic că trebuie să vă vorbesc despre lucruri care abia dacă se găsesc în Ro, dar ce să fac dacă fac parte din rutina mea? :) Și mai ales, dacă îmi plac? ?:) :*

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...