Wednesday 4 December 2013

FOTD: Simple look

Nu aveam de gand sa postez nimic astazi pe blog, dar am dat de pozele astea in telefon si am zis sa le folosesc. Chit ca postarea se numeste "face of the day", acest machiaj l-am purtat acum cateva zile, nicidecum nu e de azi. Ca sa fiu complet sincera, la ora asta sunt inca in pijamale, molesita dupa o cana cu ceai verde fierbinte si singurul plan pe care-l am pentru astazi este sa fac niste clatite americane. Deci no make up day for me. Dupa cum am spus si in postarea anterioara, in ultimul timp nu am avut chef de cine stie ce experimente in ceea ce priveste machiajul, mi-a fost de ajuns o singura culoare pe pleoapa iar fata am pastrat-o destul de basic. Pot spune ca momentan asta este " my go to look". 






Produse folosite:
Primer Tea Tree Pore Minimiser de la The Body Shop
Primer Porefessional de la Benefit
Fond de ten L`oreal True Match, nuanta Rose Beige
Anticearcan Wake me up de la Rimmel, nuanta Classic Beige
Pudra One Heck of a Blot de la Soap&Glory
Blush  Natural Collection, nuanta Peach Melba
Nuanta Tease din paleta Naked 2 pentru conturarea sprancenelor
Nuanta kaki din dreapta jos din paleta Sleek, The Original 
Maybelline Master Duo, nuanta Black Laquer
Mascara Maybelline, The Falsies Black Drama
Dermatograf Rimmel Scandaleyes, negru
Ruj Rimmel Kate Moss, nuanta 101


Voi cum va machiati cand nu aveti chef sa o faceti dar trebuie?


9 comments:

  1. Uochii tai ma baga-n boala!-zi asta pe ceva ritm de manea:P Tie iti sta bine orice ti-ai face! Ma uitam cat de diferit ne dam cu eyeliner. Eu daca fac dunga asa subtire nu ma simt uman!:)) Love the lipstick!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu-mi sta bine cu orice, trust me! :)) Eu imi fac mereu dunga subtire. Am ochii mari si rotunzi, daca mai fac si dunga groasa, zici ca am 2 mingi in loc de ochi. :D prefer sa-i alungesc cu o codita subtire :p

      Delete
  2. Esti tulburatoare, fata draga :X
    Deci asa te machiezi tu cand n-ai chef dar trebuie? Hm...ce pot sa zic, eu cand n-am chef dar trebuie folosesc doar bb cream :D ce faci tu acolo deja e arta :))
    Aley ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai, ma, ca nu e asa deloc. :)) Ce sa facem, unele au nevoie de mult machiaj ca sa arata bine. Fii mandra ca nu te incadrezi. :)) Asta chiar e basic la mine, poate daca aveam un bej pe pleoapa in loc de kaki nu ti se mai parea asa :) Pup!

      Delete
  3. Ma termina parul tau. :x Roscatul ma da cu rotitele in sus mereu. Admir roscatele si le invidiez pentru siguranta de sine pe care mi-o inspira. :D si machiajul imi place, te prinde bine. Eu am mai mereu acelasi machiaj... fdt, pudra, blush, iar la ochi un creion si un rimel. cand am chef de experimente mai pun si un fard, dar foarte rar pentru ca imi place sa am ochii "liberi" sa ma frec la ei in voie. eventual sa imi mai dea si cate o lacrima cand vad cine stie ce animalut/copilas/poza din vremurile bune. :)) Plus ca de o vreme ma ustura ochii, cum se intampla mereu iarna. alea sunt zile cu do not wear mascara, wear glasses. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc, nu sunt de foarte mult timp roscata, m-am chinuit cativa ani sa ajung de la brunet la roscat. :) Si pot sa spun ca da, imi da o alta stare de spirit, ma simt altfel, mai increzatoare. :D
      Eu m-am obisnuit sa port machiaj si am gasit tot felul de tehnici de a ma scarpina la ochi fara sa stric ceva pe acolo :))

      Delete
  4. Aw, ce ochi frumosi ai! ;;)
    Vreau si eu sa incerc POREfessional dar deocamdata nu l-am gasit pe nicaieri :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos! :)
      Sper sa il gasesti. :(

      Delete
  5. ce imi place nuanta parului tau ,si cum teai machiat ..likeeeeee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...